selam kızlar
bebeğime beşik bakmaya basladım. yaklasık 3 ay sonra Allahın izniyle dogumum olacak. 2 tane beşik seçtim ama karar veremedim. sizinde fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Farklı beşik önerilerinede açıgım
selam kızlar
bebeğime beşik bakmaya basladım. yaklasık 3 ay sonra Allahın izniyle dogumum olacak. 2 tane beşik seçtim ama karar veremedim. sizinde fikrinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Farklı beşik önerilerinede açıgımEki Görüntüle 891491
Eki Görüntüle 891490
ıkıncı şık asil ve şık şu park yataklara evel ezel ısınamadım gıttı kullanısı kolay ama besıkten baska herbıseye benzıyo :26:
tasıması kolay ve pratık dıye tercıh edılıyo fakat ıkıncı olanı max 1 yasına kadar kullanırsın sonra normal besık alman gerekecek ona gore dusun al arkadasım
tabiki park yatak ,en azından 3 yaşına kadar kullanır ,sonra katla kaldır ,seyahatlerde filan kullan ,
diğerinini sonra verecek yer arıyosun ,evde yer kaplıyor diye ,zaten en fazla 7-8 aylık olana kadar kullanılıyor ,sonra bebek tutunup kalkmalara başlayınca allah korusun düşer bile ondan ..
Ben de park yataklara ısınamadım.. O yüzden ben de internetten çok araştırdım. 2. resimdekinden almayı düşünüyorum. Henüz almadım ama çok şık. 6. aydan sonra odasını ayırdığımda da büyüyen yatak almayı planlıyorum. Bence 2. resimdekini alın siz de..
park yataklara oldum olası ısınamadım ve almadımda.
2.resim ve türevlerindeki şirin beşiklere bayılıyorum ben ama kime sorsam bebek 6 aydn sonra sığmıyor rahat edemiyor dedi.
tekrar tekrar beşik almak istemediğim için beyaz ahşap beşik aldım ben.5 yaşa kadar kullanabileceği boyutta.
eğer yerim var,bütçemde 2.kez beşik almaya müsait diyorsanız(ya da beşikten sonra kullanacağı bi bebek odası varsa) tabiki 2.derim.
ikinci resimdekinden aldık biz de. park yatakları estetik de sağlıklı da bulmuyorum açıkcası. plastiğin içine bebek yatırma düşüncesi sıcak gelmedi hiç. ileriye yönelik olarak büyüyebilen yataklardan da alacağız odasını yapmak için ama nasılsa yaklaşık bir yaşına kadar kendi yatağımızın yanında olacak o yüzden küçük beşik tercih ettik.