Kızlar sizce hangi doğum şekli daha iyi normalmi yoksa sezaryanmi !

Kesinlikle normal doğummm . inşallah bir aksilik olmazsa bende normal yapacağım. 32 haftaya girdik :)

kizlar suni sanciyla dogum yapan warmi cokmu zorr... bide 4kilo bebis zorlarmi normal dogumu...

Bebek 4 kilo varsa büyük olduğu için doğumu zorlayabiliyor.
Yengem geçen sene doğum yaptı, bebek 4 kilo kadardı, doğumu zorlaştırdı. Sancısı gelmeyince, günü geçtiği hâlde doğum olmayınca mecburen suni sancı verdiler, onda da aralıklarla kısa kısa zırt pırt sancı olmuş ama doğum da gerçekleşmiş sağlıcakla.
İnşaallah hayırlısıyla sağlıcakla doğum yaparsın canım.

Kesinlikle normal doğum. Herşeyin normal iyidir canım seninde bebişin de sağlığı için düşünme derim. Ben onbir saat sancı çektim şükür sonunda doğurdum kızımı. Sezaryen ameliyat sonuçta. Eğer bi aksilik olmazsa ki inş olmaz normal yap. Allah kolaylık versin tüm annişlerimize :KK16:

Ay inş normal yaparim bugun bile bana normal dogum yapamazsin o sanciyi cekemezsin diyorlar herkes nasil yapiyorsa bende bir sorun olmazsa yaparim diyorum yapamazsin dayanamazsin diyorlar sinir oluyorum

Normal doğumdan çok korkan ve sezeryan olmak için elinden geleni yapan ve sonunda normal doğum yapan bir anneyim oğlum suan 3 yaşında ve ben o anı yaşadığım için çok şükür sansliyim. evet çok zor bi süreç ama doğum gerceklestikten sonraki duygu bi anne için tarif edilemez ikinci bebegimde inşallah normal doğar ve o tekrar yasarim

Sen etrafını dinleme canım doktorunu dinle banada dediler ama hiç dinlemedim. İnşallah başaracaksın Rabbim bu yolda kimseyi bırakmaz dayanma gücüde verir merak etme. Bebişin dünyaya getirdiğini görmek gibisi yok bence ve bu bi kere olan bişey umarım sende yaparsın allah yardımcın olsun canım

Ay inş normal yaparim bugun bile bana normal dogum yapamazsin o sanciyi cekemezsin diyorlar herkes nasil yapiyorsa bende bir sorun olmazsa yaparim diyorum yapamazsin dayanamazsin diyorlar sinir oluyorum
İnşallah normal olur doğumun, kimseyi dinleme milyonlarca yıldır tüüm memeliler doğuruyor ki şimdiki hastane koşulları çok iyi içini ferah tut, Allah yardım ediyor. O an ise tüüüm hayatın boyunca unutamayacağın hep hatırlayacağın bir anı oluyor.

ben 41 haftanın sonunda 2cm açıkla hastaneye yatırıldım
suni sancı aldım fakat bebeğin kordonu sıkıştığı için acil sezeryana girdim
bence normal doğum en iyisi
sezeryanda birsürü ilaç veriyolar ağrın olmasın diiye o yüzden yemek yiyemiyosun
yemek yiyemeyince sütün gelmiyo
ayrıca 10 gün oturup kalkmada, eğilmede, uyumada ve tuvalette problem yaşşıyosun. gaz sancın oluyo .çocuğamı baksan kendime baksan yemekmii yesen insan ne yapacağını şaşırıyo. ve lohusalık bunalımı en çok sezeryan olanlarda görülüyo. çünkü o kadar zorlanıyosunki hep böylemi olucak diye umutsuzluğa kapılıp ağlıyosun.
normal yapabiliyosan normal yap. zaten problem çıkıcak gibi olursa doktor sezeryana alıyo direk
normal yap dediğim tüm arkadaşlarım sezeryanla doğurdu ve hepsi pişman. normali bekle

Back
X