Kına Gecesi Kızlar sizce hangisi?

pembelii

oğluşum aşkımm
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
6.005
237
173
38
Selam kızlar yaza kınam var şimdiden araştırmalara başladım tabi :) Sizce bu modellerden hangileri daha hoş duruyor fikir verirseniz sevinirim :)

$200627_10150120461564628_294908259627_6215672_6117041_n.webp

$Adsız.webp

$cedit_model[1].webp

$MODAGALERI-HURREM-KINA-ABIYE-ELBISE-BINDALLI__46592538_0.webp

$MODAGALERI-HURREM-KINA-ABIYE-ELBISE-BINDALLI__51483859_0.webp

Teşekkür ederim kızlar, ben de ilk 2 modeli daha bi beğendim ama diğerleri hakkında da bi yoklayım fikirleri dedim sağolun :) Tabi ilkinin o eteğindeki ortadaki detay olmadan :1:

yesiI güzeImis fakIı oImak istiyorum diyorsan yesiIi giy , digerIerinden ise 1 numara iyi duruyo canım, katıIıyorum etek detayı oImadan..

yesiI güzeImis fakIı oImak istiyorum diyorsan yesiIi giy , digerIerinden ise 1 numara iyi duruyo canım, katıIıyorum etek detayı oImadan..

Aslında evet yeşil olan da farklı bi şey o da olabilir ama diğerleri de çok hoş duruyo karar vermek zoor :)

oncelikle hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin..
bence acik ara farkla YESIL......
digerleri cok siradan geldi bana yesil olan da tam su siralar muhtesem yuzyil daki kostumlere benziyo

oncelikle hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin..
bence acik ara farkla YESIL......
digerleri cok siradan geldi bana yesil olan da tam su siralar muhtesem yuzyil daki kostumlere benziyo

Çok teşekkür ederim canım. Evet Hürrem kıyafetleri gibi :) Evet o da değişik olabilir yani sıradan olmaz ama üstteki modeller de şık bakalım neye karar vereceğim ben de bilmiyorum :))

rose86 ya katıIıyorum bi akadasım gecen yaz kınasında bu eIbiseye benzer , yesiI hürrem tarzı bi eIbise giymisti ve cok dikkat cekmisti, 1 hafta boyunca eIbisesi konusuIdu ama tabi üstünde nası durucagıda önemIi
hangisi içine daha cok sinerse vede yakısırsa onu giy canım

cnm ben 1 numarayi cok beyendimm :) tam istedigim gibii dikimmi olucak hazirmi alicaksin nerden alicaksin bnada solermisin :) bende aliyim :)

yeşil in bordosu yok mu o da güzel olabilir... mutluluklar şimdiden =)

beğendiğim modeller çok güzel canım
benim kuzenim geçen sene kına gecesinde kırmızı bir elbise giymişti
kınası yakılırkende üstüne sadece kaftanını giymişti öylede düşün istersen

Back
X