sıstemı oturdu cnm artık hersey programlı
sen nede yetısemıyorsun kı nede oturtamadı acabqa duzenı nerede takılıyorsun
pc sadece gece acıyoruö gunduz oglumu sallarken telde goz atıyorum
ben sanırım ayrıntıya çok takıldığım için yetişemiyorum.mesela bir kıyafet yerleştiriyorum renklere kadar ayırıyorum.aynı tarafa katlanacak falan.böyle şeylere çok vakit harcıyorum.bir de ben aralıksız iş yapamıyorum.bir saat iş yapıyorum yarım saat kahve sigara molası veriyorum.keyfi iş yapıyorum.aralıksız bünyem kaldırmıyor.şöle hiç ara vermeden 3-4 saat ev işi yapanlara çok imreniyorum:)
güle güle oturun canım bence il merkezinde olduğunu düşünürsek fiyatı çok iyi.şu anda bulunduğum il bursa.merkez değil bir ilçesindeyim özelden yazarım sana.ilçe merkeze bir saat uzaklıkta.biz 140 metrekare civarında bir ev baktık ve 160 binden aşağı maalesef bulamadık.ilçeye göre bu fiyatlar çok uçuk.şu an kiraladığım ev ise 160 metrekare.ama birinci kat.190 bin istiyor.tamam ev süper ama sonuçta küçük bir ilçede ve birinci kat.bizde sizin gibi herşeyi kendimiz yaptık.daha iki yıllık evliyiz.birikim yok yani.ev alsak bile kredi çekcez mecbur.
sonuçta o sekılde olmak zoruda degılsın nasıl mutluysan bıde zamanının cok olmasını verdıgı bı rahatlık olsa gerek oysakı benım gobo zaman zaman saatle yarışsan daha sıstematık gıdersın
bu sekılde mutlysan soru yok cnm sonuçta bı sekılde yapıyorsun hıc bıseyı standartı yok herkez kendıce yapmalı
ben evımede cocuklarımada kendıme ve esıme yetebilmek ıcın daha sıstemlı çalışıyorum
kıyafetlerı youne ve rengine mesela o kadar zaman harcayacağıma farklı seyler yapark daha mutlu olabılırım
yıkansın utulesı duzgun dolabıma yerlessı bana yeter
teşekkür ederim canım sakın 1 .kat ve son kat alma ilk evlendigimizde en üst katta oturduk yazın piştik kışın donduk resmen şuan 1.katta oturuyoruz inan nefret ediyorum evimizin arkası birde bahçe eşim betopanla kapattı sineklik yaptıgı halde böcek,karınca,fareden kurtulamıyoruz her ay ilaçlıyoruz orada da evler pahalıymış canım sizin tahin çıkma olasılıgı yok mu alsanız bile
eşimde bende doğu görevini bitirdik canım bundan sonraki yerde kalacağımız süre bize bağlı.istersek emekli olana kadar burda kalabiliriz:)zaten benim memlekette Balıkesir.yani bu taraflarda kalcaz gibi.evet buralarda evler çooook pahalı maalesef.
çok iyi allah hepimizin yardımcısı olsun buralarda artık çook pahalı malesef allah gönlünüze göre versin inşallah canım
amin canım sizde çocuk var mı?
hayır yok canım inşallah evimize alınca düşünüyoruz artık çünkü hep kombili evde büyümesini istedik şuan ki evimiz ve ondan önceki sobalıydı..........
yeni eve yeni bebiş:)inş bir an önce hem bebişe hem de evine kavuşursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?