Kızlar sizce hangisi?

sıstemı oturdu cnm artık hersey programlı
sen nede yetısemıyorsun kı nede oturtamadı acabqa duzenı nerede takılıyorsun
pc sadece gece acıyoruö gunduz oglumu sallarken telde goz atıyorum

ben sanırım ayrıntıya çok takıldığım için yetişemiyorum.mesela bir kıyafet yerleştiriyorum renklere kadar ayırıyorum.aynı tarafa katlanacak falan.böyle şeylere çok vakit harcıyorum.bir de ben aralıksız iş yapamıyorum.bir saat iş yapıyorum yarım saat kahve sigara molası veriyorum.keyfi iş yapıyorum.aralıksız bünyem kaldırmıyor.şöle hiç ara vermeden 3-4 saat ev işi yapanlara çok imreniyorum:)

sonuçta o sekılde olmak zoruda degılsın nasıl mutluysan bıde zamanının cok olmasını verdıgı bı rahatlık olsa gerek oysakı benım gobo zaman zaman saatle yarışsan daha sıstematık gıdersın
bu sekılde mutlysan soru yok cnm sonuçta bı sekılde yapıyorsun hıc bıseyı standartı yok herkez kendıce yapmalı
ben evımede cocuklarımada kendıme ve esıme yetebilmek ıcın daha sıstemlı çalışıyorum
kıyafetlerı youne ve rengine mesela o kadar zaman harcayacağıma farklı seyler yapark daha mutlu olabılırım
yıkansın utulesı duzgun dolabıma yerlessı bana yeter

teşekkür ederim canım sakın 1 .kat ve son kat alma ilk evlendigimizde en üst katta oturduk yazın piştik kışın donduk resmen şuan 1.katta oturuyoruz inan nefret ediyorum evimizin arkası birde bahçe eşim betopanla kapattı sineklik yaptıgı halde böcek,karınca,fareden kurtulamıyoruz her ay ilaçlıyoruz orada da evler pahalıymış canım sizin tahin çıkma olasılıgı yok mu alsanız bile

en doğrusu da seninki canım ben de memnun değilim halimden:)ama bu bir hastalık gibi bişey vazgeçmeye çalışıyorum ama olmuyor.belki zamanla vazgeçerim

eşimde bende doğu görevini bitirdik canım bundan sonraki yerde kalacağımız süre bize bağlı.istersek emekli olana kadar burda kalabiliriz:)zaten benim memlekette Balıkesir.yani bu taraflarda kalcaz gibi.evet buralarda evler çooook pahalı maalesef.

çok iyi allah hepimizin yardımcısı olsun buralarda artık çook pahalı malesef allah gönlünüze göre versin inşallah canım

ilk masa inanılmaz şık ve kesinlikle sadece ofislerde kullanılmaz.mühim olan concepti oturtmak.her parça güzeldir,tamamlamayı bilene.sorulması gereken soru şu?
masaya göre mi diğer eşyalar tamamlanacak,yoksa hazır bir mekana mı masa bakılıyor?bu soru sevaplandığında çözüm kendiliğinden belirecektir.

Bence mor olan çok güzel ben de onu ya da paylaştığım diğer masayi almayi düşünüyorum. Çünkü mutfaktaki esyalarim hep inox halim murdum tonlarında perdem de lila mor ya da beyaz tonları benim mutfak için uyumlu ancak esyalarim o tonlarda olmasaydi beyaz tonlarında alırdım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…