Kızlar sizce hangisi?

inş canım daha güzelleri senin olsun.seninle bir türlü denk gelemiyoruz. sen evin ne zaman bitecek?

amin inşallah canım evet
tatlım denk gelemiyoruz inşallah önümüzde ki hafta bitecek bugün kontrole gittim mutfak dolaplarım ve vestiyerim hazır iç cephede boyanmış sadece parkeler ve çelik kapım kaldı

Son düzenleme:
amin inşallah canım evet
tatlım denk gelemiyoruz inşallah önümüzde ki hafta bitecek bugün kontrole gittim mutfak dolaplarım ve vestiyerim hazır iç cephede boyanmış sadece parkeler ve çelik kapım kaldı

az kalmış canım.hayırlı olsun güle güle oturun.darısı başımıza:)evin müteahhitten mi?

amin inşallah canım allah herkese ev versin çok zor kiracılık evet tatlım mütahitten aldık...siz düşünüyor musunuz ev ?

düşünüyorduk canım.bizim buraya tayinimiz yeni çıktı.ev alalım kira ödemeyelim.nasılsa 4-5 yıl kalacağız dedik.ama maalesef bütçemize uygun bir ev bulamadık.daha doğrusu istediğimiz tarzda evler çok pahalıydı.bizde kiraya çıktı.kiraladığımız eve bayılıyorum.bana kalsa alcam da eşim çok pahalı diyor:)siz ne kadara aldınız?

bulundugun il sanırım konya bende konyalım daha dogrusu babam konyalı bende denizlide yaşıyorum biz 75 metre kare 2+1 86 bine aldık evet metrekaresine göre çook pahalı mevkisi çok iyi bir yerde birde en önemlisi bize bodrum katından bir oda kadar yer verilcek çünkü ben evde hediyelik eşya yapıyorum bizim için çok önemli ayrıca dükkan kiralamak zorunda kalmıcaz birde en önemlisi maddi olarak bu kadar yetişebildik bunada çook şükür biz eşimle kendi dügünümüzü kendimiz yaptık birde bilmedgimiz bir işe girdik başımız baya agrıdı birikimlerimiz malesef gitti olsun allah sağlık sıhat versinde gerisi boş

Son düzenleme:
atalarımız ne demiş emeklemeden yürünmez bunada şükürr allahım bize sağlık ve helalinde kazanma versin

güle güle oturun canım bence il merkezinde olduğunu düşünürsek fiyatı çok iyi.şu anda bulunduğum il bursa.merkez değil bir ilçesindeyim özelden yazarım sana.ilçe merkeze bir saat uzaklıkta.biz 140 metrekare civarında bir ev baktık ve 160 binden aşağı maalesef bulamadık.ilçeye göre bu fiyatlar çok uçuk.şu an kiraladığım ev ise 160 metrekare.ama birinci kat.190 bin istiyor.tamam ev süper ama sonuçta küçük bir ilçede ve birinci kat.bizde sizin gibi herşeyi kendimiz yaptık.daha iki yıllık evliyiz.birikim yok yani.ev alsak bile kredi çekcez mecbur.

aaa ben anlayamamısım e foto ısterı tuller falan

tamam canım aldığımız eşyalar teslim edilsin çekcem fotoları:)ya ben sana bişey sorcam konuyla alakasız ama sen ev işlerine nasıl yetişiyon hem iki çocuk hem netle ilgileniyon ben yetişemiyomhele çalıştığım dönem de hiç yetişemiyorum

sıstemı oturdu cnm artık hersey programlı
sen nede yetısemıyorsun kı nede oturtamadı acabqa duzenı nerede takılıyorsun
pc sadece gece acıyoruö gunduz oglumu sallarken telde goz atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…