aslında çiçek desenlerini seviyorum ama mutfakta bir deri sandalyede sevmiyorum.o derili çiçekli sandalyeler burda pazara düştü nerdeyse.o yüzden dedim.ama salonda da daha ağır şeyler daha güzel oluyor bence.soldakini tercih etsem bile o çiçek desenlerini değiştiririm:)
Bu kendime valla ancak buldum, ben acemiyim sitede ancak ögreniyorum.
Bu da sana secimlerini yaptigin zaman
Ben düstüm ama bisi olmadi, netten düstüm ya ondandir. Kizlar uykunuz gelmedi hala sanirim, ben simdi n.kafe icecegim. Sen hangi sehirdesin mahsuru yoksa söylersen, yoksa önemli degil.
anladım canım. İlki olmaz diyorsan sağdaki diyorum ben. Bellona ya da istikbalinde ilk resimdeki gibi modeli vardır bak ona da bence.
kızlar peki bunlardan hangisi?görsellik açısından soruyorum
Ben düstüm ama bisi olmadi, netten düstüm ya ondandir. Kizlar uykunuz gelmedi hala sanirim, ben simdi n.kafe icecegim. Sen hangi sehirdesin mahsuru yoksa söylersen, yoksa önemli degil.
Bursa'da Mobilyacilar Carsisi var mi? Sey Carsi dedim Sitesi mi deniyor yoksa.... hani tüm yada birsürü Mobilyacilar genis bir alanda oluyor.[/QUOTE
canım merkezde değilim o yüzden tam bilmiyorum ama öğrenirim
tabikii köşe takımı bellona levante ben onu yakından gördüm ve çook begendim inşallah evimi alırsam o takımı almayı düşünüyorum hem sandıklı hemde yatak oluyor ayaklarıda yüksek temizlik açısından[/QUOTE
allah herkese kendi evini nasip etsin.ben de kiraya çıktım canım:)
tabikii köşe takımı bellona levante ben onu yakından gördüm ve çook begendim inşallah evimi alırsam o takımı almayı düşünüyorum hem sandıklı hemde yatak oluyor ayaklarıda yüksek temizlik açısından[/QUOTE
allah herkese kendi evini nasip etsin.ben de kiraya çıktım canım:)
kiracılık çok zor canım allah herkese ev nasip etsin benim şuan ki koltuk takımlarım çok kötü oldular 1 kere taşındım hemen dagıldılar zaten bizde kiracıyız diye o kadar lüks takım almamıştık eşimle inşallah allah nasip ederse eylülde kendi evimde olucam bu takımı hemen alamam biraz rahatlayınca alıcaz evdeki koltukları zaten sattık şuan da yer minderin de oturuyoruz
kiracılık çok zor canım allah herkese ev nasip etsin benim şuan ki koltuk takımlarım çok kötü oldular 1 kere taşındım hemen dagıldılar zaten bizde kiracıyız diye o kadar lüks takım almamıştık eşimle inşallah allah nasip ederse eylülde kendi evimde olucam bu takımı hemen alamam biraz rahatlayınca alıcaz evdeki koltukları zaten sattık şuan da yer minderin de oturuyoruz
valla evde huzur olsun canım en önemlisi o bence:)
valla evde huzur olsun canım en önemlisi o bence:)
evdeki huzur ve sağlık canımhangisine karar verdin ????
yok canım inş yarın işleri ayarlayabilirsek gideceğiz Bellonaya canım:)
bellonaya gittim canım ama içime pek sinen bişey bulamadım.enza home da YATAS - ENZA HOME şu köşe takımı beğendim.iki tanede berjer alacağım yanına.yarın almaya gideceğiz inş.
canım köşe takım düşünüyorsan kararını vermeden önce enza home a uğra derim.ben baya bir araştırdım enza home u kalite olarak iyi diyorlar
köşe takımı ve iki berjer alacaktık sonra vazgeçtik pahalı tutacaktı:)köşe takımı ve tek berjer taksitli 3500 dediler.peşin aldık 3100 e indilerbenimde aklıma yattı canım evet kesinlikle bakıcam güle güle kullanın fiyatı ne kadar ?????
köşe takımı ve iki berjer alacaktık sonra vazgeçtik pahalı tutacaktı:)köşe takımı ve tek berjer taksitli 3500 dediler.peşin aldık 3100 e indiler
köşe takımı ve iki berjer alacaktık sonra vazgeçtik pahalı tutacaktı:)köşe takımı ve tek berjer taksitli 3500 dediler.peşin aldık 3100 e indiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?