Kızlar sizce hangisi?

anladım canım. İlki olmaz diyorsan sağdaki diyorum ben. Bellona ya da istikbalinde ilk resimdeki gibi modeli vardır bak ona da bence.

Bu kendime valla ancak buldum, ben acemiyim sitede ancak ögreniyorum.
Bu da sana secimlerini yaptigin zaman

Bursa'da Mobilyacilar Carsisi var mi? Sey Carsi dedim Sitesi mi deniyor yoksa.... hani tüm yada birsürü Mobilyacilar genis bir alanda oluyor.

anladım canım. İlki olmaz diyorsan sağdaki diyorum ben. Bellona ya da istikbalinde ilk resimdeki gibi modeli vardır bak ona da bence.
Ben düstüm ama bisi olmadi, netten düstüm ya ondandir. Kizlar uykunuz gelmedi hala sanirim, ben simdi n.kafe icecegim. Sen hangi sehirdesin mahsuru yoksa söylersen, yoksa önemli degil.

kızlar peki bunlardan hangisi?görsellik açısından soruyorum

tabikii köşe takımı bellona levante ben onu yakından gördüm ve çook begendim inşallah evimi alırsam o takımı almayı düşünüyorum hem sandıklı hemde yatak oluyor ayaklarıda yüksek temizlik açısından

Ben düstüm ama bisi olmadi, netten düstüm ya ondandir. Kizlar uykunuz gelmedi hala sanirim, ben simdi n.kafe icecegim. Sen hangi sehirdesin mahsuru yoksa söylersen, yoksa önemli degil.

Gelmiş varmış varmış sızmışım :)
Afiyet olmuş :)
Adanadayım ben yok ne mahsuru olsun.

bak o köşe takımı iyiymiş yatak olması ayakları açısından falan :)

yok canım değil sandık var ama sadece bir kaç çarşaf koyarsın ancak ben dış görünüşüne vuruldum:)

canım köşe takım düşünüyorsan kararını vermeden önce enza home a uğra derim.ben baya bir araştırdım enza home u kalite olarak iyi diyorlar

canım köşe takım düşünüyorsan kararını vermeden önce enza home a uğra derim.ben baya bir araştırdım enza home u kalite olarak iyi diyorlar

benimde aklıma yattı canım evet kesinlikle bakıcam güle güle kullanın fiyatı ne kadar ?????

köşe takımı ve iki berjer alacaktık sonra vazgeçtik pahalı tutacaktı:)köşe takımı ve tek berjer taksitli 3500 dediler.peşin aldık 3100 e indiler

fiyatıda makul güle güle kullanın canım bende çok begendim sanırım bende bunu alırım evime inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…