Kizlar sizce kaset test pozitifmi

Evet canım hafif bir silinik var yarın kan ver sağlık ocağına peki belirtilerin neler di bende yarın kan vericem inşallah çıkar birbirimize dua edelim
Ben adet sancisi gibi sancı çektim ama 2 gu dur şansıda yok kramp giriyordu karnıma üşüme geliyordu sürekli vücudumda kırgınlık var ama zaten soğuk aldigima bağlıyorum onu ama bilmiyorum. Birde iştahım çok arttı bnm okdr

Benimde yumurtlamadan beri kasıkta batma göğüslerime bazen ağrı giriyor geçiyor yorgunum iki gündür sık tuvalte çıkıyorum iki günde bir akıntı var ama nedense pek ümitli değilim ya yarın kan vercem adetimede yarından sonra dört gün var işte inşallah hamileyizdir

Aynen benmde tuvalet aşırı aşırı var şuan herhangibir sancim.batmam yok iki gün gecikti sadece bakalım.insllh vardir

İnşallah canım ben yarın kan vericem sen vermedinmi
Ben adet olmayı beklediğim.icin test yapmadım. Bugun öylesine yaptim geciktirir için baktım silik cizgi öğleden sonra birdaha yaptim oda silik cizgi çıkınca sasirdim. Yarın 3cu gün adetimin gecikmesi sabah gidicem bakalım.test yaptirabilirsem yaptiricam

Merhaba bende reglim üç gün gecikti bugün test yaptım negatif.Sizce acile gidip kan versem çıkar mı ?
Ben gecikmemin 5. Günü erken gebelikte silik çizgiyle öğrendim, kanda 22 çıktı umudunuzu kaybetmetin

Ben gecikmemin 5. Günü erken gebelikte silik çizgiyle öğrendim, kanda 22 çıktı umudunuzu kaybetmetin
Az önce ilk idrarla yaptim bugün 3c gün ve yine silik cizgi cikti belirgin değil yine. Saglik ocağına gidicem bakalım kan tahlili için umudum yok bakalım ne olacak

Az önce ilk idrarla yaptim bugün 3c gün ve yine silik cizgi cikti belirgin değil yine. Saglik ocağına gidicem bakalım kan tahlili için umudum yok bakalım ne olacak
Anladım umarım bebiş vardır haberinizi bekliyoruz.

Merhaba ben şimdi saglik ocağındaki sonucuna baktım internetten 21.5 çıkmış sizinde 22 demiştiniz siz şuan hamilemjsiniz peki kaç haftalık neoldu ben çok şaşkınım suanda

Merhaba ben şimdi saglik ocağındaki sonucuna baktım internetten 21.5 çıkmış sizinde 22 demiştiniz siz şuan hamilemjsiniz peki kaç haftalık neoldu ben çok şaşkınım suanda
Evet camım 6 haftalık, hayırlı olsun şimdi gitsen bile dr bakmıyor 2 günde bir en az 2 kat artması gerek benim 2000 bin civarı olduğunda ultrasona aldı cmt de kalp atışı İçin gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…