Kizlar sizce kaset test pozitifmi

Dün yaptırdım kan testi negatif ama hala regl olmadım.Normalde asla gecikmezdim.
Benim.stresten 20 gün geçirmişti ve hiç olmazdı asla böyle bende çok şaşırmıştım.kactane doktora gittim.birsey çıkmamıştı. Bazen oluyor arada bir böyle seyler

Ben eczaneden hamilelik testi diye alıyorum aldığımda fiyat söylüyorlar en ucuzunu alıyorum genelde
pozitif cıktı benım, ınsallah sızın de pozitiftir. tum belırtıler var dı yanı erken gebelık. sukurler olsun Rabbım ısteyen herkese versın

Merhaba ben şimdi saglik ocağındaki sonucuna baktım internetten 21.5 çıkmış sizinde 22 demiştiniz siz şuan hamilemjsiniz peki kaç haftalık neoldu ben çok şaşkınım suanda
Sağlık ocağındaki testler ne zaman çıkıyor yarın diyorlar ama e nabiza ne zaman yükleniyor kaç saat sonra oluyor

Sağlık ocağındaki testler ne zaman çıkıyor yarın diyorlar ama e nabiza ne zaman yükleniyor kaç saat sonra oluyor
Ben sabah verdim saglik ocağında 3 4 gibi çıktı saglikocagi tahlil sonucu diye googleden baktım lan aldırırım Birtane barkod veriyorlar vermezlerse isteyin ondan bakarsınız sürekli

Ben sabah verdim saglik ocağında 3 4 gibi çıktı saglikocagi tahlil sonucu diye googleden baktım lan aldırırım Birtane barkod veriyorlar vermezlerse isteyin ondan bakarsınız sürekli
Ben e nabizdan bakıyorum öğlenden sonramı çıkıyor yaa sizin belirtiler nelerdir hamilesiniz galiba yorumlara bakamadım aceleden

amın inşallah, sık idrara cıkma halsızlık uyku halı vardı gogsumun ucu acıyordu hıc acımaz normalde
Ben de bugün kan verdim benimde yumurtlama dan sonra kasıkta krap batma sağ kasıkta oluyor bazen bir den bir ağrı giriyor oraya bende sık idrara çıkıyorum acaba usutummu bilmiyorum göğüsler sızlıyor bazen uçları biraz acıyor birde sizdede oldumu ben adetime yakın sancı çekerdim yani anlardım olacağımı ama bu sefer adetime dört gün var ama hiç bir belirti yok buda belirtisidir acaba

bu belırtılerın hepsı bende vardı adet olacak gıbı hıssetmeme sol kasıkta acaıp kramp gogus sızlaması ucların acısı, sureklı cıse cıkma. ama ben 13 gundur usuttum enfeksıyonluyum. crpm yuksek. beta da 9 cıktı pozitif ama kımyasala donebılır. bat bugun ama her an adet olabılırım embrıyo enfeksıyon yuzunden gelısmeyu durdurabılrms usutmekle gebelık aynı aya geldı bu nasıl sanssızlık buyuk oglan okula gıdıyor o getırdı enfeksıyon okuldan.

Sonucun daha cikmadiya

Kızlar benim betaam 0 .2 artık yukselemesi çok imkansız bu sonuç ben de hiç adet olcak değilim dört günüm var ben şimdiden elendim artık onunuzdeki ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…