Şimdi benimkisiyle cafede normal otururken birden gelecekle ilgili konuları açtı. Dediki benim seninle ilgili kafamda herşey ok. Bu şekilde devam ederse yaza tanışmaya geliriz, sonra nişan fln olur 2011 dede evleniriz dedi. Ben hiçbirsey söylemedim bu arada 3 senedir tanışıyoruz ama çıkalı 6 ay oldu... Bu şimdi evlilik teklifimiBen böyle hayal etmemiştim hiç..çünkü bana dediki sen bunları bi düşün dedi sonra bana fikrini söylersin dedi ..peki bu adam bana evlenme teklifi etmicekmi tek taş fln alıp ? Sizin başınıza geldimi böyle bişi
şekilci olma sende adam ne güzel seninle ciddi düşünüyo. şayet kariyerinizi yapmış olsanız yaşınız kemale ermiş olsa işiniz gücünüz , haliniz vaktiniz yerinde olsa alır tek taşını çıkarır seni şık bi yemeğe teklifini eder..
bu durumda ne bekliyosun ki? filmlere dizilere özenmeyin azcık realist olun..:hulya:
Telefonda fln konustuk bu olaydan sonra "konustuklarımızı düşünüomusun" diyor bana...
ama böylede olmamalıydı ya ne dicem bilemiyorum açık açık sorsam, ya derseki evlenme teklifi degil sadece fikrini merak ettim derse rezil olurum :)
Telefonda fln konustuk bu olaydan sonra "konustuklarımızı düşünüomusun" diyor bana...
ama böylede olmamalıydı ya ne dicem bilemiyorum açık açık sorsam, ya derseki evlenme teklifi degil sadece fikrini merak ettim derse rezil olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?