kızlar sizce ne demek istedi fikir verin lütfen...

diyeceğin sey cok basit benim bunları düşünmem için öncelikle bi teklif almam lazımki düşüneyim yoksa boş boş ne düşünnüp duracam kukuman kuşu gibi de bakalım ne diyecek :)))

evet bu da güzel bi cözüm , sakaya vurup diyebilirsin bunu kaydirigubbakcemile2

illa ki tek düzemi olmalı ciddi düşünmesi yeterli:1rolleyes:
bence ama illada teklif diyosan şakayla karışık söylemeyi denemirmirmirmir

evlilik teklifi et cevabı öyle alırsın dersin eğer illa etsin istiosan

aman be canım dert ettiğine bak sende :)
benim 4 senelik ilişkim var sevgilim şu an askerde hergün beynini yıkıyorum evlenme teklifi etmeden evlenmem senle diye kaydirigubbakcemile3
açık açık de bu ne demek evlenme teklifimi değil mi yoksa benim gibi yüzsüzlük et zorla ettir yanii valla ben sıkıştırmalara hala devam ediyorum bilemiyorum neyseee aklinialirimsmile

diyeceğin sey cok basit benim bunları düşünmem için öncelikle bi teklif almam lazımki düşüneyim yoksa boş boş ne düşünnüp duracam kukuman kuşu gibi de bakalım ne diyecek :)))

Bunu çok sevdim hihoyyyt bunu diyebilirim hemde teklif beklediğim msjınıda vermiş olurum :))

evlilik teklifi et cevabı öyle alırsın dersin eğer illa etsin istiosan

Hani böyle direkt söyle olsun böyle olsun temmuzda gelir isteriz fln plan yaptı hemen bi romantik tarafı kalmaz işin diye tedirgin oldum...

Benim de şimle böyle oldu.Evlenmeden önce 6 yıl çıktık.Evlenmekten bahsettik ve evlenmeye karar vermiş olduk.Yani öyle bir evlilik teklifi olmamış oldu.Ben de buna sinir oluyorum.Eşimede bazen söylerim sen bana evenme teklif etmedin diye iş işten geçti artık.Bence sen kararını söylesen de tabi evlenme teklifini de ayrıca bekliyorum de.sonra da hiçbirşey deme.içinden geliyorsa teklif ederse etsin.bir daha hiç konuyu açma etmeyecekse de zorla ettirmenn bir anlamı yok

Heralde benimkiside öyle düşündü ama söylemem gerek laf yeri gelince teklife bağlı fln dicem yoksa hiç gerek duymucak öyle şeylere =)

Kızlaaaaar, bugün görüştük ve yüzümü kızartıp sordum "anladım ne demek istediğini eşşek değiliz ya heralde edicem teklif dedi" opuyorumnanaktan

hadi bakalim hayirli olsun opuyorumnanaktan demekki ilk düsüncelerini ögrenmek istemis

ya buda bir nevi evlilik teklifi bence
keske o öyle konusurken sende ona dönüp ne yani bana evlenmemi teklif ediyorsun deseydin

fikrini söylemiş teklif eder mutlaka sıkma canını :) benim eşim çıkmaya başladıktan 4 ay sonra süper bir teklif yapmıştı sonra bu konuşmalar geçmişti 2 yıl sonrada evlendik zaten ............:) herkesin yapısı tarzı başka en azından niyetini belli etmiş ne güzel sevinsene :)

boşver ne dert ediyorsun.adamı seviyorsan onla bi hayat düşleyebiliyorsan ne gerek var teklife:

sevindim senin adına Allah mutlu etsin :) darısı tüm evlenme teklifi bekleyenlerin başına

Kızlaaaaar, bugün görüştük ve yüzümü kızartıp sordum "anladım ne demek istediğini eşşek değiliz ya heralde edicem teklif dedi" opuyorumnanaktan

ne güzel iştekaydirigubbakcemile3:roflol:
gözünaydın Allah tamamına erdirsin inş..:Saruboceq:

Çok teşekkür ederim hepinize canlarım :) inş darısı tüm bekleyenlerin sevenlerin başına sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…