canım eczaneden bir test al 3 gün geçmişse çıkar aslında kan kesin sonuç verir onun için bir hastaneye gitmelisin bence.. Stresten de olmamış olabilirsin stres yapma rahat ol inşallah sağlıklı bir bebeğin olur en kısa zamandaslm kızlar biliyorsunuz 4 aydır bebek istiyorum,cumartesi günü adet günümdü ve olmadım bugünde halen birşey yok yani 3.günüm sabah sağlık ocağına gittim,idrarda çıkmaz daha dedi,kandanda bakmıyorlarmış, ama yinede kansızlık varmı diye bakalım dedi 1 hafata sonra gel dedilerkafamçokkarıştı, belirtiler ise sanki adet oluyomuşum gibi sancım oluyo ,wc ye gidiyorum birşey yok, kasığım ağrıyo ve aralıklarla belime sancı giriyo,heyecandan ölecem bana bi yol gösterin,
canim insallah hamilesindir gögüslerin felan agriyormu bencede eczaneden test alda yap icin rahat olur hemde hamileysen esine 14 subata hayatinin süprizi olur benimde adet tarihim 19 subat bakalim neolacak
insallah canim inan cok sevinirim senin adina insallah bende bir gün hamile olurum cok istiyorum 2 senedir hemde bugün benim dogum günüm senin icin suan siyerimde dua ediyorum allah herseyi kalbine göre versin hemen haber ver ok canim
kızlar hemileyim çok teşekkürler
kızlar hemileyim çok teşekkürler
Ya Meldek Senin Belirtilerin Neydi Adet Olacakmiş Gibi Belin Agriyomuydu Lütfen Yazarmisin Arkadaşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?