kizlar sizce testi tekrarliyim mi

elmayiyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2022
227
41
28
29
kızlar ben şüpheli ilişkiden tam 45 gün sonra idrarda gebelik testi yaptım ve sonucu ekleyeceğim sizce sonuç ne

Eklentiler

• IMG_20221111_223409.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 129
Aynen oluşurdu polistik over var mı
yok zaten şöyle oldu tam bir ilişki değildi sürtünmeyle oldu daha sonra eşimle bekleyemeyip 11 gun sonra kan verdik ve 1.4 çıktı negatifti yani sonra regl oldum ama adetlerim genelde 2 3 gun oynar bu kezde 1 gun erken oldum 6 gun sürdü yogundu pihtili vs ama üstüne gormeyse diye diger regli bekledim ve oda 1 gun erken oldu 7 gun surdu 5 gun cok yogun son iki gun azaldi kahveye cevirdi suphelendim iliskiden 45 gun sonra idrar testi yaotim o da 10 dakika falan negatifti sonra 1.5 saat sonra baktim bu turuncumsu cizgi olusmus iste yeniden acaba var mi dedim ama sanirim 10 dakikadan sonra gecersiz sayilirmis bu testler ve 45 gun olmus direkt 2 cizgi cikmaliydi bence sizce hâlâ ihtimal var midir

birde fazla idrar damlatmaktan olabilirmis galiba fazla idrar damlatmak sonucu etkiler mi

İdrarı fazla damlatmışsın bu birincisi. İkincisinde ilişkiden 45 gün sonra kıpkırmızı çıkması gerekiyordu. Benim ilişki sonrası 16.günde yaptığım test böyle

Eklentiler

• IMG_20221111_224840.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 84
yani idrari fazla damlattigim icin yanlis cikma ihtimali var midir gebelik olabilir mi yani
Hayır gebelik yok gibi gözüküyor olsa çoktan kendisini belli ederdi zaten. Ben henüz hamilelikte gün olarak 20.günde falanım. Öyle regl gibi değil bambaşka oluyor. Hamilelik olduğunda hissediyorsun bir farklı geliyor

yani bende yok diye düşünüyorum cunku 2.cizgi yok ve o diğer olusan cizgi 1.5 saat sonra falan cikti ilk basta yoktu genelde regl gecikmesinden hemen sonra 2.cizgi net sekilde damlatir damlatmaz çıkması gerekiyor diye biliyorum bu arada umarim saglikla kucaginiza alirsiniz

Evet damlatır damlatmaz çıkıyor hamilelik kesin ise. Yeniyse 1 2 dk içinde çıkıyor. Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…