cnin gerisindeki cizgi neden var sizceHamile değilsiniz
cnin gerisindeki cizgi neden var sizce
ilk 7 dakika falan o çizgi yoktu aslında sonra 1.5 saat sonra falan baktım o çizgi olusmus 45 gun sonra yaptim yani olsa damlattigim an 2.cizgi olusmaz miydiTest bozukta olabilir yarın ilk idrarla deneyin
Aynen oluşurdu polistik over var mıilk 7 dakika falan o çizgi yoktu aslında sonra 1.5 saat sonra falan baktım o çizgi olusmus 45 gun sonra yaptim yani olsa damlattigim an 2.cizgi olusmaz miydi
yok zaten şöyle oldu tam bir ilişki değildi sürtünmeyle oldu daha sonra eşimle bekleyemeyip 11 gun sonra kan verdik ve 1.4 çıktı negatifti yani sonra regl oldum ama adetlerim genelde 2 3 gun oynar bu kezde 1 gun erken oldum 6 gun sürdü yogundu pihtili vs ama üstüne gormeyse diye diger regli bekledim ve oda 1 gun erken oldu 7 gun surdu 5 gun cok yogun son iki gun azaldi kahveye cevirdi suphelendim iliskiden 45 gun sonra idrar testi yaotim o da 10 dakika falan negatifti sonra 1.5 saat sonra baktim bu turuncumsu cizgi olusmus iste yeniden acaba var mi dedim ama sanirim 10 dakikadan sonra gecersiz sayilirmis bu testler ve 45 gun olmus direkt 2 cizgi cikmaliydi bence sizce hâlâ ihtimal var midirAynen oluşurdu polistik over var mı
birde fazla idrar damlatmaktan olabilirmis galiba fazla idrar damlatmak sonucu etkiler miyok zaten şöyle oldu tam bir ilişki değildi sürtünmeyle oldu daha sonra eşimle bekleyemeyip 11 gun sonra kan verdik ve 1.4 çıktı negatifti yani sonra regl oldum ama adetlerim genelde 2 3 gun oynar bu kezde 1 gun erken oldum 6 gun sürdü yogundu pihtili vs ama üstüne gormeyse diye diger regli bekledim ve oda 1 gun erken oldu 7 gun surdu 5 gun cok yogun son iki gun azaldi kahveye cevirdi suphelendim iliskiden 45 gun sonra idrar testi yaotim o da 10 dakika falan negatifti sonra 1.5 saat sonra baktim bu turuncumsu cizgi olusmus iste yeniden acaba var mi dedim ama sanirim 10 dakikadan sonra gecersiz sayilirmis bu testler ve 45 gun olmus direkt 2 cizgi cikmaliydi bence sizce hâlâ ihtimal var midir
yani idrari fazla damlattigim icin yanlis cikma ihtimali var midir gebelik olabilir mi yaniİdrarı fazla damlatmışsın bu birincisi. İkincisinde ilişkiden 45 gün sonra kıpkırmızı çıkması gerekiyordu. Benim ilişki sonrası 16.günde yaptığım test böyle
Hayır gebelik yok gibi gözüküyor olsa çoktan kendisini belli ederdi zaten. Ben henüz hamilelikte gün olarak 20.günde falanım. Öyle regl gibi değil bambaşka oluyor. Hamilelik olduğunda hissediyorsun bir farklı geliyoryani idrari fazla damlattigim icin yanlis cikma ihtimali var midir gebelik olabilir mi yani
yani bende yok diye düşünüyorum cunku 2.cizgi yok ve o diğer olusan cizgi 1.5 saat sonra falan cikti ilk basta yoktu genelde regl gecikmesinden hemen sonra 2.cizgi net sekilde damlatir damlatmaz çıkması gerekiyor diye biliyorum bu arada umarim saglikla kucaginiza alirsinizHayır gebelik yok gibi gözüküyor olsa çoktan kendisini belli ederdi zaten. Ben henüz hamilelikte gün olarak 20.günde falanım. Öyle regl gibi değil bambaşka oluyor. Hamilelik olduğunda hissediyorsun bir farklı geliyor
Evet damlatır damlatmaz çıkıyor hamilelik kesin ise. Yeniyse 1 2 dk içinde çıkıyor. Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallahyani bende yok diye düşünüyorum cunku 2.cizgi yok ve o diğer olusan cizgi 1.5 saat sonra falan cikti ilk basta yoktu genelde regl gecikmesinden hemen sonra 2.cizgi net sekilde damlatir damlatmaz çıkması gerekiyor diye biliyorum bu arada umarim saglikla kucaginiza alirsiniz
benimki olsaydi cikardi degil mi kesin yok yani cunku istemiyorum simdilikEvet damlatır damlatmaz çıkıyor hamilelik kesin ise. Yeniyse 1 2 dk içinde çıkıyor. Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese versin inşallah
Hayır yok gibi gözüküyor olsa çoktan öğrenirsinbenimki olsaydi cikardi degil mi kesin yok yani cunku istemiyorum simdilik
testi tekrarlamama gerek var mi sizce yoksa artık kesin yok diyebilir miyizHayır yok gibi gözüküyor olsa çoktan öğrenirsin
Kesin yok diyebilirsiniztesti tekrarlamama gerek var mi sizce yoksa artık kesin yok diyebilir miyiz
testi tekrarlamama gerek var mi sizce yoksa artık kesinHayır yok gibi gözüküyor olsa çoktan öğrenirsin
teşekkür ettim cici gecelerKesin yok diyebilirsiniz
evet 2 kez oldu bekledigim günden 1 2 gun once olunca ustune gormedir belki dedim ondan test yaptimBu 45 gün içinde adet oldunuz mu orayı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?