Slm merak ettim sonuç nedir
Ben dün gidemedim sağlık ocagina bugün gidecem yarın sonucu yazarım inşallah
Sonucunuz çıktı mı benim öğleden sonra çıkacakSlm merak ettim sonuç nedir
Ben dün gidemedim sağlık ocagina bugün gidecem yarın sonucu yazarım inşallah
Sonuca e nabizdan baktimda beta hcg yoktu şimdi doktora geldim sıra bekliyorum galiba benim tahlilde yanlışlık oldu gebelige bakilmamis diye düşünüyorumSonucunuz çıktı mı benim öğleden sonra çıkacak
Her dk en nabiza bakmaktan yoruldum sonuçlar düstugundede Beta hcg yoktu hayal kırıklığıSonucunuz çıktı mı benim öğleden sonra çıkacak
Aynı şekilde çok canım sıkıldı yine sanırım düşündükçe de olmayacak kendimize stres yapıyoruz, inşallah hayırlı zamanda olurHer dk en nabiza bakmaktan yoruldum sonuçlar düstugundede Beta hcg yoktu hayal kırıklığı
Aaa o şekilde mi oldu kan almadılar mıSonuca e nabizdan baktimda beta hcg yoktu şimdi doktora geldim sıra bekliyorum galiba benim tahlilde yanlışlık oldu gebelige bakilmamis diye düşünüyorum
Çünkü dün idrar tahlili istemediler diye hemşire şaşırdı
Doktorun dalgınlığı sanırım
Acilden ver bence tekrar bir gün bekleme sağlık ocağı dertSonuca e nabizdan baktimda beta hcg yoktu şimdi doktora geldim sıra bekliyorum galiba benim tahlilde yanlışlık oldu gebelige bakilmamis diye düşünüyorum
Çünkü dün idrar tahlili istemediler diye hemşire şaşırdı
Doktorun dalgınlığı sanırım
Nedir?Merhaba benim yazdığım konuyu da cevaplar mısınız lütfen
Bloğumda konu açmıştım onu dedim cevaplar mısınız diyeNedir?
Senin sonucun nedir canim inşallah bebek vardırAcilden ver bence tekrar bir gün bekleme sağlık ocağı dert
Senin sonucun nedir canim inşallah bebek vardır
Ben yarın birdaha sağlık ocağına gidip kan verecem yeni baştan dün boşuna kan verdimAcilden ver bence tekrar bir gün bekleme sağlık ocağı dert
Yok malesef ya 0 çıktı üzdü bugünBen yarın birdaha sağlık ocağına gidip kan verecem yeni baştan dün boşuna kan verdim
Allah sana en kısa zamanda gönlündekini versin inşallah hayırlısıylaYok malesef ya 0 çıktı üzdü bugüninşallah senden güzel haberler alalım
Benimde negatif çıktı canım 2.0 beta hcgYok malesef ya 0 çıktı üzdü bugüninşallah senden güzel haberler alalım
Hayırlısı olsun inşallah hakkımızda vardır zamanı insanın morali bozuluyor amaBenimde negatif çıktı canım 2.0 beta hcg
Malesef benim eşim işe gitti artik 4 ,5 ay falan beklemem gerekecekHayırlısı olsun inşallah hakkımızda vardır zamanı insanın morali bozuluyor amadoğru zamanda gelsin diyelim en güzeli olsun hakkında, güzel haber paylaşalım inşallah önümüzdeki aylarda