- 17 Temmuz 2021
- 7.364
- 24.251
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlığı görünce aklıma neler neler geldi![]()
evettt yardır falan yazmaya geliyordumBen bir an heyecanlı bir aşk hikayesi okuyacağız diye düşündüm nedense![]()
Oha ruh ikizim bxbxbxbGalıpa okurken sızde anlmdn okuyorsunuz ıkı sekılde yazıcaktım nrmlde o an ıkısındınde bır bolum de yazdım
Hxhxhhxhxbaşlığı görünce aklıma neler neler geldi![]()
Ünlü şef: BEN NE ALAKA?türkcem cok ıyı emın ol cnm yazmaya dıyorsan hızlı yazdgm ıcın o sekıl oyle cnku luks restorantlarda calstgm ıcn unlu sefler ıle
Ve şu an türkçe ağlamaklı…türkcem cok ıyı emın ol cnm yazmaya dıyorsan hızlı yazdgm ıcın o sekıl oyle cnku luks restorantlarda calstgm ıcn unlu sefler ıle
Ve şu an türkçe ağlamaklı…
Burada da Türkçe kafasına sıkıp intihar etmiş.Galıpa okurken sızde anlmdn okuyorsunuz ıkı sekılde yazıcaktım nrmlde o an ıkısındınde bır bolum de yazdım
Pastacılıga yönel o zaman.Kızlar benım kalfalıkbelgem var ascılık uzerıne devam esıp etmemek arasında kaldım bazı urunlerı kllnmyorm denız mahsulu olsun et türlerinin vs dokunamıyorumda sızce ne yapmalamyım?