Ben 2 ay önce saglikli beslenmeye basladim haftanin 7 gunu spor salonundayim ve toplam 9 haftada 9 kilo verdim haftada 1 kilo veridmyani ama bir sorunum var göbegim gitmiyor ya sinir oluyorum kalcam gitti sirtim gitti göbegim gitmiyor 97.5 dim simdi 88.5 im daha cok zayiflayinca mi gider göbegim ? ha ayrica yuzme mi daha iyi kosup , cross yapmak mi ?
Bana göbekzen incelmek zor demeyin :18: benimde göbisim bi türlü gitmiyor..HAYDİ SOR SOR,
e zaten süper bir başlangıç yapmışsın .
göbeğin henüzküçülmeye başlamamış olsada emin ol yumuşamaya başlamıştır yağlar parçalanıyor yani evet
göbekten incelmek çok zor gerçekten
Bana göbekzen incelmek zor demeyin :18: benimde göbisim bi türlü gitmiyor..
Oo masallah yine iyi vermissin10 kilo fazlalığım vardı 3 ayda kendi çabamla 4 kilo verdim ve durdu dahada ilermeiyor(
tam olarak nerden gittiğide belli değil artık dayanamadım bu hafta bir klinikte özel bir zayıflama programına başladım 10 seanslık karbon + slim up 4 beden incelme garntisi verdiler
YAZZZ GELDİİİ YAZZZZ
Oo masallah yine iyi vermissinhic veremeyenler var.. bende yazz geldigi icin istiyorum ya göbisímin gitmesini. Dar kiyafetler giyince utaniyorum disari cikmaya.. size de basarilar dilerim
bende bugun sekerı ve aburcuburu hayatımdan cıkararak ekmegı de azaltarak basladım gazamız mubarek olsun gıtsın kılolar
göbek vücuttan yağların en son atıldığı bölgedir..
zayıf olduğun halde hala göbegın varsa,hala ıdeal kılonda degılsın demektır..
Ben 2 ay önce saglikli beslenmeye basladim haftanin 7 gunu spor salonundayim ve toplam 9 haftada 9 kilo verdim haftada 1 kilo veridmyani ama bir sorunum var göbegim gitmiyor ya sinir oluyorum kalcam gitti sirtim gitti göbegim gitmiyor 97.5 dim simdi 88.5 im daha cok zayiflayinca mi gider göbegim ? ha ayrica yuzme mi daha iyi kosup , cross yapmak mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?