Kizlar size bir sorum olacak

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Ben 2 ay önce saglikli beslenmeye basladim haftanin 7 gunu spor salonundayim ve toplam 9 haftada 9 kilo verdim haftada 1 kilo veridmyani ama bir sorunum var göbegim gitmiyor ya sinir oluyorum kalcam gitti sirtim gitti göbegim gitmiyor 97.5 dim simdi 88.5 im daha cok zayiflayinca mi gider göbegim ? ha ayrica yuzme mi daha iyi kosup , cross yapmak mi ?

ayy spor olmadan olmuyo dimi bende çok istiyorum kilo vermek. spor salonuna gidiyorsan hocaya danışabilirsin daha çok karın üzerine hareketler göstersin sana. bu arada ne yiyip içiyorsun sorması ayıp

HAYDİ SOR SOR ,

e zaten süper bir başlangıç yapmışsın .
göbeğin henüzküçülmeye başlamamış olsada emin ol yumuşamaya başlamıştır yağlar parçalanıyor yani evet
göbekten incelmek çok zor gerçekten

öncelikle tebrik ederim süper kilo vermişsiniz ama göbeğin erimesine bence daha cok var.vazgeçmeyin

Bana göbekzen incelmek zor demeyin :18: benimde göbisim bi türlü gitmiyor..

göbeğinin yumuşamaya başladığını hissetmen lazım
mükemmel bi başlangıç yapmuşsın zaten
spor salonundaki hocanın gözetiminde karın egzersizleri yaparsan sıkılaşması daha kolay olacaktır

ayy cnm ne yiyip içtin süpersin. bende kilo vermek istiyorum. tavsiyen nedir. birde spor yapmam mümkün değil. spor yapmadan olmazmı

Bana göbekzen incelmek zor demeyin :18: benimde göbisim bi türlü gitmiyor..

10 kilo fazlalığım vardı 3 ayda kendi çabamla 4 kilo verdim ve durdu dahada ilermeiyor (
tam olarak nerden gittiğide belli değil artık dayanamadım bu hafta bir klinikte özel bir zayıflama programına başladım 10 seanslık karbon + slim up 4 beden incelme garntisi verdiler
YAZZZ GELDİİİ YAZZZZ

Tebrık ederım guzel kılo vermıssınız genel olarak nasıl beslenıyorsunuz ve spor salonunda kac kalorı yakıyorsunuz ?
gobek ıcın mekık şart ben oyle erıtmıstım ama salınca kendısı gerı gerılıyor malesef

Oo masallah yine iyi vermissin hic veremeyenler var.. bende yazz geldigi icin istiyorum ya göbisímin gitmesini. Dar kiyafetler giyince utaniyorum disari cikmaya.. size de basarilar dilerim

Oo masallah yine iyi vermissin hic veremeyenler var.. bende yazz geldigi icin istiyorum ya göbisímin gitmesini. Dar kiyafetler giyince utaniyorum disari cikmaya.. size de basarilar dilerim

teşekkürederim de haftada 1 kilo vermiş konu sahibesi ben nerdeyse ayda 1 kilo anca verdim ama bu sefer bu işi kökünden sökücem
yetttiii artıkkkk
eskisi gibi ince ve güzel olmak istiyorummmm ((((((((((((((((
sana da bol şans canım

Evet ya göbekten vermek baya zor. Bana göre sporsuz da zayiflanir yama hafif spor olacak yani agir spor yapamayan kisiler yuruyusu fazla yapsinlar ben mesela 14 yaslarindayken 85 felan dim ama cok arkadas edinince her zaman disardaydim yuruyus felan yapa yapa baya zayiflamis tim da malesef eski kiloya geri döndum yasim 18 simdiden baslayim da ilerde sikinti cekmeyim dedim hihi :)
Spor agirlikli yaparsan daha fazla kilo verirsen ayrica oldugundan daha cok zayif durursun suanki kilom 88.5 ama disardan bakarsan 75 bile degilim. Yaptigim spora gelirse 30 dk hic durmadan kosuyorum birde 30 dk cross yapiyorum sonra agirlik kaldiriyorum cogu kadinlar agirlik kaldirmaz niye diye sorarsaniz neymis kas yaparim diyorlar haha dogru degil, o bodybuilding yapan kisiler tam 3-4 senelerini aliyor o vucuda sahip olmak icin kas olmazsa dogru duzgun kosamazsiniz bacaklarinizda kas olsun ki daha fazla kosabilelim dimi. Ben normalde kosamazsim ama söyle basladim ilk basta 6.5 hizinda kostum 20 dk hic durmadan yoruldum terledim hatta bazen aglayacak dereceye kadar geldim ama pes etmek yok sonucta bedelini sen geri alacaksin dimi guzel bir vucuda sahip olacaksin ben suan 30 dk 8.0 hizinda kosabiliyorum neysem yediklerime gelirse en önemlisi aksam 8 den sonra hic birsey yemeyin yatmadan 3-4 saat önce yeyin agir seyler degil hafif seyler yeyin ozaman daha cabuk verirsiniz, ha diyet yapmayin cunku diyet bittikten sonra ne yiyeceginizi sasirirsiniz ve iyi olmayan yiyecekler yersiniz pc de arastirin ne iyi ne kötu abur cuburdan uzak durun ben mesela söyle yapiyorum spor yaptigim icin genelde cok acikiyorum doyana kadar yiyorum ha ben ne 6 ögun yiyorum bede 3 ögun ben aciktica yiyorum abur cuburu da haftada 1 gun mesela cumartesi ama bazen canim istemezse 2 hafta yemiyorum 1 gun yiyorum ögle iste abur cuburu normalde ben hic birakamazken birden kafada bitirdim bir fotograf buldum bir kizin vucudu okadar cok hosuma gitti ki spora yazildim kosmaya acilmaya baslayinca hosuma gitti spor cok yaridmci oluyor saglikli beslenerek zayiflarsiniz ama spor da dahil olunca super bir vucuda sahip olursunuz benden söylemesi k.bakmayin cok konustum .s

bende bugun sekerı ve aburcuburu hayatımdan cıkararak ekmegı de azaltarak basladım gazamız mubarek olsun gıtsın kılolar

göbek vücuttan yağların en son atıldığı bölgedir..

zayıf olduğun halde hala göbegın varsa,hala ıdeal kılonda degılsın demektır..

Tebrik ederim canim.

her insanin oncelikli kilo verdigi yerler farklidir. Kiimisi vermeye gogusten baslar (ben mesela), sonra kalca, sonra karin, sonra kollar..

kimisi de direkt karindan baslar.

sen sabret, eminim gobegin de gidecektir.

hımmm göbek vücuttan en son atılan yermiş çok iyi oldu öğrendiğim. tam kilo vermeye başlıyorum göbek aynı diye pes ediyorum ben veremiyorum diye.

spor turu konusunda da.

hangisini uzun vadede surdurebileceksen onu yap. Sporun duzenli ve uzun sure yapilmasi onemli yani yaparken eglenecegin bir seyler yap ki bikkinlik gelmesin. Ben 15 yildir duzenli spor yapiyorum, sevmedigim birseyi asla uzun sure yapamazdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…