Kızlar size bişe danışcam

diZzYy00

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2016
405
108
103
35
Merhaba kızlar 8,5 aylık bebeğim var adı meryem
Doğduğundan beri hastalıklarla savaşıyoruz
Biraz saçma ama bu konuda isminin etkeni olmuş olabilir mi acaba
Bazı insanlar ismi ağır gelmiştir diye söyledi
Ve bende doğduğundan beri ismine ısınamamıştım
İsmini değiştirmeyi düşünüyorum
Sizce değiştireyim mi

Ya böyle saçma şeylere lütfen itimat etmeyin ismi değiştireceksenizde bunun için değil sevmediğiniz için değiştirin ve bir doktorun kontrolüne girin lütfen geçmiş olsun.

İsmi ağır gelmiş ne oluyorsa ...en gıcık olduğum tabir. Bu konuda tvde soru sormuşlardi cevap olarak olurmu böyle şey demişti hoca.
Ayrıca da ismi çok güzel.

İsimle alakası olabiliyor.
Benim kardeşiminde ağır bir ismi var.
Etraftaki herkes isminin çok ağır geldiğini ve kaldıramadığını söyledi,kardeşimde davranış bozukluğu ve hiperaktivite var ve gittiğimiz rehabilitasyondaki çocukların %80i kardeşimle adaş.

Saçmalamayın yahu... Böyle şeyleri ciddiye almayın...

Merhaba kızlar 8,5 aylık bebeğim var adı meryem
Doğduğundan beri hastalıklarla savaşıyoruz
Biraz saçma ama bu konuda isminin etkeni olmuş olabilir mi acaba
Bazı insanlar ismi ağır gelmiştir diye söyledi
Ve bende doğduğundan beri ismine ısınamamıştım
İsmini değiştirmeyi düşünüyorum
Sizce değiştireyim mi
Öyle şey olur mu hiç bebekken ben de çok hastalıkla mücadele etmişim hatta yaşamam bile mucize çok aşırı zayıf dogmusum tabi rahatsizliklar vs ama şimdi iyiyim.tiroit ve kansızlık dışında birseyim yok.

Ay ben kizim olursa insallah adini Meryem koyacagim. Ne alakasi var ismiyle? Bi doktora gidin nesi var ogrenin detayli bir sekilde..
O zaman sedef ismi olanlar yanmis desene??

Ya böyle saçma şeylere lütfen itimat etmeyin ismi değiştireceksenizde bunun için değil sevmediğiniz için değiştirin ve bir doktorun kontrolüne girin lütfen geçmiş olsun.
Hey yarabbim ben doktora gitmiyoruz demedim ki tabiki kontrol altındayız benim yerinde siz olsanız emin olun ki acaba mı diye düşünürdünüz

Ne bileyim kızlar o kadar çok şey yaşadım ki benimkide denize düşen yılana sarılır hesabı
Artık ne duysam inanasım geliyo

Hey yarabbim ben doktora gitmiyoruz demedim ki tabiki kontrol altındayız benim yerinde siz olsanız emin olun ki acaba mı diye düşünürdünüz

Ismiyle uzaktan yakindan alakali oldugunu dusunmezdim. Ha ama nazar olabilir, nazara inanirim. Surekli okuyun çocuğunuza ama isminden dolayi bir insan hasta olmaz bunu da bilin.

İsimle alakası olabiliyor.
Benim kardeşiminde ağır bir ismi var.
Etraftaki herkes isminin çok ağır geldiğini ve kaldıramadığını söyledi,kardeşimde davranış bozukluğu ve hiperaktivite var ve gittiğimiz rehabilitasyondaki çocukların %80i kardeşimle adaş.

Merak ettim kardesinin adi nedir?

Bu ismi ağır geldi tabirini ilk kim çıkardı çok merak ediyorum. Nüfusumuzun çoğunluk isimleri islami isimler zaten muhammet ibrahim abdullah yusuf ayşe vb. Böyle birşey olsaydı nüfusun yüzde sekseni hastaliktan basini dogrultamazdi .

İsmi ağır geliyorsa ömerler,aliler,osmanlar hele hele muhammedler,isalar,musalar,davudlar hastalıklı veya deli olmalıydı...
Şüphesiz en ağır manada ismi taşıyanlardır bunlar..

Bu ismin ağır gelmesi olayına inanıyorum ben, efendimiz (sav) bazı isimleri değiştirmiş çocuklarda. Anlamları yüzünden. Bir de isimlerin karaktere etkisine de inanırım.
Meryem isminin ağır gelip gelmeyeceğini bilemem ama öyle olduğuna inanıyorsanız değiştirin derim.

Bu ismin ağır gelmesi olayına inanıyorum ben, efendimiz (sav) bazı isimleri değiştirmiş çocuklarda. Anlamları yüzünden. Bir de isimlerin karaktere etkisine de inanırım.
Meryem isminin ağır gelip gelmeyeceğini bilemem ama öyle olduğuna inanıyorsanız değiştirin derim.
Aslında benimki sadece ümit bi ihtimal veriyorum sadece

Çocuğun ismini degistirince nüfus kayıt örneğinde her zaman çıkacak karşısına. Mesela 13.03.2016 tarihinde isim tahsisi olmuştur adı meryemken ayşe olmuştur gibi. Ne gerek varki hayatı boyunca böyle bir ayrintiyla yaşayacak.

Bunlar hurafeler. İnanmayın şöyle şeylere. Hastalık tıbbi bir olaydır. Öyle ismi ağır geldiği için kimse hastalanmaz. El kadar sabi zaten ne anlayacak Meryem'i Funda'yı. Siz biliyorsunuz o ismin anlamını.
Eğer götürmediyseniz çocuğu tam teşekküllü bir hastaneye götürün, saçından tırnağına her yerine baksınlar. Enfeksiyon mu var, alerjik mi neyi varsa çıksın ortaya.

Bunlar hurafeler. İnanmayın şöyle şeylere. Hastalık tıbbi bir olaydır. Öyle ismi ağır geldiği için kimse hastalanmaz. El kadar sabi zaten ne anlayacak Meryem'i Funda'yı. Siz biliyorsunuz o ismin anlamını.
Eğer götürmediyseniz çocuğu tam teşekküllü bir hastaneye götürün, saçından tırnağına her yerine baksınlar. Enfeksiyon mu var, alerjik mi neyi varsa çıksın ortaya.
Biz 8,5 aydır üniversite hastanesinde bakılıyoruz neyi var neyi yok biliyoruz lütfen bebeğimi hastaneye götürmek yerine ismini değiştircem diye okumayın

Biz 8,5 aydır üniversite hastanesinde bakılıyoruz neyi var neyi yok biliyoruz lütfen bebeğimi hastaneye götürmek yerine ismini değiştircem diye okumayın
O zaman başka bir hastaneye götürün. Ben sizin endişenizi anlıyorum. Ancak sebep o değil. Doktor var doktor var. Belki de iyi doktorlara denk gelmemişsinizdir, bulamamıştır.
Daha yeni oldu, halamın belindeki fıtığı doktor göremedi, kadın aylarca ağrı çekti. En sonunda başka bir uzman fark etti.
Ha siz yine istiyorsanız, bebeğin ismini değiştirin. O kısmında değilim ama el kadar bebenin 8 ayda nesi olduğunu bulamadılarsa şansınızı başka hastanede deneyin bence.
Dilerim bir an önce iyileşir bebeğiniz.

Back
X