• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar size güveniyorum

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
merhaba kızlar :( kızımın gıda alerjısı ve atomik dermatit var. Alerjı uzmanı arıyorum yine rahatsızlandı:( İstanbul'da Anadolu yakasında sadece çocuk Alerjı uzmanı olan doktor bilginiz varmı hastane vs

merhaba kızlar :KK43: kızımın gıda alerjısı ve atomik dermatit var. Alerjı uzmanı arıyorum yine rahatsızlandı:KK43: İstanbul'da Anadolu yakasında sadece çocuk Alerjı uzmanı olan doktor bilginiz varmı hastane vs
Bezmialem vakıf hastanesinin özel çocuk alerjisi bölümü var. Doktorları da gayet iyi. Anadolu yakasına da açılmıştı ama orda bu bölüm var mı bilemedim.

merhaba kızlar :KK43: kızımın gıda alerjısı ve atomik dermatit var. Alerjı uzmanı arıyorum yine rahatsızlandı:KK43: İstanbul'da Anadolu yakasında sadece çocuk Alerjı uzmanı olan doktor bilginiz varmı hastane vs
Facebook'ta alerji ile yaşam platformun da doktorlar listesi var ordan bakar sana kopyalarım istersen

Bezmialem vakıf hastanesinin özel çocuk alerjisi bölümü var. Doktorları da gayet iyi. Anadolu yakasına da açılmıştı ama orda bu bölüm var mı bilemedim.
Ben gittim oraya klasik devlet hastanesi tabruyla bir test bile yapmadan yaralarına bakmadan ilaç yazıp yolladı ki kendisi doçentti sırf bu yüzden fark ödedik normal çocuk doktoru bile test isterken iyi bir doktor diyemem verilen paraya orda yetişen öğrencilere yazık

Ben gittim oraya klasik devlet hastanesi tabruyla bir test bile yapmadan yaralarına bakmadan ilaç yazıp yolladı ki kendisi doçentti sırf bu yüzden fark ödedik normal çocuk doktoru bile test isterken iyi bir doktor diyemem verilen paraya orda yetişen öğrencilere yazık
Yoo arkadaşım orada alerji laboratuvarında çalışıyor ve hergün bir sürü çocuğa test yapıyorlar. Alerji testleri için belli bir yaşa kadar beklemek gerekiyormuş. Tecrübeyle alakalı birşey olabilir belki bilemem. Ayrıca orası devlet hastanesi değil vakıf hastanesi. Ben o hastaneden hiç memnuniyetsiz ayrılmadım. Şanssızlığınız olmuş diyim.

Maltrpe üniversitesi hastanesi dr arif kut. Sgk muayenesi 200 tl özel sağlık varsa indirimli 150 tl. Çok iyi bir doktor

Back
X