Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar size ihtiyacım vaarrr :/

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
Eki Görüntüle 1147809

Kızlar benim de saç rengim bu. Fakat ben bakır kahve yapmak istiyorum.

bunun gibi

Eki Görüntüle 1147810

sizce bu rengi kuaförde mi yapsam daha uygun olur yoksa loreal paris 6.45 bakır kahve alıp kendim mi yapsam. ve bana yakışır mı sizce? esmerim de :18:

Son düzenleme:

saç rengine ölürümmmmmm.. aylarca uğraşıp uğraşıp elde edemediğim ton... ne ki onun numarası:26:

Kolestonun terrakonta isimli boyası cok teşekkürlerr. Bi sene olmak üzere boyayali ama hala ilk günkü gibi duruyo sadece dipleri çıktı baya. Ama ben kahve bakır yapmayı çok istiyorummm

Son düzenleme:
Evet ama tam olarak istediğim tonu bulamıyorum bulduklarım da bana yakışır mı bilemiyorum. Karamel değil de bakır daha çok ilgimi çekiyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Istedigin rengi tutturabilmen icin ilk olarak saclarını 2tona yakın actırman gerekli yoksa istedigin renkten daha koyu ve mat olabilir:)

Canım açıkçası kuaföde boyatsan daha iyi olur sanırım bakır kahveler kızıla yakın oluyomuş saçını kendinmi açıcaksın evde çünkü bu renge zor tutar

Sıcak kum bakırı ya da açık karamel deseydiniz saçlarınıza öncelikle deklare gerekebilirdi.Rengini silmek gibi birşey yani.Tam olarak resimdeki gibi bir ton istiyorsanız, tüm olarak renk silme işlemine gerek olmadan boyayla açma işlemi yapılması lazım diye düşünüyorum.Yalnız ilk vuruşta,yani boyayı ilk kendiniz uyguladığınızda renk tam olarak oturmaz.Özellikle bakır ve kızıl tonlarının pigmentleri kolay akıcıdır ve kuaförde uygulandığında bile bir kaç boyamada ancak oturur renk.Ton olarak yakışır bence size.Yalnız kuaförde yaptırmanızı öneririm.

Katılıyorum ilkinde kuaför :)

Anladım ki bu benim yapabileceğim bi iş değil. Pişman olmamak için en iyisi kuaförde yapmak yardımınız için çok teşekkür ederim kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stresten kilomu alamıyosun

Yani sağlık açısından şükür birşey çıkmadığına göre stresten kaynaklı herhalde.Hassas bir yapıya sahibim,çok duyarlıyım,duygusalım...Bir de hayatımın son dönemlerinde zor şeyler atlattım.Birikim belki de,stres olarak etkiledi.Bir de fiziksel olarak yapım çok inatçı,yese de yediğini inkar eden bir bünye yani.İştahım açık olduğu zamanlarda makarnalar,mantılar,kızartmalar yesem de 1 kiloyu zar zor alırım örneğin.Ama biraz üzüntü yaşayayım kısacık zamanda 3 kilo birden veririm

Bende moralim bozuk olunca yiyemiyorum insanın boğazından geçmiyo üzüldüğün şey her neyse çok sıkma canını allah herşeyin hayırlısını verir senin içinde hayırlı olur mutlaka canım benim :)

Rica ederim senin saçında açma işlemi olmadan bu boya tutmaz evde ne kadar açsanda fazla açılcağını itediğin bakır tonunun tutucağını sanmıyorum önce kuaför git istediğin rengi söyle ikinci boyamadan itibaren evde kendin boyarsın ben öyle yapmıştım ama mutlaka fiyat araştırması yap benim saçım kısacık olduğu halde kuaför 150 dedi bana açmaya ben yaptırmadım saç boylarına görede değişiyo kısa daha uygun oluyo mesela uzun daha farklı oluyo boyutlarına göre değiştiriyolarmış diye biliyodum ben fiyatı bi kuaför öyle söylemişti çünkü yani fiyat almadan bi yerde karar verme :)

Geçmişte üzücü şeyler yaşadım canım.Atlatılması da pek kolay şeyler değildi,o zamanlarda yaşanan yıpranmışlık etkiliyor tabii insanı.Aynen ben de moral bozukken yiyemem.Hani sıkıntıda iştahı açılanlar vardır,deli gibi yiyenler.Zayıf olduğum için nasıl özenirim.Keşke bende de sıkıntı boğaza vursaydı,şimdiye fıstık gibi olmuştum

Evet öyle insanlar vardır ama ben çevremde rastlamadım genelde balık yağı hapı kullan işe yarıyo ben düzenli kullanmıştım işe yaramıştı :)

Son düzenleme:
Evet öyle insanlar vardır ama ben çevremde rastlamadım genelde balık yağı hapı kullan işe yarıyo ben düzenli kullanmıştım işe yaramıştı :)

Balık yağı denemedim canım.Ne kadar süre kullandıktan sonra etkisini gördün mesela?Bir de hani şöyle eskiye nazaran 3-4 kilo aldıracak kadar iyi geldi mi?Ben de Ensure işe yarıyor diye duydum,hatta konu da açtım burada belki bilenler yardımcı olur diye ama pek cevap gelmedi,emin olamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…