Eki Görüntüle 1147809
Kızlar benim de saç rengim bu. Fakat ben bakır kahve yapmak istiyorum.
bunun gibi
Eki Görüntüle 1147810
sizce bu rengi kuaförde mi yapsam daha uygun olur yoksa loreal paris 6.45 bakır kahve alıp kendim mi yapsam. ve bana yakışır mı sizce? esmerim de:18:
Eki Görüntüle 1147809
bunun gibi
Eki Görüntüle 1147810
sizce bu rengi kuaförde mi yapsam daha uygun olur yoksa loreal paris 6.45 bakır kahve alıp kendim mi yapsam. ve bana yakışır mı sizce? esmerim de:18:
Eki Görüntüle 1147809
bunun gibi
Eki Görüntüle 1147810
Eki Görüntüle 1147809
bunun gibi
Eki Görüntüle 1147810
Sıcak kum bakırı ya da açık karamel deseydiniz saçlarınıza öncelikle deklare gerekebilirdi.Rengini silmek gibi birşey yani.Tam olarak resimdeki gibi bir ton istiyorsanız, tüm olarak renk silme işlemine gerek olmadan boyayla açma işlemi yapılması lazım diye düşünüyorum.Yalnız ilk vuruşta,yani boyayı ilk kendiniz uyguladığınızda renk tam olarak oturmaz.Özellikle bakır ve kızıl tonlarının pigmentleri kolay akıcıdır ve kuaförde uygulandığında bile bir kaç boyamada ancak oturur renk.Ton olarak yakışır bence size.Yalnız kuaförde yaptırmanızı öneririm.
Katılıyorum ilkinde kuaför :)
Yok kuaför değilimCilt bakım ve güzellik uzmanlığı eğitimim var,oradan biliyorum biraz sadece.İyi geceler canım bu arada,nasılsın?
Canım sağ ol sen nasılsın nasıl gidiyo
İyiyim çok şükür.Şu kilo olayı canımı sıkmasa daha iyi olacağımOlay fazla kilo değil bu arada alamadığım kilolar
Stresten kilomu alamıyosun
Yani sağlık açısından şükür birşey çıkmadığına göre stresten kaynaklı herhalde.Hassas bir yapıya sahibim,çok duyarlıyım,duygusalım...Bir de hayatımın son dönemlerinde zor şeyler atlattım.Birikim belki de,stres olarak etkiledi.Bir de fiziksel olarak yapım çok inatçı,yese de yediğini inkar eden bir bünye yani.İştahım açık olduğu zamanlarda makarnalar,mantılar,kızartmalar yesem de 1 kiloyu zar zor alırım örneğin.Ama biraz üzüntü yaşayayım kısacık zamanda 3 kilo birden veririm
Anladım ki bu benim yapabileceğim bi iş değil. Pişman olmamak için en iyisi kuaförde yapmakyardımınız için çok teşekkür ederim kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende moralim bozuk olunca yiyemiyorum insanın boğazından geçmiyo üzüldüğün şey her neyse çok sıkma canını allah herşeyin hayırlısını verir senin içinde hayırlı olur mutlaka canım benim :)
Geçmişte üzücü şeyler yaşadım canım.Atlatılması da pek kolay şeyler değildi,o zamanlarda yaşanan yıpranmışlık etkiliyor tabii insanı.Aynen ben de moral bozukken yiyemem.Hani sıkıntıda iştahı açılanlar vardır,deli gibi yiyenler.Zayıf olduğum için nasıl özenirim.Keşke bende de sıkıntı boğaza vursaydı,şimdiye fıstık gibi olmuştum
Evet öyle insanlar vardır ama ben çevremde rastlamadım genelde balık yağı hapı kullan işe yarıyo ben düzenli kullanmıştım işe yaramıştı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?