- 2 Şubat 2011
- 865
- 42
- 73
Balık yağı denemedim canım.Ne kadar süre kullandıktan sonra etkisini gördün mesela?Bir de hani şöyle eskiye nazaran 3-4 kilo aldıracak kadar iyi geldi mi?Ben de Ensure işe yarıyor diye duydum,hatta konu da açtım burada belki bilenler yardımcı olur diye ama pek cevap gelmedi,emin olamadım yani.
Canım ben düzenli olarak bir hafta kullandım iştahım açıldı gözle görülür bi şekilde hemde sağlıklı yani bilmediğin kilo aldırıcı haplardan kullanma :)
Rica ederim senin saçında açma işlemi olmadan bu boya tutmaz evde ne kadar açsanda fazla açılcağını itediğin bakır tonunun tutucağını sanmıyorum önce kuaför git istediğin rengi söyle ikinci boyamadan itibaren evde kendin boyarsın ben öyle yapmıştım ama mutlaka fiyat araştırması yap benim saçım kısacık olduğu halde kuaför 150 dedi bana açmaya ben yaptırmadım saç boylarına görede değişiyo kısa daha uygun oluyo mesela uzun daha farklı oluyo boyutlarına göre değiştiriyolarmış diye biliyodum ben fiyatı bi kuaför öyle söylemişti çünkü yani fiyat almadan bi yerde karar verme :)
Yok zaten bilmediğim şeyler kullanmak istemiyorum,netten araştırma yapsan o toz,bu hap bir dünya şey var sözde kilo aldıran ama ne kadar sağlıklı ya da yan etkileri neler emin olamayız.Benim için sonuç önemli,yani şöyle totonun filan biraz büyümesiİştahını açmış mesela senin ama sonuç olarak kilo aldırdı mı?
Benim de kuaföre gitmememi engelleyen şey fiyat :-/ ablam da çok güzel boyuyo o yüzden şimdiye kadar hep ona yaptırdım fakat bu rengi yapabilmem icin anladığım kadariyla kuaför şart. Dediğin gibi önce bi gidip saçıma bu rengi yapabilirler mi tam istedigim gibi olur mu yaptıktan sonra renkte değişme olur mu ve en onemlisi kaca olurrbunları iyice bi arastirim zaten eylülde yapcam okullar açılmadan hemen önce o zamana kadar iyice bi arastiriyim dedim. umarım 50 60 i geçmez ...
Evet canım etlendim butlandım biraz
Oyy oyyy,bence harika birşey buTamam,balık yağını deniyeyim ben,sağol
Balık yağı hapı de eczacıya canım Omega 3 koyu kahverengi plastik şişeydi benimki üstündede mor açıklaması vardı :)
Eki Görüntüle 1147809
Kızlar benim de saç rengim bu. Fakat ben bakır kahve yapmak istiyorum.
bunun gibi
Eki Görüntüle 1147810
sizce bu rengi kuaförde mi yapsam daha uygun olur yoksa loreal paris 6.45 bakır kahve alıp kendim mi yapsam. ve bana yakışır mı sizce? esmerim de:18:
Merhaba, ben bakır kızıla dondum , kuaforden baskasını tercıh etmeyın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?