Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar size ihtiyacım vaarrr :/

Canım ben düzenli olarak bir hafta kullandım iştahım açıldı gözle görülür bi şekilde hemde sağlıklı yani bilmediğin kilo aldırıcı haplardan kullanma :)

Canım ben düzenli olarak bir hafta kullandım iştahım açıldı gözle görülür bi şekilde hemde sağlıklı yani bilmediğin kilo aldırıcı haplardan kullanma :)

Yok zaten bilmediğim şeyler kullanmak istemiyorum,netten araştırma yapsan o toz,bu hap bir dünya şey var sözde kilo aldıran ama ne kadar sağlıklı ya da yan etkileri neler emin olamayız.Benim için sonuç önemli,yani şöyle totonun filan biraz büyümesi İştahını açmış mesela senin ama sonuç olarak kilo aldırdı mı?

Benim de kuaföre gitmememi engelleyen şey fiyat :-/ ablam da çok güzel boyuyo o yüzden şimdiye kadar hep ona yaptırdım fakat bu rengi yapabilmem icin anladığım kadariyla kuaför şart. Dediğin gibi önce bi gidip saçıma bu rengi yapabilirler mi tam istedigim gibi olur mu yaptıktan sonra renkte değişme olur mu ve en onemlisi kaca olurr bunları iyice bi arastirim zaten eylülde yapcam okullar açılmadan hemen önce o zamana kadar iyice bi arastiriyim dedim. umarım 50 60 i geçmez ...

Evet canım etlendim butlandım biraz

Canım senşn saçına o bakırı yapabilmesi için saçını açması lazım saç açma işlemide 100'den aşağı olmuy bizim mahalledeki küçücük bakımsız dükkanı olan bi kuaför benim kısa olan saçıma 150 dedi ben ona yaptırmadım tanıdığım bi kuaför vardı hem çok kaliteliydi onla görüştüm ona yaptırdım hemde daha uygun fiyata mutlaka saçının açılması lazım 100 gözden çıkarmalısın yani ilk önce o senin istediğin rengi yapar sanıyorum ama sonradan gel gene tazeleriz falan der tamam de ama gitmezsin saçını kuaförde açtırıp bakır yaptırdıktan 2 hafta sonra lorealin bakır boyasını al evde kendin yap içine çok az oksidan losyonu koyarak ama yani yoksa sade boyada koyu oluyo çok az oksidan açıcı koyarsın içine ama toz oksidan değil sulu oksidan boyaya katarsın palettenin falan var zaten öyle 6'lık alabilirsin oksidanı kuaförden sonra saçını bu şekilde boyayabilirsin ama istersen oksidan katmadanda boyarsın :)

Hllacar, canım çok teşekkür ederim senin sayende çok güzel saçlarım olucak yoksa bilip bilmeden hareket edicektim. Nasıl büyük bi iyilik yapıyosun anlatamam sana :-* peki ben boyayi kuaförde yaptiktan sonra sadece dipler için mi tekrar yapmam gerekiyo yoksa rengi açılacağı için mi ? Eğer dipler içinse dipleri her yapisimda daha koyu bir bakır yapmayı düşünüyorum boylece diplere dogru koyulasmis olur.ama tum sacimin rengi gittikçe açılır mi? Yani ben surekli boyamak zorunda kalır mıyım?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkürler canımmm ama bi senedir çooook sıkıldım artık değişik bişey denemek istiyorum :-/

Bunu yapmaya karar verdim kızlar. Ama benim.merak ettiğim bişey var. Bunu yapmam için sacimi açtırmak gerekiyo ya hani. Acaba actiracagim için bi süre sonra rengi de açılır mı yani degisir mi

Eklentiler

• $1402388906988.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 44
Renk açıcı yaptıran olmadı mı hiçç :-/

Merhaba, ben bakır kızıla dondum , kuaforden baskasını tercıh etmeyın :)

Peki saç renginde değişme oldu mu hiç canım? ben ondan korkuyorum da acaba renk ilk günkü gibi mi kalacak yoksa değişecek mi onu bilemedim

Kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…