Pişman olmasını istiyorum. Çünkü çok emek verdim.
Evlenince düzelir diye umud ettim, hep iyi tarafından baktım canım yansa da, kendime yediremesem de o da beni seviyor dedimPişman olmasını istiyorsan bekliyorsan bu adam asla pişman olmaz .
Arkana bakma unut ve kendi hayatına yön ver .
Velev ki pişman oldu geti döndü ve evlendiniz sen mutlu olacak mısın ?
Evlenmeden önceki tokatların yerini dayaklar alacak evlenince , morarmış gözlerin patlamış dudağın olacak katlanabilecek misin ?
Evlenince düzelir diye umud ettim, hep iyi tarafından baktım canım yansa da, kendime yediremesem de o da beni seviyor dedim
Yaaa peki bişey sormak istiyorum o seviyorum üzerine titriyorum pozları neydi? Benden ayrıldığı zaman akıttığı gözyaşları bana bunu söyleyin nolurEvlenince düzelir diye bi olay yok ,evlenince daha da kötü oluyor ,sil kafandan evlenince düzelir cümlesini .
Seni sevse sana değer verse sana vurur mu ?hakaret eder mi ? küfür eder mi ?
Kendine yazık etme ...
Ömrün boyunca pişman olursun.
Çok teşekkür ederim gerçekten sağolunGöz boyamak için yapmıştır .
Üzerine titreyen adam gibi adam bir kadına asla vurmaz .
Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun
Hakaret tokat vs. Sizde evlilik dusunuyorsunuz boyle bir adamla. Adamin yasi 30 olmus ama adam olamamis belli ki. Bence siz 2 rekat namaz kilin birde yasin okuyun kurtuldugunuz icin..Bir hafta once parasal mevzulardan ayrıldığım erkek arkadaşım henüz aramadı. Evlilik düşündüğümüz, bir aya kadar gelip isteyeceğini söyleyip hayaller kurup, yaza evlilik planları yaptığım ilişkim onun saçma sapan fevri çıkış ve kararı sebebiyle çok kötü bi şekilde bitti. Bugune kadar defalarca kez terkedip gitti ama bi şekilde arar geri döner yine bi araya gelirdik. Ama bu sefer beni her yerden sildi engelledi kullanmadığı sosyal medya hesaplarını bugun itibariyle kullanmaya başlamış. Seven insan nasıl vazgeçer. 30 yaşında çocukta değil. İnanın Hakaretlerinden, küfürlerinden dolayı benim artık aramaya, mücadele etmeye halim kalmadı kızlar. Gururumu defalarca kez ayaklar altına aldım sevdiğim için, yüreğimden gelen sesi dinlediğim için. Mutlu ama bi okadar da inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Onun küfür hakaret ve bazı zamanlar attığı tokatlar gönlümü, yüreğimi kısacası beni yordu. Ama pişman olsun istiyorum. Ben evde acı çekerken o nasıl vicdanı gönlü rahat hayatına devam ediyor aklım almıyor kızlar. Pişman olsun istiyorum, gözyaşlarım yanına kalmasın istiyorum. Bir haftadır dua ediyorum Rabbim hatasını anlasın pişman olsun diye. O istemiyor diye herşeyden herkesten vazgeçtim sırf huzurum bozulmasın diye şuan konuşabilecek bi arkadaşım bile yok. Kendimi, Ona muhtaç hissetmem normal mi kızlar ? O da bu durumu çok iyi biliyor ama aramayacağım beni bu denli üzen adamı arayan bu sefer ben olmayacağım
HaklısınızHakaret tokat vs. Sizde evlilik dusunuyorsunuz boyle bir adamla. Adamin yasi 30 olmus ama adam olamamis belli ki. Bence siz 2 rekat namaz kilin birde yasin okuyun kurtuldugunuz icin..
Canim simdiddn boyleyse evlenince daha betet olurEvlenince düzelir diye umud ettim, hep iyi tarafından baktım canım yansa da, kendime yediremesem de o da beni seviyor dedim
Size TOKAT atan hakaretler küfürler eden bu şahsın geri dönmesini mi istiyorsunuz ?
Yavrum sen Stockholm sendromu mu oldun?! Bu ne yaw böyle. Adam iş ciddiye binince her türlü şansını deneyip ayrılıp engelledi belki seni. En büyük ceza onun varlığını unut yaşamana bak. Aşık olan erkeği gördü bu gözler. Gerçek seven ayrılınca hayatına neşeyle devam etmez. Şimdiden böyle evlenince neler yapar. O aşk var ya işte hiç öyle olmuyor canım. Saygı kalıyor sevgi kalıyor.Bir hafta once parasal mevzulardan ayrıldığım erkek arkadaşım henüz aramadı. Evlilik düşündüğümüz, bir aya kadar gelip isteyeceğini söyleyip hayaller kurup, yaza evlilik planları yaptığım ilişkim onun saçma sapan fevri çıkış ve kararı sebebiyle çok kötü bi şekilde bitti. Bugune kadar defalarca kez terkedip gitti ama bi şekilde arar geri döner yine bi araya gelirdik. Ama bu sefer beni her yerden sildi engelledi kullanmadığı sosyal medya hesaplarını bugun itibariyle kullanmaya başlamış. Seven insan nasıl vazgeçer. 30 yaşında çocukta değil. İnanın Hakaretlerinden, küfürlerinden dolayı benim artık aramaya, mücadele etmeye halim kalmadı kızlar. Gururumu defalarca kez ayaklar altına aldım sevdiğim için, yüreğimden gelen sesi dinlediğim için. Mutlu ama bi okadar da inişli çıkışlı bi ilişkimiz vardı. Onun küfür hakaret ve bazı zamanlar attığı tokatlar gönlümü, yüreğimi kısacası beni yordu. Ama pişman olsun istiyorum. Ben evde acı çekerken o nasıl vicdanı gönlü rahat hayatına devam ediyor aklım almıyor kızlar. Pişman olsun istiyorum, gözyaşlarım yanına kalmasın istiyorum. Bir haftadır dua ediyorum Rabbim hatasını anlasın pişman olsun diye. O istemiyor diye herşeyden herkesten vazgeçtim sırf huzurum bozulmasın diye şuan konuşabilecek bi arkadaşım bile yok. Kendimi, Ona muhtaç hissetmem normal mi kızlar ? O da bu durumu çok iyi biliyor ama aramayacağım beni bu denli üzen adamı arayan bu sefer ben olmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?