Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.haftada öğrendimHamilelikte en belirgin belirtileriniz neydi?
Cinsiyetinizi kaçıncı haftada öğrendiz?
Ay 11. Hafta da belli oluyor mu11.haftada öğrendim![]()
Yerleşme kanaması da yaşamış olabilirsin, regl gecikmesi de olabilir akıntı önden gelebiliyor. Test alıp yap durumun neye işaret olduğunu kesinleştirMerhabalar benim dün adet olmam gerekiyordu fakat cuma günü yani adetime 3 gün kala pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi şuan hala adet olmadım ama adet olacak gibi ağrım var çok şiş hissediyorum kendımı fakat sökülmiyorum daha önce regl dışı hiç kanamam olmamıştı bu yüzden şüpheleniyorum hamile kalmış olsam regl sızlaması da çekmezdim diye düşünüyorum sizce durumum neye işaret![]()
Sol kasık ağrısı oldu bendeHamilelikte en belirgin belirtileriniz neydi?
Cinsiyetinizi kaçıncı haftada öğrendiz?
Peçeteyi doldurmayacak kadar bir pembelikti birdaha da gelmedi cesaret edemiyorum test almaya çok tuhaf bi duygu inşallah bebiş vardır hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumYerleşme kanaması da yaşamış olabilirsin, regl gecikmesi de olabilir akıntı önden gelebiliyor. Test alıp yap durumun neye işaret olduğunu kesinleştir
2li testte benimki gösterdi dalgayi ahahahahaAy 11. Hafta da belli oluyor mubende 11deyim yarın randevum var
He ahahahha hayırlı olsun2li testte benimki gösterdi dalgayi ahahahaha![]()
Hemen hemen aynıyız seninle çok merak ediyorum bir an önce öğrenip bişiler almak istiyorum :)göğüs ağrısı, uyku. ayrıca göğüslerim de normal hallerinin rahat 2 katı oldularonun dısında çok baskın bir belirtim olmadı. cinsiyeti de henüz bilmiyorum daha 9+4teyiz
![]()
Gogus hassasiyeti ve kasik agrisi en onemli iki belirtiydi yani tipki regl belirtisi gibio yuzden hamile oldugumu hicccc anlayamadim planli olmadigi icin. Reglim de arada bi gecikirdi o yuzden bi sure kasiklarim agriyo diye her gun regl oldum olcam diye bekledim durdum. Megerse hamileymisim
![]()
Acıkınca elim ayağım titriyordu, gözüm kararıyordu. Tek belirtim buydu. Açlıktan gözü dönmek diye bir laf var ya, aynısı olmuştum ki şüphelerimde de haklı çıkmışımşimdi 6+2 olduk Elhamdülillah, daha cinsiyetini bilmiyorum