Kızlar sohbet edelim biraz bilgi aktarımı :)

mina2091

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
401
123
23
25
Hamilelikte en belirgin belirtileriniz neydi?
Cinsiyetinizi kaçıncı haftada öğrendiz?

göğüs ağrısı, uyku. ayrıca göğüslerim de normal hallerinin rahat 2 katı oldular 🙄 onun dısında çok baskın bir belirtim olmadı. cinsiyeti de henüz bilmiyorum daha 9+4teyiz 🙄😂

Gogus hassasiyeti ve kasik agrisi en onemli iki belirtiydi yani tipki regl belirtisi gibi🙃 o yuzden hamile oldugumu hicccc anlayamadim planli olmadigi icin. Reglim de arada bi gecikirdi o yuzden bi sure kasiklarim agriyo diye her gun regl oldum olcam diye bekledim durdum. Megerse hamileymisim 😂

Acıkınca elim ayağım titriyordu, gözüm kararıyordu. Tek belirtim buydu. Açlıktan gözü dönmek diye bir laf var ya, aynısı olmuştum ki şüphelerimde de haklı çıkmışım 🤭 şimdi 6+2 olduk Elhamdülillah, daha cinsiyetini bilmiyorum

Kabızlık ve her gün karşılaştığım beyaz krem gibi akıntı yumurtlama dönemi ilişkisi sonrası ilk belirtilerimdi. Sonra regl olma tarihine yakın göğüslerim hassaslaştı ve karnıma hafif hafif kramplar girmeye başladı ama bunları regl olacağıma yormuştum meğersem hamileymişim :) göğüslerim günden güne daha fazla hassaslaşıyor, kabızlıkla çok fena başım dertte :) 7+2’deyim 🧿

Bende uyku yaptı ya özellikle yemeklerden sonra uyumak istiyorum günün yarısı uykuyla geçiyor 🥺

Elim ayağım tutmuyor şekerim düşüyordu, sürekli uyumak istiyordum, gebeliğin5 haftalıkken öğrendik. Cinsiyeti 16.haftada öğrendik doğdu büyüyor 😇

Merhabalar benim dün adet olmam gerekiyordu fakat cuma günü yani adetime 3 gün kala pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi şuan hala adet olmadım ama adet olacak gibi ağrım var çok şiş hissediyorum kendımı fakat sökülmiyorum daha önce regl dışı hiç kanamam olmamıştı bu yüzden şüpheleniyorum hamile kalmış olsam regl sızlaması da çekmezdim diye düşünüyorum sizce durumum neye işaret 😂

Merhabalar benim dün adet olmam gerekiyordu fakat cuma günü yani adetime 3 gün kala pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi şuan hala adet olmadım ama adet olacak gibi ağrım var çok şiş hissediyorum kendımı fakat sökülmiyorum daha önce regl dışı hiç kanamam olmamıştı bu yüzden şüpheleniyorum hamile kalmış olsam regl sızlaması da çekmezdim diye düşünüyorum sizce durumum neye işaret 😂
Yerleşme kanaması da yaşamış olabilirsin, regl gecikmesi de olabilir akıntı önden gelebiliyor. Test alıp yap durumun neye işaret olduğunu kesinleştir

Yerleşme kanaması da yaşamış olabilirsin, regl gecikmesi de olabilir akıntı önden gelebiliyor. Test alıp yap durumun neye işaret olduğunu kesinleştir
Peçeteyi doldurmayacak kadar bir pembelikti birdaha da gelmedi cesaret edemiyorum test almaya çok tuhaf bi duygu inşallah bebiş vardır hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 😞

Ben yerleşme kanaması ile öğrendim onun dışında çok ciddi bir belirtim olmadı . Regl olcakmis gibi karnım çok agrimisti sadece. Birde diğer aylardan farklı olarak regl öncesi yaşadığım göğüs ağrısını tahmini yumurtlama tarihinden hemen sonra yaşamaya başlamıştım. Cinsiyeti 12.haftada fetal DNA testi yaptırıp öğrenmiştik.

Gogus hassasiyeti ve kasik agrisi en onemli iki belirtiydi yani tipki regl belirtisi gibi🙃 o yuzden hamile oldugumu hicccc anlayamadim planli olmadigi icin. Reglim de arada bi gecikirdi o yuzden bi sure kasiklarim agriyo diye her gun regl oldum olcam diye bekledim durdum. Megerse hamileymisim 😂
😅😅 ilk hamileliğinz mi

Acıkınca elim ayağım titriyordu, gözüm kararıyordu. Tek belirtim buydu. Açlıktan gözü dönmek diye bir laf var ya, aynısı olmuştum ki şüphelerimde de haklı çıkmışım 🤭 şimdi 6+2 olduk Elhamdülillah, daha cinsiyetini bilmiyorum
😅😅 ay bende başta öyleydim ama şimdi 10 hafta oldum hiç bişi yiyesim yok zar zor yiyorum 1 haftada 2 kilo verdim

Back
X