- 8 Eylül 2013
- 2.322
- 3.501
- 133
az önce konu açtım patronum maaşımı vermiyo geciktirdi diye.
odasına çağırdı.
geciktirdim kusura bakma dedi verdi maaşımı.800 e anlaşmıştık.
yanında sayamadım odama geldim saydım 850 var o kadar sevindim ki gidip teşekkür edeyim dedim tüm üzüntüm gitti 50 lira fazla verdi diye.
çok sağolun dedim 50 fazla vermişsiniz dedim hızlandığım için jest yaptınız sanırım dedim güldüm.
biz seninle kaça anlaştık ki dedi 800 dedim o zaman 50 yi geri alayım dedi.
ben şok oldum
kokoca mimarsın sen ya ben olsam inanın hiç çaktırmazdım güle güle kullan derdim.
50 lirayı geri istedi adam resmen o an midem bulandı gözümde yerlerde yani.
50 lirasında değilim kızlar valla değilim şuan ilk kez alnımın teriyle kazandığım para var elimde ve ben mutlu değilim.
böyle dangalaklara boyun eğiyorum resmen.
mecbur çalışmak zorundayım
alddığım para para değil üstelik bu hareketinden sonra ciddi bi soğuma geldi bana hiç yakıştıramadım.
sizce hoş mu bu ne rezillik ya.
odasına çağırdı.
geciktirdim kusura bakma dedi verdi maaşımı.800 e anlaşmıştık.
yanında sayamadım odama geldim saydım 850 var o kadar sevindim ki gidip teşekkür edeyim dedim tüm üzüntüm gitti 50 lira fazla verdi diye.
çok sağolun dedim 50 fazla vermişsiniz dedim hızlandığım için jest yaptınız sanırım dedim güldüm.
biz seninle kaça anlaştık ki dedi 800 dedim o zaman 50 yi geri alayım dedi.
ben şok oldum

kokoca mimarsın sen ya ben olsam inanın hiç çaktırmazdım güle güle kullan derdim.
50 lirayı geri istedi adam resmen o an midem bulandı gözümde yerlerde yani.
50 lirasında değilim kızlar valla değilim şuan ilk kez alnımın teriyle kazandığım para var elimde ve ben mutlu değilim.
böyle dangalaklara boyun eğiyorum resmen.
mecbur çalışmak zorundayım
alddığım para para değil üstelik bu hareketinden sonra ciddi bi soğuma geldi bana hiç yakıştıramadım.
sizce hoş mu bu ne rezillik ya.