kızlar şoklardayım!!

Maaşı neden elden veriyor. Bankaya yatmıyor mu? Sözleşmede yok galiba. Çok garip geldi bana. Bence işçi-işveren ilişki yasal zeminde olmalı bu adam ileriye dönük paranı bile vermeyebilir.

valla bende anlamadım o işi hesabıma yatırın maaşımı dedim yok böyle daha uygun dedi çözemedim valla.

Mevcut uygulamada 10 ve daha fazla personel çalıştıranlar için maaşları bankaya yatırma zorunluluğu var.. 10 Kısının altındaysa elden maasları odeyebılırler..

ne anlaştıysanız o.
adam sana neden 50 sını versin ki.
bunca yıl çalıştım ama hiç fazla prim aldığımda teşekküre gitmedim :)

Böyle insanların 50 liraya tenezzül etmesi çok ilginç...
Ben müteahhite 80 tl fazla yatırmıştım milyarların içinde...Doğal olarak geri istedim emlakçı aracılığıyla. Adam onunla uğraşmaz zamanını ona ayırmaz, o kadar iş yaptım böyle birmparayı istemek atıp olır ben vereyim onun yerine dedi... Ne münasebet dedim almadım...

valla bende anlamadım o işi hesabıma yatırın maaşımı dedim yok böyle daha uygun dedi çözemedim valla.
yok öyle 3 kuruşa beş köfte maaşının hesaba yatması gerekiyor.
artık elden maaş yasak.
ssk nı yapmasa ne diceksin :(

hediye değil zaten 40 gündür çalışıyorum ben10 günlük maaşım içerde kaldı zaten bende jest yaptı sandım gidip insanlık ettim söyledim biz 850ye anlaştık sanıyomuş bende 800 dedim o zaman alayım geri dedi bence bu bildiğin dangalaklık hıyarlık elinde 30binler 40binler geçiyo resmen hakkımı yiyo ben ona teşekküre gidiyorum 50 lirayı alma tenezüülüne giriyo.
Patronun elinden o paraların geçmesi demek yanlışlıkla verdiği parayı almasına engel değil ki. Gerçi elden maaş almak hiç profesyonel değil. İsterse milyonlar kazanılsın herşeyin yeri ayrı.

Maaşını arttırmadım; karışıklık olmuş, ama bu seferlik böyle olsun falan dese daha bi güzel olurmuş. 50 TL ile ne sen zengin olursun ne de o fakir olur. Çok ayıp etmiş.

Back
X