- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
kızlarrr beynimden vurulmuşa ddöndüm şuan şoktayım önceki konumu okuyanlar biliyor şeytan dürttü sahte bi kız facesi alıp ekledim onu dürtmüşsün tanışmak istiyosn heralde dedim hatırlamıyorm dürttüğümü dedi yalanmı söylüyorm dedim doğrudur dedi demekki hep yapıyo kızlar..........sonra tanısalımmı dedim kaç yasındasın dedi söyledim nerden dedi söyledim yarın görüselimmi dedim nerde oturuyosn dedi söyledim oraya gelemem sen butarafa gel dedi sevgilin yok dimi dedim yok dedi....... sok oldum kızlar ya yemin ederim bu kadarını beklemiyordum artık dönmesin nasıl güvenirimki inanamıyorum hala hüngür hüngür ağladım nasılda hic değmeyecek birini sevmişim böyle inanamıyorum dışardan ne kadar da karakterli gözüküyordu halbuki kimseye güvenmeyin kızlar cok kötüyüm.....ve siz haklı çıktınız kızlar kendi gözlerimlede şahit oldum artık beni hic sevmemiş ki artık gördüm gerçeği............
Hayırlı geceler.
Panik yapma. Erkekler bu yönteme baş vurur. Dikkat edersen,hemen de buluşma teklif etmiş,ya da kabul etmiş diyorsun. Bu sana ihanet ediyor anlamına gelmez. Her insan merak eder,hele ki bu bir erkekse,meraktan görüşe davet etmiştir. Sakin ol,bir nefes al ve sabrla gidişatı gözlemle. Hemen karar verip kestirip atmak doğru değil.
kızlarrr beynimden vurulmuşa ddöndüm şuan şoktayım önceki konumu okuyanlar biliyor şeytan dürttü sahte bi kız facesi alıp ekledim onu dürtmüşsün tanışmak istiyosn heralde dedim hatırlamıyorm dürttüğümü dedi yalanmı söylüyorm dedim doğrudur dedi demekki hep yapıyo kızlar..........sonra tanısalımmı dedim kaç yasındasın dedi söyledim nerden dedi söyledim yarın görüselimmi dedim nerde oturuyosn dedi söyledim oraya gelemem sen butarafa gel dedi sevgilin yok dimi dedim yok dedi....... sok oldum kızlar ya yemin ederim bu kadarını beklemiyordum artık dönmesin nasıl güvenirimki inanamıyorum hala hüngür hüngür ağladım nasılda hic değmeyecek birini sevmişim böyle inanamıyorum dışardan ne kadar da karakterli gözüküyordu halbuki kimseye güvenmeyin kızlar cok kötüyüm.....ve siz haklı çıktınız kızlar kendi gözlerimlede şahit oldum artık beni hic sevmemiş ki artık gördüm gerçeği............
Sen söyledin mi ona peki böyle böyle yaptın diye? Hani anlayıp da sana bilerek yapmış olmasın
Sen söyledin mi ona peki böyle böyle yaptın diye? Hani anlayıp da sana bilerek yapmış olmasın
yok söylemedim çünkü biz on gündür konusmuyorz kendisiyle((
evet yaa anlamışta olabilir çünkü hemen pat dıye buluşalım demiş :26::26:
beğen butonum yok eylülüm...
ayrısınız yani?
İnanın konu sahibi söylese direk ben zaten senin olduğunu bildiğim için yazmıştım diyecektir.
Erkeklerin ilk savunmasıdır bu.saf değilsen inanmazsın zaten.
nasıl yani anlamadımamacı ne niye görmek istiyor kızı hersey acık değilmi beni sevse kızla görüşmek istermiydi ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?