kızlar şoktayım ben kimi sevdim böyle hepiniz haklı çıktınız:((

Hah simdi desen ki , o bendim seni kandirdim...

ben biliyordum der , bilerek yaptim der , derde derrrr ...
sakin inanmaaaaa....

Ve hiiiccc uzulme bence , canina yazik göz yasina yazik.

yol ver gitsin ....

Her şeyde var bir hayır, ben aslında sevindim gercek yüzünü simdiden göstermiş, daha fazla zamanını çalmamış senin. Umarım cok mutlu olursun...

En azindan anlamissin...
Gecmis olsun...
Bundan sonra daha dikkatli adimlar at...
Canini da sikma, herkes boyle sacma sapan iliskiler yasayarak, deneyim kazaniyor...
Bunlar da gerekli, emin ol...

cok kesin konusuyorsunuz... ilgisizde gozukulse hatta terslenilse bile kadın erkek farketmeksizin cogu kisi bu kim ve niye yazıyor diye merak edebilir fakat herkesin tanısmak isteyecegini dusunmuyorum.
hatta cogu kisi heves etse bile saygısından yapamaz ya da eşinden sevgilisinden cekindiginden bulusmayı göze alamaz.

öyle olsaydı begendigimiz unlu sanatcılara da mesaj atar ertesi gun bulusurduk, var mı oyle bir dunya

20yasındayım ufak değilim daha ayrıldık bile dememişken aradan on gün gecms gidip hemen yeni biriyle görüşmeye atlaması cokmu normal beni sevmediğini göstermezmi bu ayrıca kendisi ayrılmadı hic bizamanda öyle bisey demedi ben aklı basına gelsin diye sessizliğe gömüldüm ama gayet hayatından memnunms

iyide güzel kız diye hemen görüsmesimi gerekiyor bunu anlamıyorum yaptığı normal yani o kızla görüşüp bana gelecek ne demek bu ya seven insan baskasyla görüşmek deil konuşmak bile istemez kızın niyetini anladığı an silmesi gerekirdi ki facesini bana göstermemesinin nedenlerini simdi daha iyi anlıyorm demekki böyle haltlar yiyo hep...........

Acaba siz hangi kafadasiniz?
Siz iliskinizde baya bi genissiniz heralde..

İyi de ayrıymışsınız zaten... Ayrılıktan hemen sonra başka bir kızla görüşmek istemesi biz kızlara göre hiç doğal değil .Erkeklere göre gayet doğal bu.Üstelik sevgilisinden ayrılmış bir erkekten bahsediyoruz siz onu başka kız olarak ekliyorsunuz,buluşalım mı diyorsunuz o da kabul ediyor.Neden etmesin ki hiç uğraşmadan karşı taraf ona ulaşmak istiyor. Sapıklık yapmayacak erkeği bile yoldan çıkarır bu plan Bence sizin erkek arkadaşınızı denediğiniz yol yanlış.

Selamun Aleyküm.
Beğeni butonu çalışmadığı için buradan yorumunuza yorum yapayım dedim :128:

ayrılmadan öncede facebookunu açmadı yanımda bide yalan söyledi telim girmiyor diye gece 3te 5te saatlerce mobilden giriyor görüyorm telfonunu yeni aldı ve zaten önceden evdeki wifidn bağlanıyorm paketim yok demsti bu yalanın üstüne denemek istedm o yüzden böyle bisey yaptm ayrıca üzgün olsa hemen kızla görüsürmü sevse insan görüsürmü hemen kızla ya sonra anladı zaten sahte olduğunu küfür falan etti kimsen cesaretn yok falan sonradan dank etti anladı belkide benim olduğumu ama sonradan tabi

Son düzenleme:

Tamam kızım,her kes hata yapar,ikiniz de yapmışsınız,geriye dönüp bakma artık,sen şimdi yarını düşün. Ikinci hatayı da yapma ki,karşı tarafın dili uzun olmasın. Sen bir hanım olarak ağır ve dikbaşlı dur. Bekle ve sessiz ol bir müddet. Eğer aranızda ciddi bir sevgi yaşanmışsa,o adam kendisi senin suskunluğunu merak edecektir.
Ve de unutma kızım,erkekler ağırlaşalım kızlardan etkilenirler.

başkasını vs. bilmem de, öncelik olarak zaten bu ilişki hiç sağlıklı gelmedi bana..
10 gündür de size ulaşmamışsa çok değer veriyormuş belli...
dönse falan diye düşünmeyin artık.

Son düzenleme:
Öncelikle konuşma tarzınıza dikkat edin,karşınızda anneniz yaşında bir hanım var. Ikinci olarak tecrübe konusunda sizlerden çok bilen ve psikoloji ve felsefe uzmanı olarak yorumladım arkadaşın konusunu.

Özür dilerim, annem yasindaki hanimlara herzaman saygim var.

erkeklerin hepsi böylemi ya illa dedektif gibi bunları araştırmak mı lazım, bende bi şok yaşadım, erkek arkadaşım yeni bi face açmış eski sevgilisini eklemiş benide engellemiş, tesadüfen öğrendim ve hala pişkinlik yapıp inkar etme beni suçlama havasındaydı ortaya çıkardım, dediki kıymetli olsaydı senin olduğun facede olurdu dedi, ben her şeyi bitirdim şimdi bu facesinede ekledi kızı, onca verdiğim emeğe zamana acıyorum başka bişeye değil

Keşke benim gibi sevgilinin şifresini alsaydın

yuh diyorum başka bişey demiyorum o adama. sakın dönmeyesin ona.

Tecrübeler konuştu ama yine de yanlışın neresinden dönsen kardır
Yaşaya yaşaya öğreneceksin sende...

Tecrübeler konuştu ama yine de yanlışın neresinden dönsen kardır
Yaşaya yaşaya öğreneceksin sende...

aynen tecrübeler konuştu ama ben kalbimi dinlemiştim ama bu olaydan sonra aklım basıma geldi .Evet yasaya yasaya öğreniyorum artık ilk ilişkim hüsranla sonuçlandı bundan sonra kimseye kendimden fazla değer vermemem gerektiğinide çok iyi anladım. sağolun yorumunuz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…