- 19 Temmuz 2011
- 1.160
- 699
- 323
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
evet yaa anlamışta olabilir çünkü hemen pat dıye buluşalım demiş :26::26:
evet ama bu kadar cabuk başkasıyla görüşmek istemesi normalmi
beğen butonum yok eylülüm...
ceylin diye bir arkadaşımız var başkasıyla görüşmesi için destekledik onu neden çünkü mutsuzdu ve tekrar geri dönmesindense şans vermesini istedik. burda çifte standart olmaz bence ilişkiden 1 dk öncesi ile ayrılıktan 1 dk sonrası seni alakadar etmemeli. içten içe mutlaka eder ama ayrısınız... sen resmen ona ne yaparsan yap git demiş oluyorsun ya da o sana. suçlayamazsın ki...
ama söyle bisey var ayrıldık demedik ki ben on gündür bisey yazmıyorum ona hatasını anlasın diye facedende sildim çünkü bulustuğumzda facesini göstermedi adımı soyadıyla kaydetmsti bide ilgisizdi iki günde bir napıyosn diye mesaj atıyodu yapım bu diyodu sevmiyoms yani beni demekki((
Hayırlı geceler.
Panik yapma. Erkekler bu yönteme baş vurur. Dikkat edersen,hemen de buluşma teklif etmiş,ya da kabul etmiş diyorsun. Bu sana ihanet ediyor anlamına gelmez. Her insan merak eder,hele ki bu bir erkekse,meraktan görüşe davet etmiştir. Sakin ol,bir nefes al ve sabrla gidişatı gözlemle. Hemen karar verip kestirip atmak doğru değil.
kızlarrr beynimden vurulmuşa ddöndüm şuan şoktayım önceki konumu okuyanlar biliyor şeytan dürttü sahte bi kız facesi alıp ekledim onu dürtmüşsün tanışmak istiyosn heralde dedim hatırlamıyorm dürttüğümü dedi yalanmı söylüyorm dedim doğrudur dedi demekki hep yapıyo kızlar..........sonra tanısalımmı dedim kaç yasındasın dedi söyledim nerden dedi söyledim yarın görüselimmi dedim nerde oturuyosn dedi söyledim oraya gelemem sen butarafa gel dedi sevgilin yok dimi dedim yok dedi....... sok oldum kızlar ya yemin ederim bu kadarını beklemiyordum artık dönmesin nasıl güvenirimki inanamıyorum hala hüngür hüngür ağladım nasılda hic değmeyecek birini sevmişim böyle inanamıyorum dışardan ne kadar da karakterli gözüküyordu halbuki kimseye güvenmeyin kızlar cok kötüyüm.....ve siz haklı çıktınız kızlar kendi gözlerimlede şahit oldum artık beni hic sevmemiş ki artık gördüm gerçeği............
bir internet faciası daha
canım geçmiş olsun öncelikle.. bir istatistik yapsak bu ara açılan konuların %80 i internet ihanetleri çıkacak. (bu arada alakasız ama ''beğen'' butonuna ne olmuş yahu?)
ne yaptın peki deşifre ettin mi kendini? eğer etmediysen biraz ilerlet muhabbeti şu maymun iştahlıyla biraz kafa bul derim
kızlarrr beynimden vurulmuşa ddöndüm şuan şoktayım önceki konumu okuyanlar biliyor şeytan dürttü sahte bi kız facesi alıp ekledim onu dürtmüşsün tanışmak istiyosn heralde dedim hatırlamıyorm dürttüğümü dedi yalanmı söylüyorm dedim doğrudur dedi demekki hep yapıyo kızlar..........sonra tanısalımmı dedim kaç yasındasın dedi söyledim nerden dedi söyledim yarın görüselimmi dedim nerde oturuyosn dedi söyledim oraya gelemem sen butarafa gel dedi sevgilin yok dimi dedim yok dedi....... sok oldum kızlar ya yemin ederim bu kadarını beklemiyordum artık dönmesin nasıl güvenirimki inanamıyorum hala hüngür hüngür ağladım nasılda hic değmeyecek birini sevmişim böyle inanamıyorum dışardan ne kadar da karakterli gözüküyordu halbuki kimseye güvenmeyin kızlar cok kötüyüm.....ve siz haklı çıktınız kızlar kendi gözlerimlede şahit oldum artık beni hic sevmemiş ki artık gördüm gerçeği............
yok deşifre etmedim anlarsa kızar küçük düserm bide gözünde ne oyunlara giriyosn falan der laf sokar ....bide onunla uğraşamam ilerletemedim çünkü birtaneden başka resmin yok dedi simdi dank etti kimsin dio işkillendi tutuştu cok kızdı su an karsıma çıkmaya cesaretn yok falan diyo ilk basta gayet görüşmeye geliyodu sonradan çaktı......
ne kadar zamandır sevgillisiniz ?
ayrıca adamı gözden çıkarmadın mı ne düşünürse düşünsün pislikbenim konumu okudun mu bilmiyorum ama okumadıysan bi ara göz at ''aldatmak değil de ne bu'' baslıklı konu.
ben de bana taptığını düşündüğüm sevgilimin şifresini ele geçirdim ve sinsi sinsi 2 hafta takip ettim. yakaladığım konusmaları da kopyaladım konuya ilk sayfalarda var. sonra da yüzüne çarptım bi güzel. ne düşüneceği de umrumda olmadı o dakikadan sonra.
bak bi de kuzenimden örnek vereyim; kızın sevgilisi de benimki gibi nasıl tapıyo kuzenime, 1 seneye yakın beraberler. kuzenim bi gece bizde kalıyodu o dönem msn dönemi daha. bi gece baktık cocuğun msni açık, ama bi taraftan bizimkiyle mesajlaşıyolar çocuk da hakkaten güvenilir bi tip ben hiç kondurmuyorum. bizimki bi an içine mi doğdu artık nedir, dedi sunu bi deneyelim mi? nasıl filan derken benim facebook hesabımdan dürttük bunu, hemen cevap geldi, selam tanıyamadım diye. ben de bi yerden tanıyorum ama çıkaramadım dedim, basladık muhabbete., bi kaç gün böyle faceden yazıstık biz, hatta o sıra konaklamalı bi rock festivali vardı beni oraya davet etti, iki bilet alayım mı filan demeler..
sonra burası kastı msn var mı klasiği geldi:) ve arkasından cep telefonunu yazdı ben telefon vermedim tabi. o gece kuzen yine bende, geçtik msne. arkadan kuzen aradı bunu aşkım napıyosun filan dedi bu da iyiyim aşkım yatmaya hazırlanıyorum filan dedi, iyi geceler faslı yapıp kapattılar telefonu, aradan 1 saat kadar geçti tabii ki cocuk yatmadı msnden devam ediyoruz biz konusmaya tabi..
bi sonraki klasik geldi, cam var mı?benim kuzen de az değil çok cesur bi kız pat yazdı buna; evet var hadi açalım diye. görüntülü arama yolladı çocuğa, bi güzel geçti kameranın karsısına, kamera bir açıldı çocuk böyle aynı zamanda ses de gidiyor, bizimki -aaaa aşkım uyandırmadım inşallah dedi, çocuk konusamıyo ama bir erkeğin morarışına tanık oldum o an resmen patlıcan moru oldu :)) bizimkinin gerine gerine sakin sakin bir ''s...git'' deyişi vardı hala unutamam, bir küfür, bir kıza bu kadar mı yakışır arkadaş:) sonra gülerek ve el salayarak suratına kapattı laptopu cat diye.çocuğun ağzından bir kelime bile çıkmadı, çıkamadı:))
anasını satayım bizim sülalede genetik mi ne, baska kızlar olsa ağlar şoka girer, bize bildiğin bi rahatlama geliyo durumdan garip bi keyif alıyoruz sanki suç üstü yakalayıp mors ettik diye :))
kuzeninki de benimk gibi deli divane oldu barışmak için, hatta bir hafta sonra balıkesire okula dönmüştü kuzenim, terminale inmiş çocuk terminale çadır kurmuş, her haftasonu ailesinin yanına döndüğünü biliyo, afişler asmış zeynep beni affet diye, mumlar yakmış güller dökmüş, bizimki gitmiş yanına -ne kadar zavallısın toplan git burdan, o afişi de kaldır beni rezil etme millete, ayrıca gerçekten çok salaksın demiş gitmiş.
ay yine durduramadım kendimineyse yani bu örneklerden de anlayacagın gibi cesur olmak zorundasın, korkarsan haklı olduğun halde yenik hissederek ayrılırsın ilişkiden, ama haddini bildirirsen daha fazla güvenirsin kendine üzülmezsin ohh be kurtuldum dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?