Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

BenMasal

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
1.173
3
681
44
İstanbul
sizlerle sevincimi yasamıstım biliyorsunuz
6. tüp bebek denememde hamıle kaldım dıye haykırıp birlikte sevınmıstık ancak değerlerımde bı garıplık var kızlar ben kımyasal gebelik yasadım sanırken galiba dış gebelik diye tahmın edıyorum çünki değerlerım bırturlu düşmuyor yukselıyor ama çok azz dr uma ulaşamıyorum ama hemsıre 2 gun sonra tekrar test yap ve dr a ben ıletıcem perşembe ne yapıcağımıza karar verırız dedı ancak ben dış gebeliğin kotu bişii oldugunu duydum benı persembeye kadar bekletmelerı normalmı sızce arkadaşlar dış gebelik yasayan oldumu ne olur paylasın benımle hemsıreye dış gebelik olabıırmı dedım duymamazlıktan geldı cevap bıle vermedı bana

değerlerim
9. gun 24
11.gun 71
13.gun 126
15.gun 158
18.gun 236
20.gün 301
22.gün 441,9
24.gün 459
26.gün 648
29.gün 986

Son düzenleme:
canım bir bilgim yok ama inşallah dış gebelik değildir rabbim yar ve yardımcın olsun çünkü sen çok emek verdin

canım şimdiden hiç üzme kendini..
bu değerler kişiden kişiye değişiklik gösterebilir..
dış gebeliği düşünmek için daha çok erken.. hem doktoruna ulaşana kadar hiç birşeyi düşünme..
Allah yardımcı olsun bitanem, inşaallah seninledir bebeğin ve hiç bir zaman bırakmaz...

evet muhtemelen kimyasal gebelik değil çünkü değerin düşmüyor. Ama bence bir an önce doktoruna git. Belki düşük yapacak olabilirsin bir çaresine bakarlar... ınşallah kötü birşey yoktur. Çok üzüldüm.Allah yardımcın olsun

bildiğim dış gebelikte kasıklarda dayanılmaz bir ağrı oluyor, sürekli kanama oluyor, ateş yükseliyor... bir arkadaşım yaşamıştı... dilerim seninki dış gebelik değildir canım, hemen doktora gitmende fayda var.

kızla kanamam lekelenme seklınde oldu ben tüp bebekle hamıle kaldıgım için progestan fitil kullanıyorum belkıde kanamayı durduran bu olabilir 2 gun sonra tekrarlamam lazımmış beklemekten baska şansın yok sanırım

canim neden dis gebelik oldugunu dusunuyorsunki zaten bebegin daha cok kucuk ultrasonda gozukmemesi normal eger goremediyseniz

bircok kiside lekelenme tarzi kanamalr oldugunu duydum ilk zamanlarda degerlerinde seninki gibi ufak artislar fakat hemen hemen hepsi bebeklerini kucaklarina aldilar bile...bence sakin ol ve surekli bunu dusunmemeye calis zor biliyorum ama bebegin icin yapmalisin bunu...

meyaycıgım sağol arkadaşım ınan çok saskınım ilerleyen bişiiler var kımyasal değil diye düşünüyorum herşey ıkıgun sonra ortaya çıkacak canım bellı olacak eğer dış gebelık varsa tek tesellım bebeğim rahme tutunsaydı gelişimi devam edecektı demekkı

canım ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl yorum yapılabilirki ama ne olursa olsun yanındayız ve dualarımdasın bilmeni istedim allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah önceki dediğim gibi ağır ama emin adımlarla geliyor bebeğin biraz daha sabır:Saruboceq::Saruboceq:

sera canım sağol

bişiiler var ama ne olduğunu bilmemek kadar kotu bişiii yok allahım yardımcım olsun ınsallah

tüp bebekde boyle değerler yada dış gebelık yasayan yokmu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canım öncelikle aklına öyle kötü şeyler getirmemeye çalış...bir dahaki kontrolün ne zman bilmiyorum ama doktor ultrasyonda bakana kadar bunun nasıl bir gebelik olduğunu anlamakta zor...kasıklarında ağrıda yok anladığım kadarıyla...bu değerler evet biraz yavaş ilerliyor ama inanki değerler insanın çok kafasını karıştırıyor ve herkezte bir olmuyor...

dış gebelik geçirmiş biri olaraktan sana il baştan i,tibaren değerlerimi söyleyeyim... ilki 50 ikinci 78 üçüncü 1160 olmuştu ve süper bir artıştı... doktorum artık yaptırmana gerek yok ultrasasyona gel şu gün dedi... ve ultrasyon gününden bir kaç gün önce benim kasığım çok kötü ağrılar vardı..... doktorum aradım ancak ultrasyonda belli olur dedi...ilk ultrasyonumda herşey normaldi....rahime tutunmuş dedi biri doktorum kese vardı ama kalp atışları için haftaya gelin dedi... biz eve döndük bir kaç gün sonra çok şiddetli bir kasık ağrım olduğundan hemen gece acile gittim gebe olduğumu söyledim...durumu anlattık...hemen beta hcg yapıldı dış gebelik endişesiyle...ve değerim inanılmazdı.... 21.000 olmuştu...neyse dediler öyle birşey yok...eve döndük...bir kaç gün sonra kanamam başaladı hemen tüp bebek yaptırdığım yere gittik birde ne görelim... dış gebelikmiş...sen benim o zmanki halimi bir görsen...kalp atışlarını beklerken...

yani canım çok uzattım.....diyeceğim değerler senin kafanı karıştırmasın...bir daha kontorlün ne zman ancak öyle ablarsın....inşallah sağlıklı bir gebeliktir canım benim.....

Canım sende kotu gunler yasamıssın allahım hepimize yardımcısı olsun ınsallah

Dr uma perşembe gıdeceğim ama hcg carşamba tekrarlıcam

çok endıselıyım allahım bıran once ne olucaksa olsun acı çekmek ıstemıyorum dayanabılırmıyım bışmıyorumm

seda bende 1 hafta önce dış gebelik yaşadım yaşadıklarımı da burada anlattım. Benim de değerlerim düzenli artış göstermiyordu. ilki 23; 2. 128; 3. 125; 4. 336; 5. 412 derken bir sürü test yaptırdım ve değer hep yükseldi ama düzensizdi. Bu arada hiç ağrım olmadı kanamam da olmadı sadece birazlekelenme oldu. Ama ultrason ile görünmediği için dr. tam emin olamadı ama 10 gün doktorumun gözetimindeydim. ilk başta bir kese gördüler rahimde sonra o da kaybolunca dış gebelikten şüphelendiler ama emin olabilmek için önce kürtajla rahmi temizlediler ve parçaları patolojiye gönderdiler oradan çıkan sonuç bize bilgi verir dediler. Kürtajdan 3 gün sonra değer az da olsa yine yükselmişti düşmemişti. Patoloji sonucu da dış gebelik olabilir diye çıktı ve en son p.tesi günü laparoskopi ameliyatı oldum.
Biraz uzun oldu ama bunlar benim yaşadıklarım. ınş. senin ki böyle olmaz da her şey yoluna girer. Daha erken olduğu için ağrı falan da olmuyor henüz.

boyle dusunupte bebegini huzursuz etme bence icerde canim degerlerin normale donecek hersey yoluna girecek bak gor...

canım allahım ıns sanada saglıklı hamılelık yasatır ve bebeğin olur bu yolda hepimiz çok yoruluyoruz yıpranıyoruz allahım bıze yardım etsın

Sen yine de konyrollerini ihmal etme. Ben Adıyaman'da yaşıyorum ve tüp bebek Ankara'da yaptırmıştım. o yüzden daha zor oldu. Değerlerimi görünce dr hemen Ankaraya çağırdı ama ben gidemedim O zaman güvendiğin bir dr a sürekli kontrole git dedi ben de öyle yaptım 2 günde bir hastanedeydim. Ama sorun bitmeyince Ankaraya gittim oradada drum çok ilgilendi. sende mutlaka kontrol altında olmalısın. ınş. sonu güzel olur.

sedacım canım ya kendini bunla harap etme bak bebeginede yazık sana k,mse dedimi bu dış gebelik diye bi bekle dr baksın tatlımm ondan sonra bak olacagına canım inş.. hiç bir sey kafandaki gibi olmaz ve inş. yanılmısım diye aglarsın tatlımm

sedacim seni persembeden once gorme ihtimalleri yok mu? acaba daha belli olmaz diye mi persembe dediler?

insallah normal gebeliktir canim. dua ediyorum senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…