sedacım canım ya kendini bunla harap etme bak bebeginede yazık sana k,mse dedimi bu dış gebelik diye bi bekle dr baksın tatlımm ondan sonra bak olacagına canım inş.. hiç bir sey kafandaki gibi olmaz ve inş. yanılmısım diye aglarsın tatlımm
sedacim seni persembeden once gorme ihtimalleri yok mu? acaba daha belli olmaz diye mi persembe dediler?
insallah normal gebeliktir canim. dua ediyorum senin icin
sedacım benımde ılk kan tahlılım 121 dı 2gun sonra 195 olmustu bende kımyasal derken bırdahakı testte 495 olmustu 4gun sonra yaptıgımda 3150 olmustu suan ıkızlerıme hamıleyım benımde duzenlı artmadı umarım ıcını rahtlatır dıye yazma geregı duydum ınsallah senınde öle olur canım bırdan artar rabbım hakkınızda hayırlısını versin
sera canım sağol
bişiiler var ama ne olduğunu bilmemek kadar kotu bişiii yok allahım yardımcım olsun ınsallah
tüp bebekde boyle değerler yada dış gebelık yasayan yokmu arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sedacım ben senin normal bir gebelik geçirdiğini hissediyorum niyeyse , o yüzden dış gebelik ihtimallerliyle moralini bozma....Çarşamba günü değerin sağlıkla yükselecek inşallah...
evet canım bencede hemen moralını bozma dur bakalım allaha dua et rabbım gönlüne göre verecektır
dıs gebelik yaşamıs biri olarak canım değerlerin cok düşük normalde iki günde bir yapılır tahlil ve her yaptırdığında iki katına cıkmıs olur tabi bu kisiye göre değisir ve doktorumun bana dediği 2005değerlerine gelmeden bebek ultrasyonda gözükmez bence stres yapma ve bekle insallah allah gönlüne ğöre verir
canımm dış gebelik olduğunu sanmıyorum.5-6.gün blast embriyo transferinde dış gebelik çok küçük bir ihtimal.insallah bu bebeğinin seninle olduğunun belirtisidir.
Sedacım bebeğin inşallah inşallah seninledir, bazı arkadaşlarında artışları düzensiz olmuş, inşallah bebişin seninledir ve meleğine kavuşursun canım... senin için dua ediyorum canım benim
sedacım merhaba ..
benim içime nedense kötü bişi doğmuyor neden bi mucize olmasın sen o kadar sıkıntıları atlatmışsın evet dediğin çok zor belirsizlik!!!
dış gebelik geçirmiş biri olarak biraz tarif edeyim sana sende yoksa bunlar hiç korkma ...aşırı kasık ağrısı gri siyah karışımı akıntı mide bulantısı ve ateştir bende bunlar oldu..inşallah sende yoktur...sen kadar bizlerde heyecanlıyız Allahım inşallah dularını kabul eder...
sedacım canım benim bak bu kadar kişiyiz seni takip ediyoruz ve hiç birimiz dış gebelik olduguna veya bebeğinin seninle olmadıgına inanmıyoruz. herkes içime doğuyor kötü bişey yok bebeğin seninle diyor bu kadar bayan yanılıyor olamaz değilmi ??? üstelik sana daha en başında söyledim herkesin artışı iki katı olmayabilir çok düzensiz ilerleyen bir değerin yok hayatım. aklına kötü şeyler getirip hem kendini hem yavrunu üzme canım. dualarımız seninle ama biz sana dua ederken seninde moralini en üst düzeyde tutman gerek yavrun için dua et arkadaşım Rabbim çok büyük o isterse ol derse herşey oluverir. umudunu kaybetme sende bişeyler hissediyorsundur zaten yavrunun seninle olduğuna dair yanii...
ınsallah dedıgın gıbıdır canım benımledır , benı bırakmamak ıcın mınık yavrum caba gosterıyor gıbı ama allahıma dua edıyorum sağlıksız olucaksa olmasın yarabbım
ınsallah oyledır dervıscıgım allahım gonlumuze gore versın yarın herşey bellı olacak degerım yukselmısse sevınecegım arkadasımmmmm
cnm sende cok seyler yasadın
sadece kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında hıc bişiim yok canımmm sadece değerım 126 dan 158 oldugu gun evde temızlık yaptım sıyah akıntım oldu hastalanıyorum sandım 1 gun ilaçlarımı almadım o kadar hemsıre ilaçlarına devam et dedı hayırlısıyla yarını beklıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?