Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

sedacım benımde ılk kan tahlılım 121 dı 2gun sonra 195 olmustu bende kımyasal derken bırdahakı testte 495 olmustu 4gun sonra yaptıgımda 3150 olmustu suan ıkızlerıme hamıleyım benımde duzenlı artmadı umarım ıcını rahtlatır dıye yazma geregı duydum ınsallah senınde öle olur canım bırdan artar rabbım hakkınızda hayırlısını versin

sedacim seni persembeden once gorme ihtimalleri yok mu? acaba daha belli olmaz diye mi persembe dediler?

insallah normal gebeliktir canim. dua ediyorum senin icin

Kızlar dr um yurtdışında o yuzden gorusemıcez bırde hemsıre çarşamba test istedı çok kotu olsaydı benı acıl cağırırlardı dıye duşunuyorum bıraz daha rahatladım aslında gebelık ilerşıcek dıye bı umıdım yok benım olursa mucızem ve süpriz olur sadece dış gebelıkten çok korkuyorum

duygu cnm sağol ınsallah dediğin gibi olur ve adını mucize koyarım

cnm geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer.ve bir mucize de 6. denemende tekrar seninle olur.ama ihmal etme dış gebelik çok kötü bi durum seni korkutmak için söylemiyorum ama gerçek bu.dilerim böyle bişey yoktur cnm.dualarımız seninle

canım inş bışey yoktur değerlerın yukselıyo gıbı............inş canımmherşey guzeldır uzme kendını

canım ben yakın zaman önce tüp bebekle dış gebelik geçirdim.benim ilk önce lekelenmem oldu.ama değerlerim çok normal artıyordu.kese gözükmesi gereken düzeye geldiğinde değerim (1500 ve üstü) kese gözükmedi.gebelik bölümünde dış gebelik belirtileri ve tedavi yöntemleri diye bir konu var oraya uzun uzun yazdım neler yaşadığımı tatlım.inşallah senin böyle bir durumun yoktur tatlım.ama kese gözükmesi gereken zamana kadar kalbini ferah tutmaya çalış umarım sadece yavaş ilerleyen bhcg değeriyle sağlıklı bir gebelik geçirirsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.

Sedacım ben senin normal bir gebelik geçirdiğini hissediyorum niyeyse , o yüzden dış gebelik ihtimallerliyle moralini bozma....Çarşamba günü değerin sağlıkla yükselecek inşallah...

Sedacım ben senin normal bir gebelik geçirdiğini hissediyorum niyeyse , o yüzden dış gebelik ihtimallerliyle moralini bozma....Çarşamba günü değerin sağlıkla yükselecek inşallah...

evet canım bencede hemen moralını bozma dur bakalım allaha dua et rabbım gönlüne göre verecektır

kızlar agzınızdan bal damlıyor ballll benım hergunum dua etmekle gecıyor sızde dua edın ne olur ınsallah carsamba gunu sızlere guzel haber vermeyı umıd edıyorummmmmm

dıs gebelik yaşamıs biri olarak canım değerlerin cok düşük normalde iki günde bir yapılır tahlil ve her yaptırdığında iki katına cıkmıs olur tabi bu kisiye göre değisir ve doktorumun bana dediği 2005değerlerine gelmeden bebek ultrasyonda gözükmez bence stres yapma ve bekle insallah allah gönlüne ğöre verir

Son düzenleme:

ınsllah dedıgın gıbı dıs gebelık degıldır canımmm bebegımın benımle olmadıgına ınandım olursa suprız olur ama dıs gebelıkten cok korkuyorum umarım degıldırrrr

canımm dış gebelik olduğunu sanmıyorum.5-6.gün blast embriyo transferinde dış gebelik çok küçük bir ihtimal.insallah bu bebeğinin seninle olduğunun belirtisidir.

Sedacım bebeğin inşallah inşallah seninledir, bazı arkadaşlarında artışları düzensiz olmuş, inşallah bebişin seninledir ve meleğine kavuşursun canım... senin için dua ediyorum canım benim

sedacım merhaba ..

benim içime nedense kötü bişi doğmuyor neden bi mucize olmasın sen o kadar sıkıntıları atlatmışsın evet dediğin çok zor belirsizlik!!!

dış gebelik geçirmiş biri olarak biraz tarif edeyim sana sende yoksa bunlar hiç korkma ...aşırı kasık ağrısı gri siyah karışımı akıntı mide bulantısı ve ateştir bende bunlar oldu..inşallah sende yoktur...sen kadar bizlerde heyecanlıyız Allahım inşallah dularını kabul eder...

canımm dış gebelik olduğunu sanmıyorum.5-6.gün blast embriyo transferinde dış gebelik çok küçük bir ihtimal.insallah bu bebeğinin seninle olduğunun belirtisidir.

ınsallah dedıgın gıbıdır canım benımledır , benı bırakmamak ıcın mınık yavrum caba gosterıyor gıbı ama allahıma dua edıyorum sağlıksız olucaksa olmasın yarabbım

Sedacım bebeğin inşallah inşallah seninledir, bazı arkadaşlarında artışları düzensiz olmuş, inşallah bebişin seninledir ve meleğine kavuşursun canım... senin için dua ediyorum canım benim

ınsallah oyledır dervıscıgım allahım gonlumuze gore versın yarın herşey bellı olacak degerım yukselmısse sevınecegım arkadasımmmmm

cnm sende cok seyler yasadın

sadece kasıklarımda ağrı oluyor onun dışında hıc bişiim yok canımmm sadece değerım 126 dan 158 oldugu gun evde temızlık yaptım sıyah akıntım oldu hastalanıyorum sandım 1 gun ilaçlarımı almadım o kadar hemsıre ilaçlarına devam et dedı hayırlısıyla yarını beklıyorumm

sedacım canım benim bak bu kadar kişiyiz seni takip ediyoruz ve hiç birimiz dış gebelik olduguna veya bebeğinin seninle olmadıgına inanmıyoruz. herkes içime doğuyor kötü bişey yok bebeğin seninle diyor bu kadar bayan yanılıyor olamaz değilmi ??? üstelik sana daha en başında söyledim herkesin artışı iki katı olmayabilir çok düzensiz ilerleyen bir değerin yok hayatım. aklına kötü şeyler getirip hem kendini hem yavrunu üzme canım. dualarımız seninle ama biz sana dua ederken seninde moralini en üst düzeyde tutman gerek yavrun için dua et arkadaşım Rabbim çok büyük o isterse ol derse herşey oluverir. umudunu kaybetme sende bişeyler hissediyorsundur zaten yavrunun seninle olduğuna dair yanii...

off seda ne temizliği yaa sakın yapma o çok tetikliyor düşüğü...

değerin azda olsa artıyor geç tutunma geç döllenme vs..gibi şeyleri hepimiz okuduk biliyoruz Allah hakkında hangisi hayırlı ise onu versin..çok güzel günlerdeyiz kutlu doğum haftası yaradanın ol deyipte oldıramaycağı şey yok bunlar sebepler...seninde yüzün gülecek,sabrın meyvesi tatlıdır canım bizde bekliyoruz yarını inş.istediğin gibi olur.

emsallll canımmmm

esımde tabıkı cok uzgunnnn ama bazen benı anlayamıyorrrrr nede olsa erkek kendımı yannız hıssedıyorum

etrafımda tup bebek yapan bebeği olmayan kımse yokkkk en yakın arkadasım dostum bıle sızler kadar bana destek olmadı bazen kendımı ıyı hıssetmeyınce yannız hıssedınce hemen buraya geliyorum ınannın cok hemde çok rahatlıyorum
canım arkadaşlarımmm yarını beklıyorum ama bana 10 sene gıbı gelıyor yarın nasıl olucakkı offfff

aslında dayanılı bır ınsanımdır ve pozıtıf ama ard arda kotu seyler yasadım o yuzden dıygusalım kusuruma bakmayın

kızlar hep yanımdasınız sağolunnnn

sade cım yanii varya sana söyleyecek bişey bulamıyorum AFERİMMMMMM sana ne güzel de yazmışsın değerim 126 dan sonra 158 olduğunda evde temizlik yaptım diye ne diyeyim sana bilemiyorum ki... eger şimdi bişeyler olduysa yada oluyorsa kendini nasıl affedeceksin ev temizliğinin çok mu acelesi vardı arkadaşım??kendi başına iş yap ilaç bırak nasıl yaparsın anlamıyorum emeklerini çabalarını kendini eşinin duygularını nasıl göz ardı edersin. inşallah herşey yolunda gider ve yavrun seninle sana tutunmuştur canım

aaa ne arkadaşı ne kocası geçiceksin bunları...yaşamayan bilemez iyiki burası var yüzünde en ufak bi tebessüm oluşturuyorsak ne mutlu bizlere arkadaşlar hep beraber olmak ne güzel...

ben oğlumu toprağa verdim herkes tatilene koştu..eşim yeter artık ağlama ailene söylicem sana bi çare düşünseler ohooo daha neler anlatsam ...

o yüzden sedacım kimseyi umursa ağlarsan yalnız ağlarsın gülersen tüm dünya güler sen kendine bak anlat rahatla akıt içini bizler arkadandayız..gerisi fos...

Sedaaa ne temizliği, otuuuur otur bebiş orda bak üzülüyor.. inşallah hamilesin bu sefer.. eşler ne kadar da olsa anlamıyor işte, ama sen kendine lütfen çok çok çok dikkat et arkadaşım tamam mı? herkes heyecanla senin sonucunu bekliyor, sen gidip temizlik yapıyorsun, biz gelir yaparız sen üzülme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…