Kızlar Şoktayım ne yapacağımı bilmiyorum

canımmmmmm neler hissettiğini nasıl psikolojide olduğunu çok iyi anlıyorum Allah a sığın canım inşallah herşey yoluna girecek. yakınlarından birilerinin seni anlamasını bekleme tatlım zaten kimseyide takma. eşine gelince erkek onlar aslında eminim onlarında içlerinde neler var ama dökemiyorlar saklıyorlar bunuda bazen agresifleşerek yapıyorlar ellerinde olmadan. bizler için anne olamamak ne kadar zor sa emin ol onlar içinde baba olamamak o kadar zor. yarını bekle canım ama gözünü seveyim kendini üzme sabırla bekle strese girme yavrunla konuş hepimizin duaları sizinle canım

canlarım yaaaaaaa

sız olmasaydınız ben ne yapardım ağlatmayın benı çok duygulandım yazdıklarınızdannn

cok şükür bende iyiyim canım inş.. hayırlısından yarın güzel haberler verirsin bize daha iyi oluruzz..

Sedacığım sakın üzülüp canın sıkma inş. yarın güzel haberlerle döneceksin çünkü bu kadar emekten sonra sen bunu fazlasıyla hakediyorsun. Şu anda düşünmemek elde değil biliyorum biliyorum 1 ay yaşadım ben bunu ama ben inanıyorum ki sen güzel sonuçlarla döneceksin inş. buna bütün kalbinle inan üzülmek için daha çok erken.Umudunu son ana kadar kaybetme. Ben ameliyat olacağım güne kadar hep umutluydum. Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun .ınan bütün kalbimle dua ediyorum senin için

kızlar değerim 301 olmus ben bu işten hiç bişii anlamadım hemsıreyle konustum buyuk ıhtımal dış gebelık yarın gelin dr bı gorusun dedı offff korkuyorum kızlarrrrr

hayırlısı olsun seda gerçektende nasip olmayınca olmuyor demekki inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız arkadaşım:teselli:

Sedacım ya, inşallah iyisindir, dış gebelik olduğuna nasıl karar veriyorlar değerin düzensiz arttı diye mi, belki bebiş oradadır, benim hala umudum var hala...

hayırlısı olsun seda gerçektende nasip olmayınca olmuyor demekki inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız arkadaşım:teselli:

evet arkadaşım nasip degılmıs napalım

sedacım hayırlısı olsun canım nerde yaptırmıştın 5 ve 6. denemeni

sğl cnm
ıstanbulda işlemlerım Alman Hastanesıncde yapıldı cnm Dr um Kıbrıs Tüp Bebek Hast Halil ıbrahım Tekınnnn

Sedacım ya, inşallah iyisindir, dış gebelik olduğuna nasıl karar veriyorlar değerin düzensiz arttı diye mi, belki bebiş oradadır, benim hala umudum var hala...

dervıs cnm ıyıyım kendımı hazırlamıstım zaten kotu habere

aslında bı bakıma sevındım öncekkı denememde kımyasal yasadım birden gelısımı durmustu ama bunda dış gebelık yanı%90 en azından dogru yerde olsaydı haylen yasıyor olucaktı gelısımı durmucaktı bu benı için guzel bır gelişme cnmmm

kaderde bunuda yasamak varmısss uzulmıcem arkadaşlarım dım dık ayaktayım 6 kere denemısım yıkılmamısım bundan sonra hıc yıkılmam yola devam buyuk bır sabır azim ve buyuk umutlarlaaaa ınsallahhhhhhh

Birgun bende anne olucam bunu hıssedıyorum bılıyorum sadece uzunnnn yollardan geçmem gerekıyor allahımın takdiriiii

Son düzenleme:
canım arkadaşım çok üzüldüm ama inan bu azimle birgün mutlaka anne olacaksın bitanem ama kendini yıpratma tamammı canım

canım bide ben dış gebelik olduğuna inanmıyorum sanki bebişler sağlıklı ve seninle içimden öyle geçiyor

çok üzüldüm canım benim değerlerim de aynı seninki gibi artış gösteriyordu ama ben 10 taneden fazla test yaptırdım ve drum son ana kadar yine de hep olabilir olasılığını göz ardı etmedi. Yani en azından ultrason ile görünebilecek değerlere ulaşana kadar bekledi ve hiç ümitsiz konuşmadı. Bence hemen pes etme eminim senin doktorun da bir iki test daha isteyecektir. Bence şu anda dış gebelik demek için erken en azından kendim yaşadığım için biliyorum. evet öyle bir ihtimal var tedbir alınmalı ama hemen de dış gebelik deyip kestirip atma inş yarın ki dr görüşmenden sonra da bu kadar ümitsiz konuşmazsın.

canım bide ben dış gebelik olduğuna inanmıyorum sanki bebişler sağlıklı ve seninle içimden öyle geçiyor

ınsallah ıcınden geçen doğrudur canım arkadaşımmm

canım ya aslında benımde umıdım yok dersem yalan olur ınsanlar umıd edıcekkı gerceklerssın dımı bu sabah bı ark okudum değerlerı bana benzıyor onu okuyunca fikirlerım değişti ve neden olmasınkı dedım belkı benım mucızemde boyle gerçekleşir dedım bakın sıze o kısının değerlerını atımmmm kızlarrrrrr

bu arkadaşın mucıze değil mucızelerı olmuş hemde 3 tane değerlerı 2 gunde bır vermemıs haftalık vermiş yanı ıkı gunde bır olsaydı değerlerı çoz az katlamıs dr dış gebelık olabılşır demış ama 3 kese normal gozukmuşşş bakın değerlerıne

8.gün: 20
15. gün: 89
22. gün : 359
29 gün: 2746
32. gün:6353
36. gün 14286.77

son değerlerde fırlamışşş transferden 29 gun sonra değerı fırlamıs ve kese gorunmussss

neden olmasın dımııı son ana kadar benımde umıdım varrrr kızlarrrr bazen kızıyorum kendıme otur aşağ araştırma işte bıttı gitti dıye ama yapımda yok boyle bişii pozıtıfım ben napımmmmmmmm

canım benim en son mesajında beni çok sevindirdin evet umidini yitirmemen gerek degerin düşmüyor çıkıyor Allah tan ümit kesilmez inşallah güzel gelişmeler olacak arkadaşım

sedacım çok geçmiş olsun ya sen nerden aklına geldiki dış gebelik ya bildiğim kadar çok aşırı sancı olur dış gebelikte be güselim sen hiç bahsetmiyon ağrım var diye yani öle böle deil çok aşırı olyomuş baygınlık hissi falan olyomuş işallh yarın güsel sonuçlarla dönersin

canım benim en son mesajında beni çok sevindirdin evet umidini yitirmemen gerek degerin düşmüyor çıkıyor Allah tan ümit kesilmez inşallah güzel gelişmeler olacak arkadaşım

bak işte böyle kendine gel üzülüpte yeğenimi üzme

canlarım benım elıf dervıs sızlerın sayesınde bugun cok ıyıyımmm desteklerınız benı kendıme getırdı

cnm ara ara kasıgımda agrı oluyor ama asırı degıl hemen gecıyor ınsallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun cnm sen nasılsın

merhaba Seda ben bir sene önce tüp bebekle dış gebelik(aslında heterotopik gebelik) geçirdim kan değerlerim çok normaldi ama kasıklarımda çok ağrım(ara ara değil sürekli bıçak saplanır gibi) ve kanamam vardı
sende hem kanama hem ağrı yok o yüzden içini ferah tut arkadaşım yarın git doktoruna muayene ol ve hemşirenin söylediğinide kafana takma
inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…