emsallll canımmmm
esımde tabıkı cok uzgunnnn ama bazen benı anlayamıyorrrrr nede olsa erkek kendımı yannız hıssedıyorum
etrafımda tup bebek yapan bebeği olmayan kımse yokkkk en yakın arkadasım dostum bıle sızler kadar bana destek olmadı bazen kendımı ıyı hıssetmeyınce yannız hıssedınce hemen buraya geliyorum ınannın cok hemde çok rahatlıyorum
canım arkadaşlarımmm yarını beklıyorum ama bana 10 sene gıbı gelıyor yarın nasıl olucakkı offfff
aslında dayanılı bır ınsanımdır ve pozıtıf ama ard arda kotu seyler yasadım o yuzden dıygusalım kusuruma bakmayın
kızlar hep yanımdasınız sağolunnnn
aaa ne arkadaşı ne kocası geçiceksin bunları...yaşamayan bilemez iyiki burası var yüzünde en ufak bi tebessüm oluşturuyorsak ne mutlu bizlere arkadaşlar hep beraber olmak ne güzel...
ben oğlumu toprağa verdim herkes tatilene koştu..eşim yeter artık ağlama ailene söylicem sana bi çare düşünseler ohooo daha neler anlatsam ...
o yüzden sedacım kimseyi umursa ağlarsan yalnız ağlarsın gülersen tüm dünya güler sen kendine bak anlat rahatla akıt içini bizler arkadandayız..gerisi fos...
Sedaaa ne temizliği, otuuuur otur bebiş orda bak üzülüyor.. inşallah hamilesin bu sefer.. eşler ne kadar da olsa anlamıyor işte, ama sen kendine lütfen çok çok çok dikkat et arkadaşım tamam mı? herkes heyecanla senin sonucunu bekliyor, sen gidip temizlik yapıyorsun, biz gelir yaparız sen üzülme:)
sedacım nasılsın tatlım?
hayırlısı olsun seda gerçektende nasip olmayınca olmuyor demekki inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alırız arkadaşım:teselli:
sedacım hayırlısı olsun canım nerde yaptırmıştın 5 ve 6. denemeni
Sedacım ya, inşallah iyisindir, dış gebelik olduğuna nasıl karar veriyorlar değerin düzensiz arttı diye mi, belki bebiş oradadır, benim hala umudum var hala...
canım bide ben dış gebelik olduğuna inanmıyorum sanki bebişler sağlıklı ve seninle içimden öyle geçiyor
çok üzüldüm canım benim değerlerim de aynı seninki gibi artış gösteriyordu ama ben 10 taneden fazla test yaptırdım ve drum son ana kadar yine de hep olabilir olasılığını göz ardı etmedi. Yani en azından ultrason ile görünebilecek değerlere ulaşana kadar bekledi ve hiç ümitsiz konuşmadı. Bence hemen pes etme eminim senin doktorun da bir iki test daha isteyecektir. Bence şu anda dış gebelik demek için erken en azından kendim yaşadığım için biliyorum. evet öyle bir ihtimal var tedbir alınmalı ama hemen de dış gebelik deyip kestirip atma inş yarın ki dr görüşmenden sonra da bu kadar ümitsiz konuşmazsın.
canım benim en son mesajında beni çok sevindirdin evet umidini yitirmemen gerek degerin düşmüyor çıkıyor Allah tan ümit kesilmez inşallah güzel gelişmeler olacak arkadaşım
bak işte böyle kendine gel üzülüpte yeğenimi üzme
sedacım çok geçmiş olsun ya sen nerden aklına geldiki dış gebelik ya bildiğim kadar çok aşırı sancı olur dış gebelikte be güselim sen hiç bahsetmiyon ağrım var diye yani öle böle deil çok aşırı olyomuş baygınlık hissi falan olyomuş işallh yarın güsel sonuçlarla dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?