Kızlar son 15 :( lütfen yardımmmm :(

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
133
Dügünüme 15 gün kaldi 4 kilo fazlam var iki bile versem iyi benim için kizlar yardim edin nasil verebilirim bu kilolari :( kesin vermem gerekiyor ama barsaklarim sorunlu birde yardmlarnzi bekliyorum

meraba canım ben 2 haftada 5 kilo verdim ama kilom çok olduğu için bu kadar kolay verdim 170 boyum 85ten 80e indim.
kahvaltıdan önce detox çayı içiyorum onun yerine sen yeşil çay içebilirsin.
sabah bir dilim kızarmış tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,domates salatalık
öğlen: light tonbalıklı salata ya da 8 kaşık sebze yemeği yanında light yoğurt
akşam da öğlenle aynı salata veya sebze yemeği,et varsa o da olur ama en önemlisi akşamları asla ekmek yemiyorum.
günde 3 litre su içiyorum.

sen de bir dene istersen yaptıklarım kabaca böyle, umarım başarırsınn :KK15:

Svartbabe Svartbabe canım merhaba daha gitmedimi o 4kilo inşallah verirsin ya:) tavsanbidik tavsanbidik canım detoks çayın nasıl bişey anlatabilirmisin

marka vermek yasak galiba ama yazıyım bari novateatox çayı bu karışık bitki çayı bi zararını görmediğim için kullanmaya devam ediyorum 2 haftadır belki o yüzden daha hızlı veriyorumdur bilmiyorumm da

marka vermek yasak galiba ama yazıyım bari novateatox çayı bu karışık bitki çayı bi zararını görmediğim için kullanmaya devam ediyorum 2 haftadır belki o yüzden daha hızlı veriyorumdur bilmiyorumm da
hıı anladım canım ben kendi hazırladığın bişey sanmıştım o çayı kullanıp memnun kalanda var şikayetçi olanda bende düşünmüştüm almayı ama kazbızlık yapıyormuş bazı bünyelerde umarım sen faydasını görürsün 2 haftada 5kilo güzel

hıı anladım canım ben kendi hazırladığın bişey sanmıştım o çayı kullanıp memnun kalanda var şikayetçi olanda bende düşünmüştüm almayı ama kazbızlık yapıyormuş bazı bünyelerde umarım sen faydasını görürsün 2 haftada 5kilo güzel

evet biraz kabızlık yapıyo ama kuru kayısı ılık su beraber tüketip onu da aza indirgiyorum ben,böyle devam eder umarımm teşekkürler

Kızlar o soyledginiz cayi ben kullandm gram faydasni gormedim. Cok stresliyim iyice biraktm kendimi bugunlerde yuzum coktu yemekte cok yiyemiyorm ama kilo veremiyorum suan :(

Back
X