Kızlar son kararım için bakar mısınız

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.548
617
73
34
Kızlar merhaba beni herkes tanıyor diye düşünüyorum .Eşimle artık boşanmayı düşünüyorum. Bazı konuları buraya açtım.Ev iş konusu,öfke sorunu en ufak bir sey de kızıyor ve manipüle edip ,beni haksız duruma geçiyorum .Ailesinin sözünü dinliyor ve aile kavramını bilmiyor. Yani biz ailesinin yanında dursak mutlu ,benim ailemin yaninda durmak istemiyor zaten ailesi de hemen çağırıyor.Çok doldum,aileme anlattım.Ama annem değiştirirsin vs daha kötüleri var diyor.Kardeşimde her erkekte farklı huy olabilir biraz daha düşün diyor.Ama en ufak şeye öfkelenip sus lan gebertirim seni diyen , oyun bağımlısı,cimri ve daha fazlası olan biriyle ömür geçer mi ?Bazen evlenmeden önce mutlu oldugumuz günler aklıma geliyor,çok üzülüyorum . Benim gibi olup ,yardımcı olmaya çalışmak istersiniz bana mesaj atabilirsiniz.Evliligimizin ilk günü gerdek gecesi ilişkiye giremeyince bağırıp kızmıştı ve ben ağlamıştım. Hiç teselli etmeden uyumuştu. O gün, yanlış insanla evlendiğimi düşünmüştüm .Hemen acele evlenmesinin ,ailesinin aceleci olmasınin nedeni böyle bir insan olması diye düşünüyorum.

Sizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.

Sizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.
Takilarin sizde olmadigini ispatlayabilir misiniz?
Kayinvalideye verdiğinize dair mesaj falan var mi elinizde

Her yerden engelledim.Arabada bekleyip sonra sinirlenip arabayı taa ileri sürdükten sonra yani bana eziyet edince engelledim.
Lutfen 1 gr bile suphe kalmasin aklinizda. Gercekten sirtinizin kamburundan kurtulacaksiniz. Bu his mukemmelllllldir💕💕💕💕

Yâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasında

Anlasmali bosanma davasinda iki tarafinda kabul ettig8 maddelerin olmasi gerekir. Karsi taraf ziynetleri vermeyi kabul ediyorsa protokole gecirirsiniz.
Eger biz bisey vermiyoruz derse cekismeli dava yoluna gireceksiniz.takilarin sizde olmadigini ispatlamaniz lazim

Yâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasında
Olay nedir pek bilmiyorum. Ancak altınlarla ilgili En kötü bilirkişi aracılığıyla altınlarınızı alırsınız. Düğünde çekilen video, fotoğraflar da bunun ispatı olur. Nafaka almayıp sadece altınlarla ayrılacaksanız, karşı tarafın işine gelmesi lazım

Anlasmali bosanma davasinda iki tarafinda kabul ettig8 maddelerin olmasi gerekir. Karsi taraf ziynetleri vermeyi kabul ediyorsa protokole gecirirsiniz.
Eger biz bisey vermiyoruz derse cekismeli dava yoluna gireceksiniz.takilarin sizde olmadigini ispatlamaniz lazim
Anlaşmalıda vereceklerini sanmıyorum .Çünkü malları çok kıymetli.

Çok fazla manipüle ediyor ben kendimi suçlar şekilde buluyorum.
Bu gibi kimselere sessiz kalin konusmayin yoksayin. Oyle biri yok. Laf mi soktu duyma. Bagirdi mi sinirlenme. Yoksayicaksiniz birakin cildirsin. Istikrar cok onemli bosanmalarda bence. Taviz vermeyin. Acimayin acinacak hale gelirsiniz.

Olay nedir pek bilmiyorum. Ancak altınlarla ilgili En kötü bilirkişi aracılığıyla altınlarınızı alırsınız. Düğünde çekilen video, fotoğraflar da bunun ispatı olur. Nafaka almayıp sadece altınlarla ayrılacaksanız, karşı tarafın işine gelmesi lazım
Yok nafaka istemiyorum yeterki kurtulayım .

Acikcasi sizin bosanacaginiza inanmıyorum.
Adama mesaj atip annenin kasasindaki altinlarimo getir dersiniz, adamda yok olmaz der. Alin size mis gibi yazılı delil. Ic dokuyorsunuz sadece

Back
X