Kızlar son kararım için bakar mısınız

Sizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.
düğün vs olsa takıları alsanız gerisi de istediğiniz zaman boşanin gitsin ama ziynetler onlarda kalırsa alması sikinti

Mesela ispatladım anlaşmalı da alıp boşanabilir miyim
Eşiniz anlaşmalı boşanmayı kabul ediyor mu. Ayrıca benim bildiğim kadarıyla düğünde takılan takılar geline ait. Kv de olduğunu ispatlarsanız alırsınız. Benim de arkadaşım boşandı ve altınlarını aldı Kayınvalideden

Arkadaşların dediği çok mantıklı Whatsappta 'altınlarımı annenin kasasından al getir' yazacaksınız altı üstü. Ama bunu yaparken uyanık davranın, karşı taraf yemi tutmayabilir.
"Dugunde takilan altinlari" ozellikle belirtmeli. Annenin kasasiymis ya annemin altinlari onlar falan demesin bi de

azcık akıllı hamleler yapın. evet bosanin tamam ama bu işi yavaşça yapın. mesela altınları vermez bu adam belli ki. ama muhtemelen dugun vs olsa takiyorsunuzdur bilezikse falan. atın kafadan bir nisan bir düğün mevzusu takın kolunuza alın gidin. neticede takılar sizin bisey diyemeyecekler. yok mu böyle akıllı planlarınız? mesela evden almak istediğiniz esyalarinizida yavaş yavaş çıkarın.

azcık akıllı hamleler yapın. evet bosanin tamam ama bu işi yavaşça yapın. mesela altınları vermez bu adam belli ki. ama muhtemelen dugun vs olsa takiyorsunuzdur bilezikse falan. atın kafadan bir nisan bir düğün mevzusu takın kolunuza alın gidin. neticede takılar sizin bisey diyemeyecekler. yok mu böyle akıllı planlarınız? mesela evden almak istediğiniz esyalarinizida yavaş yavaş çıkarın.
Altınlar kaynanada .Yani toplam 10 dan fazla bilezik ve kolye var .Düğünu vs beklersem hic ayarılamam.

Maahkeme kararıyla almayı düşünüyorum. Böyle bunları yapmak için sürekli kaynana evine gitmek istemiyorum. Hem düğün vs yok .

Back
X