- Konu Sahibi Hayallerdeyim
anladım canım iste alman lazım . Çekişmeli boşanma davası açmak emin ol daha zor ziynetler içinDepremden dolayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canım iste alman lazım . Çekişmeli boşanma davası açmak emin ol daha zor ziynetler içinDepremden dolayı
Whatsapta söyledi ,ekran görüntüsü aldım.anladım canım iste alman lazım . Çekişmeli boşanma davası açmak emin ol daha zor ziynetler için
anladım canım iste alman lazım . Çekişmeli boşanma davası açmak emin ol daha zor ziynetler için
boşanmak istediğini söylemeyeceksin önce bi al sonra boşanırsın he yok ben mahkemeyle alacağım avukat tutarım diyorsan orası ayrı.Hepsini alamam ki
boşanmak istediğini söylemeyeceksin önce bi al sonra boşanırsın he yok ben mahkemeyle alacağım avukat tutarım diyorsan orası ayrı.
2 3 tane olsa bileğime takardım .O kadar altını onlar direk vermez ki
Mahkemeyle alsam daha iyi olurboşanmak istediğini söylemeyeceksin önce bi al sonra boşanırsın he yok ben mahkemeyle alacağım avukat tutarım diyorsan orası ayrı.
bi kaç sene sürerMahkemeyle alsam daha iyi olur
Yaa direk alamam ki altınlar fazla çünkü hadi birazını düğün için takacağım diyelim .Geri kalanlar ne olacak yine davaya kalacak .bi kaç sene sürer
Tek cozumu bosanmakkk tabikide her evlilikde olan seyler degil ve abartmiyosunuz.Normal evlilikler bu sekilde olmaz adam sizi benimsememis hic farkinda degil misiniz?Neden hala bi iyi taraf bulmaya calisiyosunuz anlamadim kafanizda hala bitirememissiniz bu adami sizÇözüm var mı bilmiyorum
Ne yapıcam şimdiTek cozumu bosanmakkk tabikide her evlilikde olan seyler degil ve abartmiyosunuz.Normal evlilikler bu sekilde olmaz adam sizi benimsememis hic farkinda degil misiniz?Neden hala bi iyi taraf bulmaya calisiyosunuz anlamadim kafanizda hala bitirememissiniz bu adami siz
Değil.Kızlar benim bu yaşadığım şeyler her evlilikte olan şeyler mi
Canim mahkeme çok uzun sürüyor.Öyle alsam bile hepsini alamam. Mahkemeyle alsam daha iyi alırım
Araba almak istiyorum desem vermezlerCanim mahkeme çok uzun sürüyor.
Şöyle deseniz:
Bileziklerimi satıp kelepçe almak istiyorum. Arkadaşım almış 22 ayar işçilik yok. Bayıldım. Veya araba almak istiyorum vb. Çaktırmadan yapın.