- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Eski konuları hatırlamıyorum.Kızlar merhaba beni herkes tanıyor diye düşünüyorum .Eşimle artık boşanmayı düşünüyorum. Bazı konuları buraya açtım.Ev iş konusu,öfke sorunu en ufak bir sey de kızıyor ve manipüle edip ,beni haksız duruma geçiyorum .Ailesinin sözünü dinliyor ve aile kavramını bilmiyor. Yani biz ailesinin yanında dursak mutlu ,benim ailemin yaninda durmak istemiyor zaten ailesi de hemen çağırıyor.Çok doldum,aileme anlattım.Ama annem değiştirirsin vs daha kötüleri var diyor.Kardeşimde her erkekte farklı huy olabilir biraz daha düşün diyor.Ama en ufak şeye öfkelenip sus lan gebertirim seni diyen , oyun bağımlısı,cimri ve daha fazlası olan biriyle ömür geçer mi ?Bazen evlenmeden önce mutlu oldugumuz günler aklıma geliyor,çok üzülüyorum . Benim gibi olup ,yardımcı olmaya çalışmak istersiniz bana mesaj atabilirsiniz.Evliligimizin ilk günü gerdek gecesi ilişkiye giremeyince bağırıp kızmıştı ve ben ağlamıştım. Hiç teselli etmeden uyumuştu. O gün, yanlış insanla evlendiğimi düşünmüştüm .Hemen acele evlenmesinin ,ailesinin aceleci olmasınin nedeni böyle bir insan olması diye düşünüyorum.
Çocuk varmi çalışıyor musunuz bunlar altın fln vermez sze