- 28 Mayıs 2021
- 1.546
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
10 aydır evliyiz zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef değişmez degisecek diye umutlanmayin ben her umutlandigimda daha büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ya onun bencillikleriyle kavgayla yaşamayı ogreneceksiniz yada ayrilacaksiniz diyorum ya tam 7 sene geçirdim hele zehir olan son 3 sene ne yaparsanız yapın değişmez. Birlikte yaşayacaksaniz da sinir koyun sinirlarini bilsinBu
Bu insan değişmez dimi
Değişmezse ayrılacağız , cimri ve benim ailemi yanına bile,getirmeyen getirirken yol parası alan değişmez.Sevgiliyken melekti ,beni başka ilçeden alıyordu sonra geri bırakıyordu. Bir kere bana harcatmıyordu.İşi bitesine kadarmış .Evlendik bitti her şey.Malesef değişmez degisecek diye umutlanmayin ben her umutlandigimda daha büyük hayal kırıklığı yaşadım. Ya onun bencillikleriyle kavgayla yaşamayı ogreneceksiniz yada ayrilacaksiniz diyorum ya tam 7 sene geçirdim hele zehir olan son 3 sene ne yaparsanız yapın değişmez. Birlikte yaşayacaksaniz da sinir koyun sinirlarini bilsin
YaaSen bosanmazsqn ben bosarim o derece
Siz niye boşarsınız?Sen bosanmazsqn ben bosarim o derece
Gerdek gecesini hatırla ve gözlerime bakSiz niye boşarsınız?
Evet ayy onu zaten içime attım biriktirdim.Gerdek gecesini hatırla ve gözlerime bak![]()
Değişmez kesinlikle öyle bir beklentiniz olmasın siz taviz verdikçe daha da üste çıkar öğretmensiniz sanırım birikiminizi vermeyin kendiniz alın o sizden istiyorsa siz de ondan isteyin. Siz geçimsiz değilsiniz karşınizdaki kişi bencil cimri paragöz narsist biri bu yasadigimiz evlilik olmuyor zaten evlilik denen şey böyle güç mücadelesi değildir ama işte ayrılamayan insanların bulduğu yöntem oluyor sanırım geçen sene biz de baya kötü donem geçirdik demiştim ya eve ne alınırsa yarısını ben veriyordum yarıyıl tatilinde memlekete ailemin yanına gelirken yol parasını istedi seni götürüyom diye hatta araba kendisinin kendisi kullanıyor ama bi yere giderken beni de götürüyor ya bir de bi donem okula flan bıraktı biniyosun diye arabanın bakim parası kasko sigortanin bile yarısını istedi. Ben o zamanlar kendimi çok ezdirmisim artık akıllandım bende vermiyorum herseyin parasını da kendi paramı da10 aydır evliyiz
Değişmezse ayrılacağız , cimri ve benim ailemi yanına bile,getirmeyen getirirken yol parası alan değişmez.Sevgiliyken melekti ,beni başka ilçeden alıyordu sonra geri bırakıyordu. Bir kere bana harcatmıyordu.İşi bitesine kadarmış .Evlendik bitti her şey.
Ben direk ayrılcam inşalah bu insanla ömür geçmez bence siz de ayrılın.Değişmez kesinlikle öyle bir beklentiniz olmasın siz taviz verdikçe daha da üste çıkar öğretmensiniz sanırım birikiminizi vermeyin kendiniz alın o sizden istiyorsa siz de ondan isteyin. Siz geçimsiz değilsiniz karşınizdaki kişi bencil cimri paragöz narsist biri bu yasadigimiz evlilik olmuyor zaten evlilik denen şey böyle güç mücadelesi değildir ama işte ayrılamayan insanların bulduğu yöntem oluyor sanırım geçen sene biz de baya kötü donem geçirdik demiştim ya eve ne alınırsa yarısını ben veriyordum yarıyıl tatilinde memlekete ailemin yanına gelirken yol parasını istedi seni götürüyom diye hatta araba kendisinin kendisi kullanıyor ama bi yere giderken beni de götürüyor ya bir de bi donem okula flan bıraktı biniyosun diye arabanın bakim parası kasko sigortanin bile yarısını istedi. Ben o zamanlar kendimi çok ezdirmisim artık akıllandım bende vermiyorum herseyin parasını da kendi paramı da
Ben ne zamandır ayrılmayı düşünüyorum zaten gerçekten geçmiyor insani hasta ediyorlar ama arada çocuk var diyorum işte ailem hiç istemiyor zaten ayrılmami şimdilik böyle idare ediyorum ama ne zmana kadar sürer bilmiyorum tabiBen direk ayrılcam inşalah bu insanla ömür geçmez bence siz de ayrılın.
Siz cirkeflesince inanılmaz derecede cirkef oluyorlar bu insanla yasayacaksan sinir koyacaksın mümkünse çok bir paylaşımın olmayacak bazen yaptıklarına sinir olmayacaksin tepki vermeyeceksin sinir olup kavga etmeye kalkarsan daha çirkin oluyorlar benim eşim küfür hakaret ağzına geleni sayar ben tartışma ortamından uzak kalmaya çalışıyorum tepki vermiyorum yeri gelince de lafımı söylüyorum ama önceden bende böyle değildim ama çok pişmanım keşke çocuk olmadan önce herseyin farkına varsaydım arada çocuk olunca ömür boyu bir bağ olacak ister istemez bir de bizim aileler çok yakın birbirine bir alt mahalle aynı köy bakalm artık ne olur sonumuz bilmiyorum tabiBen direk ayrılcam inşalah bu insanla ömür geçmez bence siz de ayrılın.
Çocukları sürekli idare etmekten sanırım eslerini de çocuk gibi idare ediyorlar.Sadece siz degil bu sitede ogretmen hanimlarin konularinin coklugu ve caresizmis gibi olan tavirlari beni cok sasirtiyor. Sizinki gibi olan konularin cogunlugunun meslegi ogretmenlik cikiyor. Anlam veremiyorum.