Super bir haber bu cok sevindim canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
ay cok mutlu oldum beraber
buyutecez gobusleri darisi bu yolda emek
harcayan butun kardeslerimize
hayırlı olsun çok sevindim..inşallah hayırlısıyla doğumunuda yaparsın..sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur inşallah..ne kadar mutlusundur şimdi ben ve benim gibi tüm bebek isteyenlerede nasip olsun inşallah hayırlısıyla..
canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..
Canım ben de bahçecide 2.denememi temmuzda yapıcam...sen hangi merkezde yaptırdın..Çok sevindim,acaba ben de senin gibi böyle sevineceğim günü görebilecek miyim?
tekrardan tebrik ediyorum canım, Allah çabalarını boşa çıkarmadı, bi çabuk kucağına almakta nasip olsun ve standart olarak darısı başımıza
canım ben umut tüp bebekte yaptım..bak şimdi benim buradaki arkadaşlarımın çoğunun içine doğdu ban sen hamilesin bak gör diyenler şimdi ee biz sana demedikmi dedilerşimdi sana hamiş biri olarak sen temmuzda hamile kalacaksın bende buraya yazıyorum..gele bana deki olmadı mümkün değil..alahın izni ile sende bu mutluluğu tadacaksın benimde hislerim bunu diyor.
CANIM BENİM sağol..içime umut doğdu,inşallah ...ben de umut tüp bebeğe gitmek istiyorum aslında,senin doktorun kim canım benim edelim dedi. ben ulun uluğu istemiştim ...ama eşim bahçecide başladık orada devam edelim dedi.aslında doktorum çok iyi erbil yağmur...doktorum kimdi..kaç embriyo transfer edildi?kaçıncı denemen.ikiz mi? ay ne kadar mutlusundur kimbilir..kanatsız melek gibisindir...yere göğe sığamıyorsundur şimdi...ben de yaşarım inşallah,inşallah içine doğan olur canım benim , ne kadar iyi kalplisin..teşekkürler..
canım benim dr süleyman tosun ben oldu diye sölemiyorum çok net ve tecrübeli bir kadarda iyi kalpli..neyse o ağzı laf yapan umut tüccarlarından olmadığını daha ilk gün anladık eşimle.güvenle gittim tavsiye ederim.ulun beyide gördüm oda çok şeker bir dr ama tanımıyorum ne desem boş olur.çinden ne geliyorsa onu yapman en doğrusu..bana 1 kere 3 gün 2 tane dondurulmuş yapıldı tutmadı süleyman beye gittiğimde bana sen merak etme ben seni gebe bıraktırmadan burdan yollamıcam dedi gülümseyerek.o kadar inanmıştımki o an..ve 2.de 5 gün blast embriyo ile oldu.oda tuttu canım:))darısı hemen senin ve isteyen tüm kadınların başına.sormak danışamk istediğin ne olursa ben her zaman burdayım
bundan sonra kendine dikkat etmelisin . öyle stres , yorgunluk falan yok :)) nasıl bir duygu anlatırmısınız hanımefendi içinizde ne hissediyorsunuz :))
garip bi duygu nasıl tarf etsem..bir anda rabbimin sana verdiği emaneti öyle bir sahipleniyosunki şimididen yediğim herşey ona gidiyor diye dikkat etmeye başladım..koruma içgüdüsü allahım nasıl kadınlara böle bir duygu vermiş otomatik olarak devreye giriyor.annelik şöküveridi sanki bedenime..böle işte nebiliyim nasıl anlatıyım başka..sende olunca nasılsa görücen az kaldı
slm kizlar hrc nerelerdesin kayboldun isallah hersey yolundadir
hrc bana demiştin ki ben hamileyim...benim de içime doğuyor,sen de temmuzda hamile kalacaksın dedin....umutla senin bu sözüne öyle bir sarıldım ki anlatamam...inşallah en kısa zamanda sana müjde veririm...hep buralarda ol hrc........
garip bi duygu nasıl tarf etsem..bir anda rabbimin sana verdiği emaneti öyle bir sahipleniyosunki şimididen yediğim herşey ona gidiyor diye dikkat etmeye başladım..koruma içgüdüsü allahım nasıl kadınlara böle bir duygu vermiş otomatik olarak devreye giriyor.annelik şöküveridi sanki bedenime..böle işte nebiliyim nasıl anlatıyım başka..sende olunca nasılsa görücen az kaldı
hrc bana demiştin ki ben hamileyim...benim de içime doğuyor,sen de temmuzda hamile kalacaksın dedin....umutla senin bu sözüne öyle bir sarıldım ki anlatamam...inşallah en kısa zamanda sana müjde veririm...hep buralarda ol hrc........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?