canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..
canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..
oooo tebrik ederim yeni hamişimiziHayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bi sonuç kaçıncı gün sonucundu bu arada? Esas şimdi başlıyor ilk aşamayı geçtin sonra keseleri görebilicezmi kalp atışlarını duyabilcezmi? Arka arkaya sıralanıyor sıkıntılar onun için sana güzel rahat mutlu sorunsuz bi hamilelik dilerim canım haydi maşallah
ya canim cok sevindim inan allah anali babali buyutsun artik sitres yok ya ben cok duygulandim sen ucuyosun kesin rabbim yine mucizesini yolladi cok sukur rabbim diyer arkadaslarada nasip etsin isallah
hayırlı olsun canım, Rabbim sonuna kadar devam ettirsin. İnşlhh bizlerde nasip olur..canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı
yaşarsınız..
allah hepinizden razı olsun..sonucu telden öğrendim..ya bide ilginçtir dün ve bügün sonucum çıkmadan baya bir kişi beni önceden hep tebrik etti:))dedim hayır olsun..demek içlerine doğmuş..sercn sen hamilesin değilmi..
oooo tebrik ederim yeni hamişimizihayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bi sonuç kaçıncı gün sonucundu bu arada? esas şimdi başlıyor ilk aşamayı geçtin sonra keseleri görebilicezmi kalp atışlarını duyabilcezmi? arka arkaya sıralanıyor sıkıntılar onun için sana güzel rahat mutlu sorunsuz bi hamilelik dilerim canım haydi maşallah
maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:):) cok cok cok sevındım canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın:):)
tebrik ederim bende senın sonucun çıkmışmı diye bakınıyorum.
Allah tamamına erdirip kucağına verir inş.
9 aylık zorlu ve heyecanlı yolculuğa hoşgeldin
hamileliktenmi ne bilemiyorum ruyalarim ve hislerim cikiyo senden hic korkmadim emindim evet canim 6 aylik kizim teyzesi rabbim sanada isallah nasipetsin sana en buyuk tavsiyem sitres yapma isabillah rabbim tamamina erdircek sitres olumsuz etkiliyo bicok arkadasta okudum zaman cabuk geciyo bi bakmissin bebisin kucaginda
canım benım rabbım hayırlı evlat versın ınsallah...ne kdr bekledın sımdı zor bır yolculuga cıkıyorsun ınsll kolay gecer hamıs ıgınnn darısı basımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?