kızlar sonucum çıktııııııı....hamileyim:))))

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tebrik ederimmm, bir an once kucagina almayi nasip etsin Rabbim :)

cnm hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh

kadınlar kulubü dayanışması bu demek herhalde lkimse kimseyi kısmen tanımıyor ama birimiz hepimiz için

tbbbbbbbbbbbbb hrccccccccc canım allahım tamamına erdirsin

kadınlar kulubü dayanışması bu demek herhalde lkimse kimseyi kısmen tanımıyor ama birimiz hepimiz için

tbbbbbbbbbbbbb hrccccccccc canım allahım tamamına erdirsin

sorma canım kimseyle pylaşmadan önce burda paylaştım.burdaki herkez bi umut peşinde herkez o kadar birbirne bağlıkii..akrabana arkadaşına sölesen dışardan ay çok sevindim diyecek ama kalbinden!!ama burası çok farklı herkez aynı duyguları yaşıyor hüzünlerde sevinçlerde aynı...

canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..

tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin sağlıklı bi hamilelik ve kolay bi doğum nasip etsin

tabıkı burası bambaska..cunku insan burda bır bebege kavusmanın ne demek oldugunu,o yolda verılen emeklerın ne kadar zor oldugunu, sabrı,cekılen acıları cok cok ıyı bılıyor yakından tanıyor..o yuzden de o amaca ulasan kısı ıcın sankı kendıymıs gıbı cok sevınıyor...cunku o sevınc aynı zamanda umudun sevıncı..aynı seyı yasama ıhtımalı bırılerının hamılelıgıne tanık oldukca guclenıyor guclendıkce mutluluk artıyor.
Ben bu sıteyle cok yenı tanıstım..transferım olduktan sonra..tedavımden anne baba harıc kımsenın haberı yoktu..kımseyle paylasamıyordum sıkıntımı acımı agrılarımı korkularımı..burda sunu gordum herkes hep bırlıkte tanımadıgı bırı ıcın dua edıp tum gun bırılerının sonucunu beklıyor dualarla heyecanla..acısına uzuluyor uzuntusunu elınden geldıgınce tesellı edıyor...herkes cok samımı..sankı ertesı gun yuzyuze gelınse konusmalar kaldıgı yerden devam edecekmıs gıbı..tanısmaya bıle gerek kalmadan:) hrc nın dedıgı gıbı cevreden bırıne soylendıgınde ''aa hayırlı olsun'' denen sey burda bayram havasında kutlanıyor:)) var mı otesi..Allahım kalplerımızın kırlenmesıne ızın verme..hep boyle baskalarının da mutluluguna boyle sevınebılmeyı nasıp et..sevgiler:)

tebrikleeer guzel hayırlı hamilelikler dilerim. sagsalim kucaginiza almanız dilegiyle.

hrc canım inan dünden beri meraktayım şimdi sana bakmak için açtım, çok sevindimm Allah tamamına erdirsin inşallah. yavrunu sağlıkla kucaklaman nasip olsun..

tebrik ederim arkadaşım,Allah'ım sonunu görmeyi,bebeğini kucağına sağlıklı sıhhatli almayı da nasip etsin...

hrc çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin.Bu mutluluğu doyasıya yaşaaaaa

canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..
Canım çoooooooooooook sevindim tebrik ederim..herşey gönlünce olsun inşallah....Allah tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle....bebişini kucağına alırsın inşallah sağlıkla....bak bir gün bekledin müjdeli haberi aldınnnnnnnnnnnnn darısı bizlerin başınaaaaaaa inşallahhhhhhhhhhhhh....

Ben sana dün ne dedimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) Böyle bir başlık açmış ol ben hastaneden gelene kadar dedim değil mi :))
Aferin sana sözümü dinlemişsin :)
Canım seni çok tebrik ederimmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşllllllllllll . Darısı isteyen herkesin başına inşllllllllllllll :)

canım hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıklı ömürlü kucağına almayı da nasip etsin

Super bir haber bu cok sevindim canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin

ay cok mutlu oldum beraber

buyutecez gobusleri darisi bu yolda emek

harcayan butun kardeslerimize

tebrik ederim bende senın sonucun çıkmışmı diye bakınıyorum.
Allah tamamına erdirip kucağına verir inş.
9 aylık zorlu ve heyecanlı yolculuğa hoşgeldin

bızım kızlara bakın heleee buralara da gelırlermıssss nasıl denk geldım amaaa

Allah tamamina erdirsin canim
saglikla mutlulukla gelsin bebisin
gozun aydin

hayırlı olsun çok sevindim..inşallah hayırlısıyla doğumunuda yaparsın..sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evladın olur inşallah..ne kadar mutlusundur şimdi ben ve benim gibi tüm bebek isteyenlerede nasip olsun inşallah hayırlısıyla..

dedin dedin kardeşimmmm içinize doğdu hepiniz çok temiz kalplisiniz..şoku atabilsem herkeze ayrı ayrı yazıcam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…