- 23 Ocak 2012
- 505
- 15
- 298
cnm hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhhemde tez zamanda başınıza olsun inşallah.oluoyr be kızlar vallahi oluyor.rabbim kimseye bebeksiz bırakmıyor.olmayanda şöle oluyor tedavi olmuyor maddi manevi elbette kolay şeyler değil.ama rabbim bi şekilde tedavili yada tedavisiz veriyor bebişlerimizi
kadınlar kulubü dayanışması bu demek herhalde lkimse kimseyi kısmen tanımıyor ama birimiz hepimiz için
tbbbbbbbbbbbbb hrccccccccc canım allahım tamamına erdirsin
canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..
canlarım nihayet biraz önce sonucumu aldım pozitifff 237 çıkmış iyi dimi...çok stres yaptım son saatler ooof offf.dilerim allahtan hepiniz bu güzel anı yaşarsınız..
oooo tebrik ederim yeni hamişimizihayırlı uğurlu olsun canım çok güzel bi sonuç kaçıncı gün sonucundu bu arada? esas şimdi başlıyor ilk aşamayı geçtin sonra keseleri görebilicezmi kalp atışlarını duyabilcezmi? arka arkaya sıralanıyor sıkıntılar onun için sana güzel rahat mutlu sorunsuz bi hamilelik dilerim canım haydi maşallah
tebrik ederim bende senın sonucun çıkmışmı diye bakınıyorum.
Allah tamamına erdirip kucağına verir inş.
9 aylık zorlu ve heyecanlı yolculuğa hoşgeldin
Ben sana dün ne dedimmmmmmmmmmmmmmmmmm :) Böyle bir başlık açmış ol ben hastaneden gelene kadar dedim değil mi :))
Aferin sana sözümü dinlemişsin :)
Canım seni çok tebrik ederimmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin inşllllllllllll . Darısı isteyen herkesin başına inşllllllllllllll :)
canım hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıklı ömürlü kucağına almayı da nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?