Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kizlar sonunda basariyorum galiba :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

devrimella

Graphic Designer & Baby shower organizations
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
39
33
18
33
Cok gur saclarim vardi 2 sene oncesine kadar.Dokulmeyi durdurmak icin yapmadigim sey kalmamisti.belime kdr saclarimi kut kestirmekti en acisi.:KK14:Neyseki son olarak Lavanta kurune basladim. Hem iciyorum hemde hergun sprey siseme koyup saclarima suruyorum.simdi 5. Kurumu yaptim.ve taramama ragmen 2 tel anca dokuldu. :DHaftasonuda sinamekinin 2.kurunu yapicam. Saclarimi kurytunca resim yukleyecegim

içmek için yaptığın lavanta çayının tarifini alabılır mıyım ? bende lavanta kürü uyguluyorum saçlarıma gercekten faydasını gördüm

benim de saçlarım çok dökülüyor.. mutlaka deneyeceğim.. zaten lavanta kokusuna da bayılırım :KK9:fikir için teşekkürler:KK68:saçınıza sağlık :)

Canim bir fincan suyu kaynatip icine tam iamini bilmiyorum bitki suzgeci sanirim.onun icine silme bir cay kasigi lavanta koyup bi kac kez baturip cikaritorum.sallama cay gibi.yudum tudum iciyorum.az lavanta koymama ramen cok aci oluyo cnku.ama lavanta ucucu bir esans oldugu icin hemen icmekte fayda var.
içmek için yaptığın lavanta çayının tarifini alabılır mıyım ? bende lavanta kürü uyguluyorum saçlarıma gercekten faydasını gördüm

Eklentiler

• 20141121_235602.webp
    20141121_235602.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 232
Canim bir fincan suyu kaynatip icine tam ismini bilmiyorum bitki suzgeci sanirim.onun icine silme bir cay kasigi lavanta koyup bi kac kez batirip cikariyorum.sallama cay gibi.yudum yudum iciyorum.az lavanta koymama ragmen cok aci oluyo cnku.ama lavanta ucucu bir esans oyalanmadan icmek gerek :KK49::KK15:

Eklentiler

• 20141121_235602.webp
    20141121_235602.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 235
Canim bir fincan suyu kaynatip icine tam ismini bilmiyorum bitki suzgeci sanirim.onun icine silme bir cay kasigi lavanta koyup bi kac kez batirip cikariyorum.sallama cay gibi.yudum yudum iciyorum.az lavanta koymama ragmen cok aci oluyo cnku.ama lavanta ucucu bir esans oyalanmadan icmek gerek :KK49::KK15:
sağol canım cok tesekkur ederım

benim de saçlarım çok dökülüyor.. mutlaka deneyeceğim.. zaten lavanta kokusuna da bayılırım :KK9:fikir için teşekkürler:KK68:saçınıza sağlık :)

Sağol kuzum inş faydasını görür kulaklarımı çınlatırsın :KK68:

Back
X