kızlar şort altına topuluya ne dersiniz ?

oyuncakbebekkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
70
0
46
kızlar keten dizüstü mini şortlar oluyo ya bunların altına topuklu ayakkabı saçma olur mu mesela dolgu topuk ve ten rengi çorap tabi çorapsız giyemiyorum şortları kafam karıştı komık mi durur normalmidir sizce ? :26:

Sen kendine yakıştırıyorsan sorun yok demektir. İlla çevreye göre giyinme, en doğru seçim kendine yakıştırdığın seçimdir. Ben hep böyle düşünürüm.

açık ayakkabıyla çorap giymen çok saçma...birde bu havlarda neden çorap?

şortada topuklu neden olmasın...tabi kot şortun altına klasik topuklu model seçmezsen...

dolgu topukta güzel olur....

Sen kendine yakıştırıyorsan sorun yok demektir. İlla çevreye göre giyinme, en doğru seçim kendine yakıştırdığın seçimdir. Ben hep böyle düşünürüm.

teşekkür ederim cnım yorumun için evet doğru soyluyosun benm çok hoşuma gitti ama birden kararsızlığa düştüm hani giyilimi giyilmez mi o konuda yardım lazm hani komık duruma düşmiyim ya da bu da böyle giyilirmi tarzdan bi şey olmasın üzerimde çünkü erkek arkadaşımla buluşucam 3 4 ay sonra ilk defa fikirlerinizi merak ettim ve çorap konusu da önemli :) şimiden teşekkür ettim

Çevremde şortla topuklu ayakkabı giyen çok arkadaşım var fakat, gündüz için daha sade bir ayakkabı ve kombin tercih ediyorlar.Bu aslında gideceğiniz yere de bağlı biraz:44:

açık ayakkabıyla çorap giymen çok saçma...birde bu havlarda neden çorap?

şortada topuklu neden olmasın...tabi kot şortun altına klasik topuklu model seçmezsen...

dolgu topukta güzel olur....

kapalı dolgu topuk giysem ozman olur mu peki :44:ya cnm çorap olmadan rahat edemiyorum şortta. ten rengi çorapla daha hoş duruyo bence.tatlm şimdi giymicem bunları eylulun 26sında gelicek arkadaşım ozaman giyicem ne tür topuklu ayakkabılar olur dersiniz :26: teşekkür ederim yorumun için

Çevremde şortla topuklu ayakkabı giyen çok arkadaşım var fakat, gündüz için daha sade bir ayakkabı ve kombin tercih ediyorlar.Bu aslında gideceğiniz yere de bağlı biraz:44:

giyicem yer havaalanı desem orda karşılıycam dediğim gibi 4 aydan sonra ilk defa görüşücez allah nasp ederse inşallah güzel görünmek istiyorum bende doğal olarak ağzı açık kalsın bei görünce şaka bi tarafa durum bu yani havaalanından doğru güzel biyere götürürüm sanırım gezmeye

Tabi ki olur neden olmasın.Şort ve topuklu ayakkabı gündüz için seçildiğine göre saç makyaj ve aksesuarları daha hafif tutabilirsiniz birbirlerini dengeler böylece.Hem şık hem de doğal görünmek her zaman için en iyisidir.Eminim erkek arkadaşınızın gözü hem bu adar hasretten hem de şıklığınızdan dolayı gözü başka bir şey görmez:)

canmm çok teşekkür ederim yorumun içinde güzel düşüncelern içinde

evet çok aşırı makyaj yapmayı düşünmüyorum zaten sürekli makyaj yapan biri değilim hafif makaj saçlarımı da ya maşa ya da düz düşünüyorum :44: kıyafet de tamam çorap ve ayakkabı meselesine takıldım işte :44:

bence şort altına çorap biraz komik duruyor. şortun o şık ve çekici havasını söndürüyor. topuklu da abartılı değil ama şu yazlık bantlı olanlar hoş oluyor.

bence şort altına çorap biraz komik duruyor. şortun o şık ve çekici havasını söndürüyor. topuklu da abartılı değil ama şu yazlık bantlı olanlar hoş oluyor.

hmm oylemi diyosun canm ama renkli değil ince hafif parlak ten rengi çoraplar var ya onlardan giymeyi düşünüyodum :44:

Akşam herhangi bir davette giyinmeyi düşünmüyorsan bence yazlık şortu topuklu ile kullanmamalısın. Kışın gündüz vakti topuklu çizmeler ya da opak çoraplarla giyindiğinde şık durabilse de gündüz vakti şort + topuklu basit bir görüntüye yol açabilir. Tabi senin giyim tarzın ve giyineceğin yere göre de değişir. Bu benim şahsi fikrim.

yazın ben genelde hep böyle giyiniyorum, şort altına dolgu topuk ayakkabı. çorap kesinlikle kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…