Kızlar sorum var bakın hele

Yada hissetnediniz dikkat etmediniz ondan , bide benim olsa hayırlısıyla inş
olur canim kafaya takma oda cok etkiliyor
hissetmemek degil insanin bir kere midesidemi bulanmaz ne bileyim aşermedemi olmaz hic bisey yoktu o derece yani ailem bile bu nasil hamile biz anlamadik der bana mesela

hissetmemek degil insanin bir kere midesidemi bulanmaz ne bileyim aşermedemi olmaz hic bisey yoktu o derece yani ailem bile bu nasil hamile biz anlamadik der bana mesela
Bana dua edermisin bu aylar içinde olsun inşAllah

insallah canim rabbim isteyen herkesin seninde gonlune gore versin insallah bir an once sende bu guzel duyguyu yasarsin tedavi falan mi goruyorsun
Hayır kızım var 22 aylık kardeş istedin ona ocakta düşük oldu ondan sonra tutmadı ondan dolayı stres oldum doktora gitmedim hiç bikac ay bekleyip gidebilirim inSALAH gerek kalmaz

Hayır kızım var 22 aylık kardeş istedin ona ocakta düşük oldu ondan sonra tutmadı ondan dolayı stres oldum doktora gitmedim hiç bikac ay bekleyip gidebilirim inSALAH gerek kalmaz
bazen dusuklerde falan tuplerde deformasyon olabiliyormuş bir dr a gorunun insallah bir problem yoktur

Test pozitif sanirim ama belirti yok anlamadim

Back
X