Kızlar sorum varrr

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Merhaba hanımlar . Soruma yanıt verin başka buseyi eleştirmeyin lütfen eleştirecek olana varsa yazmasın . Kızıma kardeş isityorum . Ocak ayında kimyasal gecırdım sanırım oyleydı doktora gitmedim o günden beri o aydan beri korunmadım . Ama ayda iki uç kez oluyo olursa o mesele . Ondan mı bilmıuotum ama tutmuyor ya bu ay yumurtlama güni beraber oldum bide adet bitince iki gün üst üste okadar başka da olmadı . Yumurta çatlayınca gebelik olur mu ? Hıc belirtim yok umudum da yok. Adete iki hafta var . Dua istiyorum kızıma kardeş .

Ya arkadaşlarım var hıc hesap bile yapmadan hamile kadılar ve çocuklarına kardeş yaptılar . Bende istedim olmadı ya . Sadece yumurtlama günü birlikte olup gebe kalan var mı ? Ve hıc belırtım yok

Ayda 2-3 az değil mi o iş için? Daha sık yaparsanız ihtimaller artar.

İnşallah olur ne diyelim.ama tam olarak öğrenmek istediğiniz ne Allah'ın bileceği iş biz bilemeyiz.ama sonuçta tek gecelik ilişkiden bile hamile kalınıyor vardır tabiki sabredin bekleyin bi adet zamanınızı bizede güzel verirler verirsiniz inşallah

Olursun sıkma canını..Ne kadar sayarsan o kadar zor oluyor akısına bırak ve adetinden 10 gun sonra ara ara denk getirirsen bi kac gun olur ama olur mu diye takilma ne kadar takilirsan zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…