Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana doktorum haşlama ya da yağda olarak bi ayrım yapmadı yumurta ye dedi sadece.. bi fark olacağını sanmıyorumKızlar biliyorum bu yumurta muhabbetine taktım. Ya illa yumurtayı haşlama olarak mı yemem lazım? Tavada yağda yapsam omlet yesem olmaz mı? Dr yemek listeme haşlanmış yazmış gudubet
Bana niye özellikle haşlama yazmış acaba. Yiyemiyorum her yolu denedim başlamanın görüntüsü benim tansiyonumu düşürüyor. Yağda yiyorum sadeceBana doktorum haşlama ya da yağda olarak bi ayrım yapmadı yumurta ye dedi sadece.. bi fark olacağını sanmıyorum
Denedim Can'ım malesef bi kilo limon sıksam yine olmuyor. Besin değeri yüksek diyosun yani ondan bana haşlama diye diretti DrHaşlamada besin değeri yağda kızartmaya göre daha fazla olur. Üzerine limon sıkıp pul biberli deneyin öyle daha değişik bir tat oluyor.
Bunu sabah denilemez inşlh yiyebilirim ya biraz mantıklı geldi ufak ufak doğramakCanım ben ekmek arası (yada kizarms ekmgn uzerine) yapıyorum mesela marul peynir salatalik yag ve yumurtayla birlikte cok lezzetli oluyor salatada yapiliyor farkli yesillikler ve yumurtayla peynir cok kucuk dogranmis bi sekildede cok guzel oluyor:)
Aynen yağ sudan daha kızgın olduğu için besin değerini öldürüyor. Ama hiç yememektense bence dr a danışıp farklı türlerde yiyebilirsin.Denedim Can'ım malesef bi kilo limon sıksam yine olmuyor. Besin değeri yüksek diyosun yani ondan bana haşlama diye diretti Dr![]()
Bende hiç yememektense diye yağda yiyordum ama besin değeri yoksa yağda bile işkence . Eziyeti çekmeyim boşaAynen yağ sudan daha kızgın olduğu için besin değerini öldürüyor. Ama hiç yememektense bence dr a danışıp farklı türlerde yiyebilirsin.
Yok değil ama az. Kuzun için sabret ne bilim değişik şeylerle karıştır. Ama mutlaka doktora danış derim. Allah sağlıkla sıhhatle hayırla yavrunu kucağına aldırsın inşallah.Bende hiç yememektense diye yağda yiyordum ama besin değeri yoksa yağda bile işkence . Eziyeti çekmeyim boşa
Amin Can'ım. Kilo alma sorunum var . Bide bayılma problemim oluyor gebelikte Dr özel beslenme listesi verdi yapıyorum hepsini bi şu yumurta işteYok değil ama az. Kuzun için sabret ne bilim değişik şeylerle karıştır. Ama mutlaka doktora danış derim. Allah sağlıkla sıhhatle hayırla yavrunu kucağına aldırsın inşallah.
Aynen Can'ım ya. Çok faydalı biliyorum ama. Eşim gitmiş köy yumurtası almış. Zorluyor bide beni ofBen hamilelikten once rahat yiyordum ama simdi yiyemiyorum bende ne yapacagimi sadirdim.yedigim an midem bulanıyor.
Hele o zorlamalar olmasa.baska seylerden alayim vitaminini diyorum ama zormuş.Aynen Can'ım ya. Çok faydalı biliyorum ama. Eşim gitmiş köy yumurtası almış. Zorluyor bide beni of
Benim çocuğumu aç bırakıyorsun diyo annelik kolay değil diyo laf hepsi . Bi kere midesi bulansa görürHele o zorlamalar olmasa.baska seylerden alayim vitaminini diyorum ama zormuş.
Ciddi misin? Şuan çok mutlu oldum yaBen doktoruma sormustum fark etmez demisti tatlim
Evet canim sevmem hic haslanmis yumurtayi ozellikle sordum yumurtayi nasil yemeliyim diye kizartip yada haslayip hic fark etmez hergun ye yeter demisti:)Ciddi misin? Şuan çok mutlu oldum ya
İçime su serptin en azından yiyorum kızartıpEvet canim sevmem hic haslanmis yumurtayi ozellikle sordum yumurtayi nasil yemeliyim diye kizartip yada haslayip hic fark etmez hergun ye yeter demisti:)