kızlar sorunlu muyum? bi el atın lütfen

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
ben sevgilimle ilişkimde alttan alamıyorum en ufak seyde yaygara kavga ve küçük seylerde ayrlıyorum cocuk bıkmıs artık gitme demiyo bana yol veriyo. çok iyidir kendisi... ve ne bileyim yine ayrıldık bi adım atıp aradım olgunca konustuk anlastık bulusup çözücez sorunumuzu diye ama aradım ya içim içimi kemiriyo acaba sımarır mı diye niye böyleyim hep denedim yapamıyorum bi fikir verin gelecek yorumlara ihtiyacım var

cocuk seni cözmüştür artık...kusura bakkma ama ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz artık nasıl olsa senin dönecegini bilior kasar kendini sürekli...sen ayrıl yeni bi baslangıc yap dırdırdan uzak dur erkekler dırdırcı kadınları sevmez sıcak anlayışlı iyimser kadınları sever ve hafiften naza cekenleri ilk fırsatta aramayıp kendini arattıranlardan hoşlanırlar canım kendni biraz naza cek..herseyede problem cıkarma hemende baglanma ilk adımı atarn her zaman karsı taraf olsun gün gelir yüzüne tokat gibi yersin lafları ...ben istemedim herzaman barışmak için arayan sendin derler adama sonra üzülürsün....şımartma kimseyi en degerli insanın kendsidir

bi insan hiç mi alttan alamaz ya alamıyorum. sence her problemde ayrılmam biraz yanlış değil mi? bana yardım et durumu eskiye cevirmek isitiyorum

alttan almayı deneyeceksin başka çare yok..öyle eften püften şeylerle kavga etmek hem ilişkiyi hem de aşkı yıpratır..
şayet ben olsam çekemezdim böyle bir sevgili çünkü hiç hazetmiyorum böyle her şeyi sorun edenlerden, çocukca buluyorum kusura bakma genel konuştum..
ilgilen, değer verdiğini göster şimdi arayıp sevgilini bence

Ya bence bu sefer adam gibi konuşun, görüşün. Her sorunda ayrılmaz evet çok saçma olsada bence son 1 şans olmalı. Dene ama taviz verme. İstediklerini ve sevgilinin istediklerini değil birlikte ortak istediklerinizi yapın. Çok sık mesajlaşıyorsanız aza indirgeyin ve azcık aranıza mesafe koyun. Bakın gerçekten düzelecek aranız. Evet eskisi gibi olmaz ama bence yeni bir sayfa açıp bu şekilde devam etmeniz daha doğru olur. Sorununuz tam olarak ne bilemediğim için bu kadar destek olabiliyorum.

sıcak samimiydi telefonda ama buluşunca her şey daha güzel olacak inşallah :) teşekkürler

sorun su aslında ben onu kontrol etmek istiyorum ne dersem yapsın.

bi insan hiç mi alttan alamaz ya alamıyorum. sence her problemde ayrılmam biraz yanlış değil mi? bana yardım et durumu eskiye cevirmek isitiyorum

yanlış tabi biraz alttan alıcaksın...böyle olmaz güzelim biraz ılımlı yaklaş olumlu ol takılma hersye bi ilşkiyi güzelleştiren düzelten bayan herzaman problem cıkarma yada bi piskolga görün ii geliğr sakinleştirir seni...

durum tam olarak da bu işte her şeye alınıyorum diyetteyim dedim ki çikolata yedim kaçırdım biraz dedim o da aman fazla kaçırma dedi ben de hemen bağırdım ben regl günümdeyim keyfimden yemiyorum bilmem ne o da problem olacaksa tabi ye falan dedi. ne bileyim ya eskiden böyle değildi fazla kaçırmalı konusmazdı benimle bi de gecen sacmalama dedi ona da cok bozuldum alıngan mıyım ((

Ya bak bende başta senin gibi yapıyordum. Sorun çıkartırdım. Kuzenlerinden kıskanırdım, kardeşinden, ondan bundan şundan. Velhasıl kendimi baktım kaybediyorum benim tanıdığım, kişiliğimi oluşturan Gizem bu değil dur dedim. Kendi kendime dedim ki yanlış yapıyorsun. Bak sen onu korudukça, kolladıkça, kontrol ettikçe onunla aran bozuluyor. Kendi kontrolümü ele alınca kavgalarımız azaldı, tartışmıyoruz, daha da fazla güveniyorum. Zaten ben onu kontrol altında tutmadıkça o bana her şeyi tek tek söylüyor ve ben diyorum ki aklımı seveyim. Yani canım kısaca rahat bırak sevgilini. Tabi çok da başı boş bırakma. Hesap sorma ama merakını da fazla belli etme. Emin ol ki her şey düzelecek. Biz kadınlar, kızlar birazcık abartmayı seviyoruz. Abartmazsan aran mikemmel olacak. Güven bana

inşallah valla bizim ilişki çoban salatası gibi oldu

evet çok fazla alıngansın.alındığın şeylere bak.valla çocuk yine de seninleyse bravo sabırlı biriymiş.kıymetini bil onun.

Tartışmaların nedeni hep üzüm çöpü kadar büyük bile değildir bazen . Genelde biz kızlar , bayanlar çok alıngan oluruz. Erkeklerden hep ilk adım bekleriz , nazlı olururz. Ufacık bir şeyde bile mırın kırın ederiz çünkü yapımızda var . Böyle durumlarda olay geçtikten sonra biraz konuşmanıza araverin , bırkın ortalık sakınlessın durulsun . msj atma , arama . ıkınızde o sessızlıkte uzun uzun dusunun en az 2 saat verın kendınıze emin ol sinirli anlarda soylenen sozler 2 saat snra gülle bile snclanır

Saçmalama dedi diye mi bozuldun

Canım aranız düzelir ama açık konuşmak gerekirse cidden böyle eften püften surat asarsan bir değil iki değil bıktırırsın sevdiğin adamı neticede fazla naz aşık usandırır demişler.

Her şeye hep aynı tepkiyi verirsen bi'yerden sonra umursamaz, çünkü ciddiye almaz.

Mesela bak benim annem de feci alıngandın kendi neler der ama babamın bi'lafına alınır, ağlar, sızlar aynı büsbüyük bi'olay olmuş gibi...
En büyükten en küçük olaya kadar hepsinde aynı tepkiyi verdiğinde açıkcası ağladığında biz bile hıı ağlıyomusun yine anne modunda oluyoruz halbuki küçükken ilk gördüğümde oturup onla ağlamıştım baktım olcak gibi değil Haliyle babam da öyle bazen kendi haline bırakıyo, diyoruz gidip gönlünü alsana diye ben bi'şey demedim ki ağlamaya yer arıyo diyo bu sefer de annem eskisi gibi değil diye mızmızlanıyo

Düşünsene sen bi'adamla niye sevgili oluyosun hem sevdiğin için hem de mutlu günlerin olsun, beraber keyif alabilmek için di mi?
Ama sen böyle yapınca noluyo adamın aklına "lan mutlu da değiliz ki hep dırdır" cümlesi geliyo.

Bence ne yap biliyo musun karşındaki bi'şey deyince 2 dakika dur bekle cevap vermek için, bekle ki kelimeyi sindir içinde çünkü fevri davrandığın için ilk ağzına geleni söylüyosun

ben bekledikçe soğuyorum aramız soğumadan hallolması gerek bence neyse denicem tatlım sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…