ben sevgilimle ilişkimde alttan alamıyorum en ufak seyde yaygara kavga ve küçük seylerde ayrlıyorum cocuk bıkmıs artık gitme demiyo bana yol veriyo. çok iyidir kendisi... ve ne bileyim yine ayrıldık bi adım atıp aradım olgunca konustuk anlastık bulusup çözücez sorunumuzu diye ama aradım ya içim içimi kemiriyo acaba sımarır mı diye niye böyleyim hep denedim yapamıyorum bi fikir verin gelecek yorumlara ihtiyacım var
cocuk seni cözmüştür artık...kusura bakkma ama ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz artık nasıl olsa senin dönecegini bilior kasar kendini sürekli...sen ayrıl yeni bi baslangıc yap dırdırdan uzak dur erkekler dırdırcı kadınları sevmez sıcak anlayışlı iyimser kadınları sever ve hafiften naza cekenleri ilk fırsatta aramayıp kendini arattıranlardan hoşlanırlar canım kendni biraz naza cek..herseyede problem cıkarma hemende baglanma ilk adımı atarn her zaman karsı taraf olsun gün gelir yüzüne tokat gibi yersin lafları ...ben istemedim herzaman barışmak için arayan sendin derler adama sonra üzülürsün....şımartma kimseyi en degerli insanın kendsidir
alttan almayı deneyeceksin başka çare yok..öyle eften püften şeylerle kavga etmek hem ilişkiyi hem de aşkı yıpratır..
şayet ben olsam çekemezdim böyle bir sevgili çünkü hiç hazetmiyorum böyle her şeyi sorun edenlerden, çocukca buluyorum kusura bakma genel konuştum..
ilgilen, değer verdiğini göster şimdi arayıp sevgilini bence
Yalama olmus bu iliski duzelmez bence
Ya bence bu sefer adam gibi konuşun, görüşün. Her sorunda ayrılmaz evet çok saçma olsada bence son 1 şans olmalı. Dene ama taviz verme. İstediklerini ve sevgilinin istediklerini değil birlikte ortak istediklerinizi yapın. Çok sık mesajlaşıyorsanız aza indirgeyin ve azcık aranıza mesafe koyun. Bakın gerçekten düzelecek aranız. Evet eskisi gibi olmaz ama bence yeni bir sayfa açıp bu şekilde devam etmeniz daha doğru olur. Sorununuz tam olarak ne bilemediğim için bu kadar destek olabiliyorum.
bi insan hiç mi alttan alamaz ya alamıyorum. sence her problemde ayrılmam biraz yanlış değil mi? bana yardım et durumu eskiye cevirmek isitiyorum
yanlış tabi biraz alttan alıcaksın...böyle olmaz güzelim biraz ılımlı yaklaş olumlu ol takılma hersye bi ilşkiyi güzelleştiren düzelten bayan herzaman problem cıkarma yada bi piskolga görün ii geliğr sakinleştirir seni...
Evet canim cok ciddi hemde. Artik seni takmiyacak diyecek ki yine gider yine gelir.
Cunku oyle alistirmissin. Ve sonunda da o gider artik..
Ya bak bende başta senin gibi yapıyordum. Sorun çıkartırdım. Kuzenlerinden kıskanırdım, kardeşinden, ondan bundan şundan. Velhasıl kendimi baktım kaybediyorum benim tanıdığım, kişiliğimi oluşturan Gizem bu değil dur dedim. Kendi kendime dedim ki yanlış yapıyorsun. Bak sen onu korudukça, kolladıkça, kontrol ettikçe onunla aran bozuluyor. Kendi kontrolümü ele alınca kavgalarımız azaldı, tartışmıyoruz, daha da fazla güveniyorum. Zaten ben onu kontrol altında tutmadıkça o bana her şeyi tek tek söylüyor ve ben diyorum ki aklımı seveyim. Yani canım kısaca rahat bırak sevgilini. Tabi çok da başı boş bırakma. Hesap sorma ama merakını da fazla belli etme. Emin ol ki her şey düzelecek. Biz kadınlar, kızlar birazcık abartmayı seviyoruz. Abartmazsan aran mikemmel olacak. Güven bana
Tartışmaların nedeni hep üzüm çöpü kadar büyük bile değildir bazen . Genelde biz kızlar , bayanlar çok alıngan oluruz. Erkeklerden hep ilk adım bekleriz , nazlı olururz. Ufacık bir şeyde bile mırın kırın ederiz çünkü yapımızda var . Böyle durumlarda olay geçtikten sonra biraz konuşmanıza araverin , bırkın ortalık sakınlessın durulsun . msj atma , arama . ıkınızde o sessızlıkte uzun uzun dusunun en az 2 saat verın kendınıze emin ol sinirli anlarda soylenen sozler 2 saat snra gülle bile snclanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?