kızlar soruyorumm :)

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
evlendik. O kibar saygılı adam gitti tartışığımızda kaba her hakareti edebilen bişey çıktı.Hiç biryere tek başıma gitmeme izin vermiyor inanırmısınız annemgile bile gidemiyorum.Neymiş onlara gidince bana bi haller oluyormuş cesaret geliyormuş kaynanam oğluna eşime yani benim hakkımda nerden düştük ben seni boşıcam 10 tane daha alırım sana dedi.. Babası ben sana komşunun kızını alallım demiştim dedi. Böyle kız kısmı evli kadın tek başına bir yere gidemez .Bu arada eşim benim uzaktan akrabam ,Şu an bir özel şirkette çalışıyorum. Kendisi kıskanınca kıskançlık olmaz biz biryere gidelim bana sormadan gider.Tamamen eski kafalar. Kızlar bu hayat nasıl çekilir.Nasıl davranırsınız eşinize böyle bir durumda...

Resti çekeceksiniz oturup düzgünce konuşun karşınıza alın bence böyle yıprandığınızı size güvenmesi gerektiğini söyleyin :duduk:eşiniz kvlerinizin ağzının payını vermiyorsa cevap vermek size düşer ezmeye çalışmak onu bunu alacaktım demek ne kadar kabaca kırıcı bir hareket bayanların mal gibi alındığını düşünen zihniyetlere nasıl anlatılır bilmiyorum ama :bicak:

Resti çekersin canım ben buyum beğenmiyorsan anan baban bulsun sana dersin kapıyı çarpıp gidersin annene
bak bakalım iki güne kalmaz kuyruğunu indirip gelmiyor mu özürlerle kapına .

Aileside kendiside terbiyesizmiş kusura bakmayın. Bir de akraba olacaklar uzaktanda olsa. Elin kızı olsa zaten onların ağzının payını vermişti.

evlendik. O kibar saygılı adam gitti tartışığımızda kaba her hakareti edebilen bişey çıktı.Hiç biryere tek başıma gitmeme izin vermiyor inanırmısınız annemgile bile gidemiyorum.Neymiş onlara gidince bana bi haller oluyormuş cesaret geliyormuş kaynanam oğluna eşime yani benim hakkımda nerden düştük ben seni boşıcam 10 tane daha alırım sana dedi.. Babası ben sana komşunun kızını alallım demiştim dedi. Böyle kız kısmı evli kadın tek başına bir yere gidemez .Bu arada eşim benim uzaktan akrabam ,Şu an bir özel şirkette çalışıyorum. Kendisi kıskanınca kıskançlık olmaz biz biryere gidelim bana sormadan gider.Tamamen eski kafalar. Kızlar bu hayat nasıl çekilir.Nasıl davranırsınız eşinize böyle bir durumda...

şimdiden taviz verirsen ilerde çok daha büyük zorluklar yaşarsın.
kesin ve net tavrını koy, ben istediğim zaman aileme giderim de, dik dur
ve istediğin zaman ben gidiyorum de, git
beğenen beğenir, beğenmeyen kendi bilir
sakın ama sakın baştan taviz verme
bir ömür bu şekilde yaşanmaz
eşine de sert ve kesin bir dille anne ve babasını uyarmasını, bir daha asla böyle şeyler duymak istemediğini, bir daha duyarsan kendin cevap vereceğini söyle
eğer duyarsan da hakaret etmeden okkalı bir cevap ver

Ya böyle konuları okudukça ben çok korkuyorum evlenmekten düğün de yaklaştı daha çok panik oluyorum ya benimki de böyle çıkarsa diye:KK42::KK17: geçmiş olsun prim vermeyin siz neden yaşam tarzınızı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz ki önce sakin sakin konuşun olmadı rest çekin .Komşunun kızını alacakmış da bilmem ne .Çok kötü ya pfff dövüceksin bunları dövüceksin

Size işe de mi kocanız bırakıp, kocanız alıyor?
Ne demek annemgile gidemiyorum ya? Siz taviz verdikçe düzelmez bunlar.

Nasıl davranırsınız dersen k.çına tekmeyi basarım çok net. Gitsinler alsınlar öteki kızları.
Uzaktan akrabanın nasıl insanlar olduğunu daha önce kestiremedin mi? Az çok konuşmalarından falan anlaşılırdı ne kadar üsturuplu oldukları.

valla okuyunca bende düşündüm, sahi bir ömür nasıl geçer çok af edersiniz bu hödüklerle? Anası ayrı hödük, babası ayrı, kendisi apayrı.Hemen çocuk yapmayın bari de, bu arada taviz de vermeyin.Ne demek annenize gitmenize karışmak. Offf kadını kendi malları gibi görüyorlar ya ben oluyorum ifrit, boğasım fln geliyor onları gördüğüm yerde :/

Ya böyle konuları okudukça ben çok korkuyorum evlenmekten düğün de yaklaştı daha çok panik oluyorum ya benimki de böyle çıkarsa diye:KK42::KK17: geçmiş olsun prim vermeyin siz neden yaşam tarzınızı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz ki önce sakin sakin konuşun olmadı rest çekin .Komşunun kızını alacakmış da bilmem ne .Çok kötü ya pfff dövüceksin bunları dövüceksin

siz de evlenmeden bunları netleştirin korkunuz varsa
nişanlınız mutlaka ama mutlaka bir şekilde sinyal verir
bu konular açıldığında kaçamak konuşursa, bakarız, düşünürüz, hele bi evlenelime getirirse ısrarcı olmanız lazım bence
siz de baştan koyun tavrınızı,, sınırlarınızı çizin

Uzaktan akrabanız olan bu insanların hayat görüşleri ile ilgili hiç bir şey bilmiyor muydunuz? Yani böyle insanlar var cidden kadın kısmısı tek başına gidemez diyen. Onlardan itina ile uzak durmak lazım bence. Onların da kendi görüşlerine uygun insanlarla evlenmeleri gerekiyor. Siz bu şekilde düşünmüyorsanız resti çekin derim.

Evlenmişsiniz olmuş bitmiş sen bu kv ve kp'rin yaptığı işgüzarlığa bak
Yok boşarım 10 tane bulurum.Yok komşu kızını alalım dedim şu bu ne iğrenç kelimeler ya
ama hatayı ben ailesinde bulmam ailesine laf verme hakkını bulduğu için EŞİNİZDE bulurum.
Annenizin evine bırakmamak ne demek ya ?

siz de evlenmeden bunları netleştirin korkunuz varsa
nişanlınız mutlaka ama mutlaka bir şekilde sinyal verir
bu konular açıldığında kaçamak konuşursa, bakarız, düşünürüz, hele bi evlenelime getirirse ısrarcı olmanız lazım bence
siz de baştan koyun tavrınızı,, sınırlarınızı çizin

Katılıyorum. Az buçuk insanların hayata bakışları konusunda sinyal verdiklerini düşünüyorum. Hele bu derece psikopatlarsa.

kusura bakmayın ama
bir de bu şekilde açılan konuları hiç anlayamıyorum
yani yapılacak şey öyle net ki
değil foruma 1 kişiye bile sormaya gerek yok bence

Ay hadı adamı br nebze anladım kıskanc falannfılan da o kaynanaya kayınpedere noluyo acaba kp komsunun kızını ck begendyse kendıne alsın kkaynana benm beyenmeyecek gocum onu kım begensın hadı bulsun bakalım on tane mıllette sıraya dızılmıs de bsanmıs kıskanc ogluna brnı alsın dıye beklıyrdu sende deseydın onlar oyle deyınce ah salak kafam ne ıyı adamlar vardı benı ısteyende duse duse sıze dustum pay etseler payınıza dusmezdım amaaa bu delı gnul bu mal adama dustu deseydın kcanda tuhaf mıs haa ana baabasına sus ne bıcım knusuynuz dıyemedı mı ay snrlendım sabah sabah

Back
X