Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar söz için nasıl bu elbise

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kısmet olursa bayramdan sonra isteme ve söz aynı akşam olucak ve nişan olmucak ayrıyetten dün akşam bi yerde bu elbiseyi gördüm denedim gerçi benim beğendiğim saks mavisiydi bedeni yoktu o yüzden bu renk denedim alıcak olursam o renkten bana göre olanı getiricekmiş ama ablam elbiseyi beğenmedi çok kadınsı duruyo dedi peki sizin fikirleriniz nelerdir evde sözde nasıl bi elbise giymem gerekiyo bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum işte elbisem ve ben

sanki o kemeri olmasa daha hoş olacak

boyu filan nasıl sence bi de uzun elbise giysem olmaz mı benim içimde daha çok uzun elbise var ama bilmiyorum nasıl modeller giyebilirim diye bi de benim ustum çok ince üstüme göre pek bi elbise bulamıyorum bulmakta zorluk çekiyorum

fiziğine uymamış ve gerçekten de kemer kötü durmuş.

Kemeri çıkar, eteği de bi'tık kısalt çok cici olur bence. Uzun elbise söz için tuhaf olur sonuçta isteme olacak kahve servisi vs.yapacaksın.

Elbise gül kurusu, uçuk pembe falan da güzel olabilir.

Hayırlı olsun bu arada, Allah tamamına erdirsin

bu boy çok arada kalmış.ya dizin beş parmak üstünde yada diz altında olmalı bence.
boyun kaç bu arada?bide yaşın?
fiziğin güzel.uzun elbisede yakışır.üstünü biraz geniş göstermen için omzunu geniş gösterecek kıyafetler seçeblrsn.yani omzunda detayları olan..fırfır, vatka gibi.

mesela tabi bunlar söz için uygun değil.böyle omzu geniş modeller olabilir

ablan senin tarzın olarak görmemiş demekki ki kadınsı demiş..benim de pek sevdiğim bi model değil..uzun elbiseler daha ağır, asil gösteriyor..yaz ayındayız kabarık olmayıp uçuşan bi elbise tercih edebilirsin

anladım fikirleriniz için teşekkür ederim boyum 1.64 49 kiloyum 25 yaşındayım

kemer olmamış. eteğin ve bluzun rengide olmamış bence, çok boğmuşlar birbirlerini. ama tek başlarına iyiler, renk uyumlarına dikkat etmen lazım.

Son düzenleme:
gerçekten mi? renkler birbirlerine olmamış bence.

renk bozukluğu benim telefondan kaynaklanıyodur flashı yok giydiğim elbise lacivert alt kısmına fazla ışık gelmediği için daha koyu kalmış bide resmi akşam çekildim ama o elbisede saks mavisini beğendim

Cnm benim hayirli olsun
Elbiseyi hic begenmedim senin fizigini oldurmus resmen. Uzun zarif bir elbise cok yakisacaktir bence de. Cok koyu bir renk tercih etmemelisin bu arada

Canım öncelikle tebrik ederim. Ben de arkadaşlara katılıyorum, yaz aylarında olduğumuz için ve beyaz tenli olduğun için bence açık renk bir elbise tercih etmelisin. Zaten arkadaşlarımızın ve başkalarının düğünlerinde özel günlerinde mecburen koyu renkler giyiyoruz (siyah, yeşil, lacivert), bari kendi özel günümüzde renkli giyelim diyorum ben hep:) Tabii zevk meselesi. Bu elbiseye gelince de bence de senin fiziğini kötü göstermiş. Bence fiziğin çok güzel ve zarifsin, daha omzu açık elbiseler olabilir, o açık olur dersen, yine kalın askılı uçuş uçuş şifon kumaşlar tercih edebilirsin pudra rengi, uçuk yeşil gibi. Madem nişanın olmayacak ayrıyeten bence uzun ve biraz daha taşlı elbiseler abes olmaz. Özel bir günün sonuçta ama kısa elbise seçmeni ben daha çok tavsiye ederim, kahve götürürken zorlanmaman adına:)

Tekrar mutluluklar dilerim.

teşekkür ederim yorumların için bende öylesine bakmak için girdim mağazaya o elbiseyi gördüm giyim gerçi benim beğendiğim renk saks mavisiydi ama onun bedeni olmadığı için laciverti denemiştim bu ilk baktığım elbiseydi bende baştan uzun düşündüm ama kısa da olabilir diye de düşündüm bakalım artık nasıl bişey alıcam bende bilmiyorum

İlla ki bulursun canım. Valla gezmeden olmuyor. Hangi şehirdesin bilemiyorum ama ben İstanbul un altını üstüne getirmiştim. Gezersen bulursun, acele etme derim. Her yere bakıp en son içine sineni almanda fayda var.

ben pek beğenmedim canım ya belki kemeri çıkartıp eteği de biraz kısaltsan belki daha iyi olabilir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…