kızlar sözlüsüyle.sevgilisiyle.eşiyle aynı boydaolan varmı ben gibi ??? :(

babymerve

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
89
0
16
Tekirdağ
kızlar benim sözlüm benden 2 santim kısa ben 1.64 o ise 1.62 ama yanyana gelince aynı duruyoruz . ama ben genede onun uzamasını istiyorum .bu gün annem o çocuk çok kısa bacağım kadar boyu var dedi o kadar kırıldımki anlatamam insanın annesi böyle derse millet neler neler der dimi spora başlıycak acaba uzarmı biraz sizce ? bu arada yaşı 19 ...

cok zor bi durum ya bizimde aramızda baya bı boy farkı var diye yakınırdım ama sizin durum daha vahimmiş

19 yaşındaysa erkek olduğu için daha uzayabilir. boy uzatma hareketleri bulun. balık yesin bol bol. vitaminler filan. gerçekten 162 bir erkek için kısa boy maalesef.

19 yaşındaysa erkek olduğu için daha uzayabilir. boy uzatma hareketleri bulun. balık yesin bol bol. vitaminler filan. gerçekten 162 bir erkek için kısa boy maalesef.

dimi maalesef hiçte balık yemezki neyse bişekilde yedircem artık . zaten sporada gidcek inş uzarr ...

canım sende hep babet giyersin iki gönül bir olunca gerisi teferruat şekerim boşver elalemi sen uzun boylu olup sana değer vermese mutsuz olsan daha mı iyi,hem eğer düğünde nişanında falan onun senden uzun olmasını istiyorsan erkekler için ayakkabı içine konulan gizli jel topuklar var görünmüyor boyu uzatıyor cem yılmaz bile kullanmış sanırım ondan kullanırsınız olur biter mutluluğunuz bozulmasın önemli olan o

Ama ne kadar basit bir şeye takılmışsınız. Boyu posu olup da serseri olan da çok dışarıda. Dıştan baksan adam dersin iki kelime eder tiksinirsin En iyisi sana değer versin, sevsin seni ötesinin bir anlamı yok :)

canım inan içime su serptin çok saol böyle yorumlar duydukça içim rahatlıyo <3 bende düşündüm o topuk işini sözlümlede konuştuk nişanımızda düğünümüzde falan o 6 yada 8 cm boy uzatan ayakkabılardan giyicek bende babet giyicem halledicez bi şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…