kızlar sözlüsüyle.sevgilisiyle.eşiyle aynı boydaolan varmı ben gibi ??? :(

benmde sevgilim kısa benden ailemle tanıştırdım biraz zor günler geçirdim ama sırf boyu kısa diye vazgeçmek çok saçma geldi bana
onun boyu 155 benm 156 düşünün aslında ikimizde kısayız yani:))
düşündüm kendimce o uzun olsaydı ayrılır mıydım asla dedim kendime o zaman sırf kısa diye sevdiğimden vazgeçmeyeceğim allah başka keder sıkıntı vermesin isterdim elbette uzun olmasını en azından benden uzun olmasını ama sağlık olsun napalım inşallah evlilik sürecimiz kolay geçer diye dua ediyorum...
babymerve yaşı 19 demişsin canım daha uzar erkek arkadaşın merak etme hem seviyosan güçlü dur kime ne:))

çok saol cnm destek olduğun için en azından aynı durumdayız ve sen bnm içimi rahatlıcak şeyler yazmışşsın :) inşallah hep mutlu olursunuz sevdiğinle , evlilik sürecinizde çok güzel ve kolayca geçsin tekrar saol cnm .)

kız o da bişey mi

ben 1.50 benim ki 1.75

bı mezro boyundayım annem dikiş dikerken ihtiyacı oluyor :)))))))

benım kı hıc sorun yapmıyor babet de gıyıyorum ama tabı sen uzunsun o kısa o da farketmezdı

seven ınsan katlanır sağlığı yerınde olsun yeter kı sevsın saysın bazıları akıldan rahatsız boşverrrrrrr

Aşkın gözü kör derler. Ben de zamanında büyük konuştum, asla 1.80den kısa biriyle olamam dedim, nişanlım benden birkaç cm uzun sadece. Ama çok mutluyum. Bu işlerin boyla posla alakası yok.

Aman sıkıntı ettiğiniz şeye bak Bizde aynı boydayız sevgilimle,ikimizde 1,70 ama sevgimiz bu zamana kadar boy sorununu hiç düşündürtmedi bile bize cok şükür Napalım topuklu giymeyiz bizde (zaten sevmem hiç)

bende biraz uzunum hemde 2.3 cm falan ama okadar mutluyumki onunla.bizim çevremizde çok sorun olmuştu bu durum resmen bi ortama girdiğimizde boyumuza baktıklarını eşime bende farkediyoruz ama kime ne=9

ben 1,72 nişanlım 1,79 topuklu giyince ondan uzun oluyorum ama böyle şeylere takılmaz hoşuna gidiyo topuklu giymem :)

benim boyum 1.78 erkek arkadasımınki ise 1 72-74 arası bsy.Ama ben hıc takmıyorum.Oda zamanla alıstı.Siz bırbırnızı sevdıkten sonra hıc onemı yok.Bırbırıne uyum sadece boyla olmuo.Yuzunuz yanyana gelınce yakıstıgınızı hıssetmenız bıle yeter ...

ben 1.70, sevgilim 1.73

ben kisa seviyorum napiim :) diren gibi istemez, opmesi, sarilmasi zor olur ntopuklu ayakkabilar zaten aci verici, dugunumde incili dantelli converse ayakkabi giyicem, ooh ohh

benim de aynen ben 1.74üm o da bana başta sen nasıl 1.74sün ben 1.74üm dedi şu an da kendine 1.76 falan diyo ama aynı boydayız topuklu ayakkabı giydirmiyo bota bile laf etti bi kere benden uzun olmuşsun diyeama takma kafana ya önemli olan seni sevmesi

Ben çok uzun erkek sevmiyorum kısada degılım. Sevgilimde benden azıcık uzun.

benim de durumum böyle. ben 1.70im erkek arkadaşım da benden max 2 cm uzundur yani. ilk başlarda sıkıntı olmuştu ama 4senelik ilişkimiz var şimdi boy falan da hiç önemli değilmiş onu anladım. giyiyorum rahat rahat düz ayakkabılarımı botlarımı ohhhh keyfime dicek yok vallahi
gerçi ilk başlarda ailem de problem yapmıştı sen uzunsun yanındaki erkek de uzun olsun diye. çok üzülmüştüm çok laf etmişlerdi.ama onlarda tanıdıkça boyun posun önemli olmadığını,önemli olan huy ve karakter olduğunu anladılar. o yüzden hiç kafaya takılcak bişey yok.biz daha rahatız yani sevgilisiyle aynı boyda olanlar olaraktan

Bizde aynı boylardayız 2 cm uzun sadece Ayrı ayrı durduğumuzda ben daha uzun gösteriyorum zayıfım diye, o benden daha kısa gösteriyor kalıplı diye
Yanyana durduğumuzda ise tam tersi oluyor. Ama ben memnunum halimden nişanımda yumurta topuk giymiştim. Düğünümde converse giyeceğim nasılsa

benim boyum 1.60 sevgilim 1.70 1.72 civarında topuklu giydiğimde aynı boyda oluyoruz yaklaşık. ve çok normal duruyo. serdar ortaçla sevgilisi gibi olmadığı sürece kadının biraz daha uzun olması dikkat bile çekmez bi kaç cm uzun olmaktanda hiç bir şey olmaz. basketbol ayakkabısı falan giysinler olmadı altı havalı olanlar var yani sonuçta sevmişseniz sallayın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…