- Konu Sahibi ozgurtoprak
-
ben 2.5 yıldır kür yapıyorum sperm hareketliliği çok az ilerledi.ama sayıyı 3e katladık.sayıda çok önemli değil hareketlilik daha önemli.ama bence sende dene hergün eşine uykuya giderken 1 bardak havuç suyu içir ceviz fındık fıstık keçi boynuzu kürü uygula ve keçi boynuzu pekmezi içir.allah şifa versin.aslında bunlar bahanee rabbim verdikten sonra.bende tüplerde sorun vardı amleiyat oldum şimdide hiç yumurtlayamıyrm sorun çok bizde.dilerim rabbim siizi bizim kadar uğraştırmaz.meleğini çabuk yollar
canım degerlerınız super hıc canını sıkma.sayı super ve morfolojıde cok ıyı. bızım 2 idi ona ragmen dogal yoldan geldı ki sızın 5 morfolojı ve sayıda bızımkının 5 katı harıka yanı.ılerı hareket bıraz dusuk ama zaten sayı ve morfolojı yuzdesıne vurursan yıne harıka bır sonuc ortaya cıkar.hem yavas hareketlıyle tolere edılır.yanı canını sıkma eger sende de sorun yoksa gelır bebıs.sen stres yapmadan yumurtlama gunlerıne dıkkat et.hareket ıcın preseed kullanabılırsınız ılısıkı sırasında
Merhaba arkadaslar bızde de eşimin en sonkı testınde sıkıntı cıkmıstı .benım de tuplerımden bırı tıkalı cıkmıstı 1,5 yıl ugrastık dogal yolla .en son asılama yapalım denmıstı. Yalnız o arada ben ona one a day men vıtamın aldırdım.hergun ıctı ve ıkı ay ıcınde hamıle kaldım :)suan bebek
beklıyoruz ..
önceIikIe bebeğine ve sana sagIıkIı bir hamiIeIik diIiyorum
one a day man bu mudur iIacn adı peki size bunu doktor mu verdi yoksa kendiniz mi aIdınız ne kadar bu iIaç pahaIı bişey mi... benim eşiminde sayı ve hareketIiIiği iyi ama morfoIoji kötü bende bişeyIer yapmak istiyorum kürIer faIan yarın keçiboynuzuna başIıcam bide taze sıkıImış havuç suyu birde bu vitamini veririm inşaIIah iyi geIir. peki sen ne kdrdır bekIedin bebeğini ve morfoIoji kaçtı ?
tesekkur edıyorum.darısı sıze de ıns.beklemesı cok zor bılıyorm .ben kendım aldım.saglıkcıyım zaten.fıyatı 35-40 tl gıbı bırseydı en fazla zaten. ben 1,5 yıl dır oyle arada dr a gıderek devam edıyorduk.son morfoloı sonucunu net hatırlamıyorum .ama dr umz bu sonucla asılama gerekır demıstı.
kızlar merhaba, eşim 2007 yılında varikosel ameliyatı oldu ancak tüp bebek dediler diye tedavisini tamamlamadı ama eşimin bu hafta yaptırdığı spermiogram testi aşağıdaki gibidir.gözle görülür bir artış söz konusu ama
normal yolla çocuk sahibi olabilirmiyiz? değerler ne durumda bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
mikroskopi:her sahada 5-6 eritrosit ve 10-12 lökosit görüldü.
miktar:1,6--cc-1-6
görünüm: krem
viskozite:uzamış
reaksiyon:9,0
sıvılaşma:120-dak-< 30
spermatozoid sayısı 1 cc de: 26,400,000-/cc - >20,000,000
spermatozoid sayısı tüm ejakülatta:42,240,000
normal yapılı spermatozoid : 5 %
baş anomalisi: 54 &
orta parça anomalisi: 15%
kuyruk anomalisi: 26 %
normal hareketli 1 saat: 40%
normal hareketli 2 saat: 30%
normal hareketli 3 saat:20 %
normal hareketli 4 saat:10%
yavaş hareketli 1 saat: 15%
yavaş hareketli 2 saat: 20%
yavaş hareketli 3 saat: 25%
yavaş hareketli 4 saat:20%
hareketsiz 1 saat:45%
hareketsiz 2 saat:50%
hareketsiz 3 saat:55%
hareketsiz 4 saat:70%
Merhaba arkadaslar bızde de eşimin en sonkı testınde sıkıntı cıkmıstı .benım de tuplerımden bırı tıkalı cıkmıstı 1,5 yıl ugrastık dogal yolla .en son asılama yapalım denmıstı. Yalnız o arada ben ona one a day men vıtamın aldırdım.hergun ıctı ve ıkı ay ıcınde hamıle kaldım :)suan bebek beklıyoruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?