- 9 Şubat 2020
- 92
- 18
- 88
- 28
- Konu Sahibi Suskungirl44
-
Kalmış olabilirsiniz.taktırali 4 ay bitip 5 e girecek son 3 hafta oldu 3 haftadır eşimle ne zaman bidlikte olsam bnden leke şeklinde kanama oluyor ama kanama yapışkan gibi özür dilerim dediğim için Spral kayidigi için mi bu durum yaşıyorum yoksa hamile miyim ya bana bir yol gosterin dün test yaptım silik çizgi çıktı kuruma çizgisi gibiydi kafam çok karışık ya
adet gecikmesi oldumu.spirallede gebe kalındığını duymuştum.doktora gidin kan testi yaptırın spiral yerindemi anlar zaten silik çizgi kac dk içinde çıktı.gebelik istemiyorsaniz gercekten kötü bi durumtaktırali 4 ay bitip 5 e girecek son 3 hafta oldu 3 haftadır eşimle ne zaman bidlikte olsam bnden leke şeklinde kanama oluyor ama kanama yapışkan gibi özür dilerim dediğim için Spral kayidigi için mi bu durum yaşıyorum yoksa hamile miyim ya bana bir yol gosterin dün test yaptım silik çizgi çıktı kuruma çizgisi gibiydi kafam çok karışık ya
Aynen lekelenme bana da normal gelmedi demekki kalınıyor kardeşin kalmış inşallah bn kalmam ya doktora randevu aldım ayın 30 da kafam çok karıştı yaKalmış olabilirsiniz.
Hemen doktora gidip kontrol ettirin.
Ayrıca lekelenme normal değil. Hamile olmasanızda değil. Kız kardeşim sprialden 1 ay sonra hamile kaldı hiç fark etmedi kaydığını
İnşallah kalmamışsınızdır.Aynen lekelenme bana da normal gelmedi demekki kalınıyor kardeşin kalmış inşallah bn kalmam ya doktora randevu aldım ayın 30 da kafam çok karıştı ya
Bn doğumdan sonra hiç adet olmadım Spral taktırdım taktirirkede gebelik testi isteyip öyle takti cnm iki test aldım kasıklarım agriyinca aynı marka birini iki gün önce yaptım hicbirsey çıkmadı kuruma çizgisi de yok boş diğerinde 2 gün sonra yaptım ilk beş dk cikmadi kenara bıraktım akşama doğru elime aldım siliklik vardı kafam çok karıştı yaadet gecikmesi oldumu.spirallede gebe kalındığını duymuştum.doktora gidin kan testi yaptırın spiral yerindemi anlar zaten silik çizgi kac dk içinde çıktı.gebelik istemiyorsaniz gercekten kötü bi durum
Bnmkilerde küçük cnm 5,3ve 1 yaşındalar çok zor bakımları yaİnşallah kalmamışsınızdır.
Kardeşimin kızlarının arasıda 2 yastan az. Önlem amaclı taktırdı ama oldu işte. Muayene de zaten rahim agzına düşmüş demişti doktor
Offf cok küçüklermiş amaaBnmkilerde küçük cnm 5,3ve 1 yaşındalar çok zor bakımları ya
Aşırı zor cnm ya eğer kalmış isem vay halime zaten sosyal yaşantım yok o zmn iyice eve hapis olurumOfff cok küçüklermiş amaaozaman inşallah kalmamışsınızdr rabbim yardımcın olsun
Bizimkiler büyüdü biri 5 diğeri 3 e yaklastı ama cok zordu hala zor
kuruma çizgisi olabilir.30una kadar kafayi yiyebilirsiniz sağlık ocagina sabahtan gidip kan verin ordan erken ogrenirsiniz olup olmadığını.insallah yoktur gebelik bu stresi yasamak kolay degilBn doğumdan sonra hiç adet olmadım Spral taktırdım taktirirkede gebelik testi isteyip öyle takti cnm iki test aldım kasıklarım agriyinca aynı marka birini iki gün önce yaptım hicbirsey çıkmadı kuruma çizgisi de yok boş diğerinde 2 gün sonra yaptım ilk beş dk cikmadi kenara bıraktım akşama doğru elime aldım siliklik vardı kafam çok karıştı ya
Evet öyle oluyo. Ben aynı binadayım kardeşimle beraber büyüttük herseyine sahitim onun için yasamış kadar biliyorumAşırı zor cnm ya eğer kalmış isem vay halime zaten sosyal yaşantım yok o zmn iyice eve hapis olurum
Ben en iyi yarın gidip kan vereyimEvet öyle oluyo. Ben aynı binadayım kardeşimle beraber büyüttük herseyine sahitim onun için yasamış kadar biliyorum
Aynen yarın gidip kan vereyim gebe değilsem bu leke ne acaba herşeyi kadınlar çekiyor ya ofkuruma çizgisi olabilir.30una kadar kafayi yiyebilirsiniz sağlık ocagina sabahtan gidip kan verin ordan erken ogrenirsiniz olup olmadığını.insallah yoktur gebelik bu stresi yasamak kolay degil
Hemen ver canım için rahat etsin yoksada inşallah yokturBen en iyi yarın gidip kan vereyim
belki adet olacaksiniz yada spiral yüzünden olabilir kan sonucu kafanizi rahatlatir kontrol içinde yine gidersiniz.2 tane ile ilgilenmek çok zor 3 cocuk hiç kolay değildirAynen yarın gidip kan vereyim gebe değilsem bu leke ne acaba herşeyi kadınlar çekiyor ya of
Benim 3 tane cnm 5 ,3 ve 1 yaşında 4 cu istemiyorum Allah istiyene versin ama normalinde leke gelmiyor cnm ne zmn eşimle birlikte olsam sonra geliyor o benim kafamı kurcaladi çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinbelki adet olacaksiniz yada spiral yüzünden olabilir kan sonucu kafanizi rahatlatir kontrol içinde yine gidersiniz.2 tane ile ilgilenmek çok zor 3 cocuk hiç kolay değildir
Çok teşekkür ederim kuzum vereceğim kafam rahat eder en azından inşallah korkum baş gelmezHemen ver canım için rahat etsin yoksada inşallah yoktur
İnşallah ne diyelim hakkında hayırlısı olsun haber ver banada mutlakaÇok teşekkür ederim kuzum vereceğim kafam rahat eder en azından inşallah korkum baş gelmez
Veririm inşallah kuzum:)İnşallah ne diyelim hakkında hayırlısı olsun haber ver banada mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?